5 annerledes julegaver til en annerledes jul

Vi har alle én det er umulig å handle til, men enda flere slips, grytekluter eller sokker er ikke svaret.

 

«Hva gir man til en som har alt?», er det mange som spør seg hvert år på denne tiden. De fleste har noen i familien som det er vanskelig å kjøpe gave til, og i år er det ikke like aktuelt med opplevelsesgaver som andre år. 

 

Det er jo en viss fare for at aktiviteten ikke vil la seg gjennomføre på en stund på grunn av koronaviruset, så kjøp i hvert fall noe med lang gyldighetstid på gavekortet.

 

Et annet alternativ er å kjøpe noe mer håndfast, noe som kommer som en overraskelse. Her er våre forslag:

 

 

1. Matdehydrator – tørket mat som sunn snacks

 

OBH Nordicas Tasty 6775 kan benyttes til å tørke alle typer sopp, frukt, grønnsaker og urter. Å tørke maten øker holdbarheten drastisk, samtidig som både vitaminer og smak beholdes. Den tørkede maten kan du benytte i salater og andre retter, eller spise som sunn snacks

Kjøp mer klassiske julegaver i nettbutikken

 

2. Vakumpakker – et allsidig og praktisk verktøy

 

Å vakuumpakke mat har flere fordeler. For det første øker det holdbarheten til maten. Faktisk holder vakuumpakket mat opptil fem ganger lenger i fryseren, fordi fraværet av oksygen hindrer bakterievekst. Smaken bevares dessuten bedre, og man forhindrer at det danner seg iskrystaller under frysing.

På samme vis holder også vakuumpakket mat seg bedre i kjøleskapet, og du kan benytte det til matlaging med sous-vide-teknikk.

Vakuumpakking av sølvtøy vil holde det pent mellom hver bruk, og skal du på ferie kan tar vakuumpakkede klær langt mindre plass i kofferten.

 

3. Smart termostat til panelovner

 

Vanlige panelovner er ikke særlig smarte. De forholder seg kun til romtemperaturen akkurat der de er montert, de må stilles inn manuelt og åpner du vinduet begynner de straks å fyre for kråka.

Med smarte termostater som de fra Tado, forvandles de gamle, «dumme» ovnene dine til smartovner. De begynner å snakke sammen, og styrer temperaturen i hele huset i fellesskap. De forstår hva som foregår når du lufter, og du kan stille dem inn med mobilen.

Ute etter nye annet? Sjekk ut utvalget her på nett eller finn nærmeste butikk

 

4. Brannslukkingsapparat med design


Sikkerhet i hjemmet er viktig, og det er ikke uten grunn at brannslukkingsapparater vanligvis er røde. De skal jo være lette å finne i en nødsituasjon. Hjemme hos deg selv kan du likevel tillate deg å velge noe litt annet, som ikke ser så ille ut.

Det er i hvert fall mye bedre enn å stue apparatet vekk i en bod eller under kjøkkenbenken, for å slippe å se på det. Når apparatet er en del av interiøret, vet du alltid akkurat hvor det er hvis uhellet er ute.

 

5. Sikkerhetspakke til mobil og PC

 

Sikkerhet på nett er også viktig. Stadig flere rammes av identitetstyveri, løsepengeprogrammer og andre trusler i den digitale hverdagen. Med en sikkerhetspakke som F-Secure SAFE er man trygg, og pakken inkluderer dessuten beskyttelse av alle enhetene dine. For det hjelpe jo lite å surfe trygt på PC-en hvis mobilen er helt åpen.

 

Vakuumpakker Wilfa Vakuumförpackare VS-824B
1 490 ,-
Vakuumpakker med høy kapasitet
Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
Ønskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten.
Smart temperaturstyring Tado TAD-103111 Starter Kit V3
1 490 ,-
Startpakke for styring av varmen via app
Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Ikke tilgjengelig i butikk
Ønskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris