Loading...

Våre kundeløfter

Gratis hjemkjøring til Elon Club medlemmer*

Hvis du er medlem av Elon Club tilbyr vi gratis hjemkjøring av hvitevarer og TV'er fra 50’ og oppover! 

 

*Betingelser: Gjelder hjemkjøring til gårdsplass innenfor en radius på 20 km fra butikken. Eventuelle bro- og fergeforbindelser dekkes ikke. Gjelder kun i butikkens åpningstid. Gjelder ikke side-by-side skap.

Ikke medlem? Registrer deg her

Åpent kjøp i 30 dager* 

Å handle hos Elon skal være trygt. Derfor gir vi alle kunder 30 dagers åpent kjøp mot fremlagt kvittering. Det er tross alt lov å ombestemme seg.

 

*Betingelser: Ordningen dekker ikke hygieneprodukter med brutt forsegling (eksempelvis tannpleieprodukter, hudprodukter og kroppspleieprodukter), «in-ear»-hodetelefoner, trenings- og smartklokker, spill og programvare med brutt forsegling, produkter kjøpt med abonnement, mobiltelefoner kjøpt i butikk, kjøkken, gavekort og spesialbestillinger. Ordningen gjelder heller ikke for firmakjøp. Produkter kjøpt i vår nettbutikk har lovbestemt 14 dagers angrefrist. 

Annonsegaranti*

Å ta turen til butikken for å benytte seg av et tilbud, og bli møtt av tomme hyller, er aldri moro. Det har vi i Elon full forståelse for, og derfor tilbyr vi annonsegaranti. Dersom vi ikke har produktet som er annonsert i butikk, vil du få valget mellom et tilsvarende produkt til samme pris, eller at produktet sendes til deg når det er tilbake på lager.

 

*Betingelser: Gjelder ikke produkter merket med «begrenset antall». Gjelder kun i fysisk butikk.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.