TV

TCL 55C835

  • Google TV
  • MiniLED - Perfekt for lyse rom
  • 144hz skjerm optimal for gaming
  • Dolby Atmos og Vision
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett

Nyt strålende TV, fantastisk lyd og gaming med TCL 55" C835 4K MiniLED Smart TV. Denne TV-en leverer fantastisk 4K-oppløsning forsterket med flere HDR-formater, Mini-LED med Quantum Dot-teknologi, Dolby Vision og mye mer. I TV-ens sjel finner vi AiPQ 2.0 Engine lyd- og bildeprosessor, Onkyo lydsystem og Dolby Atmos som leverer enestående sorroundlyd. VRR-støtte, AMD Freesyc Premium og HDMI 2.1-tilkobling med 144Hz bildefrekvens gjør at TV-en passer ypperlig til gaming på storskjerm. Med Google TV får du i tillegg alt av underholdning rett ved fingertuppene.

AiPQ 2.0 Engine
AiPQ 2.0 Engine er en avansert prosessor for lyd og bilde som leverer enestående ytelse til din TCL TV. Alt av innhold blir prosessert i sanntid for å oppskalere lyd og video i henhold til oppdaget miljø. Dette betyr ikke bare blåere hav og mer frodige skoger, men optimalisert lyd som dynamisk kompenserer forstyrrelser basert på valgt volum.

4K HDR Premium 2000
HDR (High Dynamic Range) Pro-teknologi gir deg autentisk og levende innhold da den tilpasser skjermens lysstyrke for å realistisk gjengi alle detaljer på bildene på skjermen. Teknologien sikrer at mørke området i bildet fremstår mørkere, mens lyse områder vil fremstå lysere. Opplev mer realistiske bilder med flere farger, graderinger og nyanser og ta TV-opplevelsen nærmere virkeligheten

MiniLED med Quantum Dot
Med mer presis LED-bakbelysning i TV-en får du skarpere bilder og høyere kontrast i både mørke og lyse områder, samt dypt sortnivå og levende farger. Derfor har C835 tusenvis av ultra-slanke LED-lys spredt over hele skjermen. Mini-LED kombinert med Quantum Dot sikrer ekstremt presis reproduksjon av farger med en fargestyrke som vil ta pusten fra deg.

144Hz Motion Clarity Pro og Variable Refresh Rate
144Hz Motion Clarity Pro og Variable Refresh Rate sørger for jevn bildeskarphet til og med under raske scener, slik at du fullt kan fordype deg i spennende actionscener.

Dolby bilde og lyd
Få en skikkelig hjemmekinoopplevelse med Dolby Vision og Dolby Atmos. Dolby Vision endrer innstillinger på skjermen etter belysningen i rommet for å gi best mulig bilde som puster liv i alt som utspiller seg på skjermen. Dolby Atmos skaper et lydbilde som gir følelsen av at lyden nærmest flyter rundt deg, noe som får deg til å føle at du er i midten av det som utspiller seg på skjermen.

Onkyo lydsystem
Uansett bildekvalitet, må lyden være av høy kvalitet for å kunne nyte opplevelsen til det fulle. Derfor kommer C835 med integrert Onkyo-lydsystem som sørger for at lyden flyter perfekt og i høy kvalitet.

Google TV
Operativsystemet Google TV gir deg enkel tilgang til en hel verden av underholdning. De intuitive menyene gir persontilpassede anbefalinger til filmer, videoer, serier, sanger, spill og mye mer.

Klar for gaming
Slapp av med videospill på storskjerm med super bilde- og lydkvalitet for å ha en fordel ovenfor fiender ettersom denne TV-en har HDMI 2.1-tilkobling med 144Hz bildefrekvens, automatisk lav latensinnstilling, VRR (Variable Refresh Rate) og AMD FreeSync Premium for en nydelig gamingopplevelse og rask action.

Artikkelnummeret vårt: 117828
Energi informasjon
Energiklasse i SDR-modus G
Energiforbruk i SDR-modus 103 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 250 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 139 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 55 tum
Merkenavn TCL
EAN 5901292517380
Ersatt av artikelnummer 116915
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 117828

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris