Dampvaskere & gulvvaskere

Dampvaskere & gulvvaskere

Her finner du vårt tilbud av dampvaskere og gulvvaskere. En dampvasker fjerner vanskelig skitt enkelt og uten kjemikalier. En gulvva... Les mer

Finn ditt produkt
På lager
 1. På weblager 1 vare
Vis alle Vis færre
Produkttype
Merkenavn
 1. Kärcher 1 vare
Vis alle Vis færre
Pris
Vis alle Vis færre
Sorter etter
Viser 1
 1. Städprodukter & klädvård/Ångtvättar och golvtvättar Kärcher microfiberdukar badrum, sats 113194
  Mikrofiberpads

  Kärcher microfiberdukar badrum, sats

  529 ,-
  Sett i mikrofiberduk - helt rent på badet
  Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
  Ønskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten.
Viser 1

Her finner du vårt tilbud av dampvaskere og gulvvaskere. En dampvasker fjerner vanskelig skitt enkelt og uten kjemikalier. En gulvvasker skurer gulvet i en fei. Uansett dine behov finner du din nye dampvasker eller gulvvasker hos oss!

Lei å å skure badet på knærne eller har du håpløst forsøkt å gnikke bort inngrodd smuss i spreker? Vil du at det skal være enklere å rengjøre speil, vinduer og stoff? Da er en dampvasker noe for deg! En dampvasker gjør vaskingen enklere. Dessuten behøver du ikke tilsette noen materialer.

Ordentlig rent med dampvasker

Med en dampvasker får du enkelt bort smuss uten å behøve å skrubbe, bruke gummihansker eller hanskes med sterke kjemikalier. Maskinen anvender seg av varm damp somg gjør at skitten lett slipper fra underlaget.

En dampvasker fjerner mer bakterier enn andre rengjøringsmetoder, og ettersom du ikke trenger å bruke noen rengjøringsmidlerpasser en dampvasker veldig bra for deg som har astma, allergier eller er følsom for kjemikalier.

Dampvaskere – perfekt for kjøkken og badehjelp

Baderom og kjøkken bruker å være kjedeligste rommene i hjemmet å vaske ettersom at de oftest er de mest tidskrevende. Kalkavsetninger, inngrodd smuss og vanskelig rengjorte fuger er vanlige innslag. Med en dampvasker blir rengjøringen på kjøkken eller badet enklere!

En dampvasker løser opp vanskelige flekker og med smarte utbyttbare munnstykker kommer du lett til i fuger og trange hjørner. Vask dusjvegger, badekarskanter, basseng, kjøkkenbenk, platetopper, speil og mer med din dampvasker.

Mange bruksområder

Dampvaskere fungerer veldig effektivt på vanskelig smuss på fliser, steingulv, glass, aluminium og selv tekstiler. Enkelte dampvaskere kan du i dag bruke for å vaske parkettgulv. Du kan bruke din dampvasker for å friske opp klær som ikke tåler maskinvask.

Våre dampvaskere har mange typer munnstykker, justerbar effekt, rask oppvarming og automatisk avkalkningsfunksjon.

Gulvvask

Med en gulvvasker kan du skure dine harde gulv kjapt og smidig. Den fjerner smuss og skurer dine harde gulv. Overskuddsvannet suges opp i en tank. Tørketiden blir kortere, og du får tid til annet.

Gjør den kjedelige vaskingen enklere med en dampvasker eller gulvvasker fra oss!

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris