Nordanro logotypNordanro logotyp

Nordanro

Tre kjøkkenalternativer – uendelige muligheter

Nordanro tilbyr kjøkken og skap til alle rom. I vårt brede sortiment finnes det alltid en løsning for deg – fra individuelle oppbevaringsløsninger, spesiallagde dører til helt nye kjøkken.

 

Utvalget av skapløsninger innen Nordanro er nesten uendelig. Vi tilbyr tre ulike kjøkkentilbud, hvor dine forutsetninger og behov veileder deg. Sammen med kjøkkenspesialisten vår finner du en unik løsning, akkurat for deg.

Nordanro kjøkkensystem – vårt bredeste tilbud

Vårt kjøkkensystem Nordanro er for de som ønsker et komplett og personlig kjøkken. Her finner du kjøkken i mange forskjellige stiler, fra mat i industriell stil til bistrokjøkken, moderne bykjøkken og landkjøkken med vakre skap.

Utvalget av rammer, skap, luker, benkeplater, belysning og mer, er bredt og alternativene er nesten uendelige. I tillegg til kjøkkeninnredninger er Nordanro også tilgjengelig som skapløsninger og dører for alle rom i hjemmet, og du kan enkelt lage en felles tråd gjennom interiøret.

 • Materialer av høy kvalitet og holdbare materialer
 • Stort utvalg av interiørdesign
 • Unike rammer med ergonomiske justeringer
 • Fargetilpassede
 • Skapløsninger og fronter for alle rom i hjemmet
 • Alltid forhåndsmonterte rammer
 • Stort utvalg av mellomrom

Nordanro Flex kjøkkensystem - monter kjøkkenet ditt med ett klikk

Vårt kjøkkentilbud Nordanro Flex er den fleksible og smidige måten å bytte kjøkken på. Dette tilbudet kan du tilpasse akkurat som du vil og nyte vårt store utvalg av skapdører. Dessuten har du muligheten til å velge om du vil montere kjøkkenet selv eller få hjelp.

Et helt kjøkken kommer i flate pakker og rammene er montert med bare ett klikk - helt uten skruer eller verktøy. Våre malte dører til Nordanro Flex kommer i 16 vakre standardfarger, og et utvalg av disse er tilgjengelige i alle farger. I tillegg er det hull i trefinér, melanin og foliert MDF.

 • Flere vakre standardfarger på dører
 • Et utvalg av dørene kan bestilles i hvilken som helst farge
 • Enkel installasjon – med bare ett klikk
 • Miljøsmart levering i flate pakker
 • Forhåndsmonterte rammer som et alternativ mot en ekstra kostnad

Nordanro Nye Fronter – den raske veien til et nytt kjøkken

Hvis du har et kjøkken som du i utgangspunktet er fornøyd med, trenger du ikke å rive alt ut for å kunne fornye det. Med vårt kjøkkentilbud, Nordanro Nye Fronter, skapes muligheten til å bare bestille nye fronter. Vi tilpasser dem til ditt eksisterende kjøkken. Dørene passer til kjøkkenrammene dine uavhengig av merke eller dimensjoner.

 • Sikker renovering - vi måler og monterer alt i hjemmet ditt
 • Velg mellom 10 forskjellige modeller i 16 farger

Oppbevaring

Nordanro har et bredt utvalg av skreddersydde skyvedører og møbler for alle budsjetter. Du kan alltid starte med en grunnleggende pakke og deretter utvide lagringsplassen etterpå!

Uttrekksskohyller gjør skoene dine lett tilgjengelige. Da kan du også dra nytte av hele dybden i garderoben og fortsatt få god oversikt. Hvis du har små barn, er det flott å ha kroker og hyller i deres høyde. Da kan de henge opp yttertøyet selv.

En skreddersydd garderobe med skyvedører fra gulv til tak passer fint inn og maksimerer lagringsplassen. Eller vil du helst ha åpne hyller for et luftigere inntrykk? Kanskje en kombinasjon?

 

Selgere

Nordanro finnes eksklusivt i utvalgte elon-butikker.
Besøk eller kontakt en av følgende butikker for mer informasjon om sortimentet.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris