Våre tjenester

 

Gratis hjemlevering til Elon Club medlemmer*

Hvis du er medlem av Elon Club tilbyr vi gratis hjemlevering av hvitevarer og TV'er fra 50’ og oppover! Man må være innlogget som kundeklubbmedlem for å benytte seg av medlemsfordelen i nettbutikken.

Ikke medlem? Registrer deg her

 

*Betingelser: Gjelder hjemkjøring til gårdsplass innenfor en radius på 20 km fra butikken. Eventuelle bro- og fergeforbindelser dekkes ikke. Gjelder kun i butikkens åpningstid. Gjelder ikke side-by-side skap. Enkelte produkter vil ikke ha et hjemleveringsalternativ i vår nettbutikk.

 

Trenger du hjelp med å få dine nye apparater hjem? Kanskje du ikke har kunnskap eller tid til å installere dem selv?

Hvis du kjøper store, tunge apparater slik som vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap eller TV, så kan vi hjelpe deg med hjemlevering,  fjerning av emballasje og retur av gammel vare. I noen tilfeller kan vi også montere og installere produktet for deg. Hør med din lokale butikk for hvilke tjenster de tilbyr.  Elon leverer et bredt spekter av tjenster og du kan være trygg på at dette blir håndteret på en profesjonell måte.

 

Hvordan fungerer våre tjenester?

 

1. Hjemlevering til tomtegrense

 

Vi leverer produktet hjem til deg. Varen blir levert utenfor din bopel på gateplan. Dette er vårt rimeligste alternativ.

Er man kundeklubbmedlem får man fraktet hjem hvitevarer og store tv`er helt gratis.

 

 

2. Hjemlevering med innbæring

 

Har man behov for bærehjelp, så fikser vi det også. Vi bærer varen inn og plasserer den der du måtte ønske. Merk at det vil påløpe en liten ekstra kostnad ved innbæring. Mer info får du i din lokale butikk.

 

3. Installasjon og montering

 

I tillegg til hjemkjøring tilbyr vi installasjon av nye produkter. Autorisert personell kommer da hjem til deg for å sikre at produktene blir korrekt og forsvarlig installert. Bestillinger gjøres i din lokale Elon butikk

 

4. Retur av EE-avfall

 

Vi fjerner emballasje og tar med din gamle vare i retur hvis det er ønskelig. Priser får man ved å henvende seg til butikk. Alle våre butikker tar imot ee-avfall. Hos oss kan du levere alt fra batterier og lyspærer til gamle hvitevarer. Dette kan leveres inn helt gratis. Lever inn dine gamle elektroniske apparater hos oss så vil vi resirkulere de etter godkjente standarder. Liste over butikker som tar imot ee-avfall finnes her.

 

5. Oppsett av PC og mobil

 

Hvis du har behov for oppsett av PC eller mobil hjelper vi deg gjerne med dette. Vi tar oss av konfigureringen, slik at du får et ferdig produkt, klart til bruk. Hør med din nærmeste Elon butikk om tilgjengelighet og pris.

6. Klikk og hent

Hos oss kan man reservere varen på nett og hente den kostnadsfritt i butikk. Etter at vi har mottatt ordren gjør vi den klar for utlevering. Vi sender deg en SMS når varen er klar til å hentes, vanligvis i løpet av 2 timer. 

 

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris