Månedens Elon Club tilbud

Bli medlem og logg inn for å handle de fantastiske Elon Club tilbudene!
Husk: Du må være innlogget på "min side" for å handle til medlemspris. 

Bli medlem av Elon CLUB!

Du som kunde er viktig for oss - og vi vil at du skal føle at vi setter pris på lojaliteten din! Bli med på Elon CLUB og ta del i unike tilbud, fordeler, inspirerende artikler og konkurranser.

Bli medlem ved å sende SMS med kodeord Elon til 27272 eller ved å klikke på knappen nedenfor.

 Som medlem får du gratis hjemkjøring av hvitevarer og store Tv-er.* Du får kjøpe våre utvalgte favoritter til en virkelig god pris. Alle som mottar våre nyhetsbrev er automatisk med i trekningen av et gavekort til en verdi av kr 2000,-. Du kan handle både i butikk og på nett. I butikk oppgir du telefonnummeret ditt.

Vi ønsker at du som medlem av Elon CLUB skal få mest mulig ut av produktene du allerede har - eller vurderer å kjøpe. Derfor sender vi et inspirerende nyhetsbrev med fokus på noe i hjemmet - det kan være tips til hvordan du enkelt kan lage en koselig middag mens du har tid til å tilbringe med familien, en guide til hvordan du bruker smart belysning eller hvordan du vasker miljøvennlig.

*Gjelder TV-er fra 50’ og oppover. Gjelder til gårdsplass, inntil 20 km fra butikken, innenfor normal åpningstid. Bro- og fergeforbindelser dekkes ikke. Gjelder ikke side-by-side skap.

 

Hvorfor det lønner seg å være medlem!

  • Du får gunstige medlemspriser på mange av varene du stadig bruker
  • Gratis Frakt på hvitevarer og store TV-er*
  • Du får spesielle tilbud og egne medlemstilbud i din lokale Elon-butikk.
  • Hvis du oppgir fødselsdato får du en hyggelig gave på bursdagen din
  • Du blir invitert til arrangementer bare for medlemmer

Gratis hjemkjøring for medlemmer*

Som medlem får du gratis hjemlevering til tomtegrense av hvitevarer og store tv-er. Du kan handle både i butikk og på nett. I butikk oppgir du telefonnummeret ditt.

*Gjelder TV-er fra 50’ og oppover. Gjelder til gårdsplass, inntil 20 km fra butikken, innenfor normal åpningstid. Bro- og fergeforbindelser dekkes ikke. Gjelder ikke side-by-side skap.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris