Loading...

Informasjon til våre kunder vedr. Coronaviruset

Pga fare for smittespredning av Covid-19 viruset samt usikkerhet rundt leveransetid på endel produkter, blir vi nødt til å fravike fra kundeløftene "30 dagers åpent kjøp" og "Annonsegaranti" i våre butikker. Dette gjelder fra tirsdag 17. mars. Dette innebærer at vi ikke tar imot varer du har tatt med hjem for å teste. Vi kan heller ikke garantere deg samme vare eller tilsvarende vare til samme pris hvis den annonserte varen er tom. Vi vil uansett strekke oss langt for å yte deg så god service som overholdet mulig. "30 dagers åpent kjøp" gjelder fortsatt hvis man handler på nett. 

Våre kundeløfter

Gratis hjemkjøring til Elon Club medlemmer*

Hvis du er medlem av Elon Club tilbyr vi gratis hjemkjøring av hvitevarer og TV'er fra 50’ og oppover! 

 

*Betingelser: Gjelder hjemkjøring til gårdsplass innenfor en radius på 20 km fra butikken. Eventuelle bro- og fergeforbindelser dekkes ikke. Gjelder kun i butikkens åpningstid.

Ikke medlem? Registrer deg her

Åpent kjøp i 30 dager* (Gjelder kun på nett)

Å handle hos Elon skal være trygt. Derfor gir vi alle kunder 30 dagers åpent kjøp mot fremlagt kvittering. Det er tross alt lov å ombestemme seg.

 

*Betingelser:  Pga av fare for smittespredning må originalemballasje være uåpnet når man returnerer varer som er kjøpt i vår nettbutikk. Ordningen dekker ikke hygieneprodukter med brutt forsegling (eksempelvis tannpleieprodukter, hudprodukter og kroppspleieprodukter), «in-ear»-hodetelefoner, trenings- og smartklokker, spill og programvare med brutt forsegling, produkter kjøpt med abonnement, mobiltelefoner kjøpt i butikk, kjøkken, gavekort og spesialbestillinger. Ordningen gjelder heller ikke for firmakjøp. Produkter kjøpt i vår nettbutikk har lovbestemt 14 dagers angrefrist. 

Annonsegaranti*

Å ta turen til butikken for å benytte seg av et tilbud, og bli møtt av tomme hyller, er aldri moro. Det har vi i Elon full forståelse for, og derfor tilbyr vi annonsegaranti. Dersom vi ikke har produktet som er annonsert i butikk, vil du få valget mellom et tilsvarende produkt til samme pris, eller at produktet sendes til deg når det er tilbake på lager.

 

*Betingelser: Gjelder ikke produkter merket med «begrenset antall». Gjelder kun i fysisk butikk.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.