Smartwatch Samsung SM-G990BZADEUB 8282_47292
Smartwatch Samsung SM-G990BZADEUB 8282_47292
Smartwatch Samsung SM-G990BZADEUB 8282_47292
Smartwatch Samsung SM-G990BZADEUB 8282_47292
Smartwatch Samsung SM-G990BZADEUB 8282_47292
Smartwatch Samsung SM-G990BZADEUB 8282_47292
Mobiltelefon

SamsungS21 FE 128GB Grafitt

 • Skarpt trippelkamera med ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto
 • Nye, avanserte AI-funksjoner hjelper deg med å få bilder i profesjonell klasse
 • Lys, dynamisk 120 Hz-skjerm for en ekstraordinær spillopplevelse
Full produktbeskrivelse
Pris
7 790 ,-
Samsung logo

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Nå blir flere av Samsungs nyeste og beste innovasjoner mer tilgjengelige. Galaxy S21 FE er utviklet basert på favorittene fra Galaxy S21-serien, og kommer med funksjoner og egenskaper som er viktige for mange. For eksempel et skikkelig skarpt trippelkamera og et selfiekamera på 32 MP. I tillegg nye, smarte AI-funksjoner som gjør det enda enklere å oppnå profesjonell kvalitet på både bilder og film – enten du er profesjonell fotograf eller nybegynner.

S21 FE har også en av Samsungs aller beste 120 Hz-skjermer med innebygd intelligens, med høy og dynamisk oppdateringsfrekvens som revolusjonerer følelsen enten du er gamer eller bare scroller. Og det kraftige 4500 mAh-batteriet varer hele dagen – selv med 5G.

I likhet med S21-serien generelt har S21 FE et moderne og ikonisk design med gjennomtenkte detaljer, som det integrerte kamerahuset. I tillegg er den veldig slank: Kun 7,9 mm, for en enda bedre opplevelse. Og for at du ikke skal bekymre deg for litt vann, er den IP68-klassifisert.

Resultatet er lett å forelske seg i: En mobil med de funksjonene du setter høyest – hvor du ikke trenger å betale for mer enn nettopp det. 

Vi kaller det smartere premium.

 • Skarpt trippelkamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele
 • Nye, avanserte AI-funksjoner hjelper deg med å få bilder i profesjonell klasse
 • Lys, dynamisk 120 Hz-skjerm gir en spillopplevelse utenom det vanlige
 • Kraftig 4500 mAh batteri som varer hele dagen
 • Samsungs raskeste og kraftigste prosessor på 5 nm

Designet

Slank, smart og ikonisk design

Galaxy S21 FE har et ikonisk design – helt på linje med resten av S21-serien. Det intelligente kameraet er integrert i selve designet, og den lynraske 120 Hz-skjermen går fra kant til kant med et minimalt kamerahull, som gjør at du kan nyte enda mer fascinerende innhold. Telefonen er også kun 7,9 mm tynn, for en enda bedre opplevelse.

Velg mellom fire myke, matte nyanser: Graphite, White, Olive eller Lavendel.

Kameraet

Skarpt trippelkamera

Nå er det enkelt å fange hvert øyeblikk – enten du fotograferer eller filmer. Galaxy S21 FE er utstyrt med et skarpt trippelkamera med ultravidvinkel (12 MP), vidvinkel (12 MP) og telefoto (8 MP).

Profesjonelle resultater med avansert AI

På tide å skinne enda mer i feeden. Galaxy S21 FE er snarveien til bilder og filmer av profesjonell kvalitet - enten du er en profesjonell fotograf eller nybegynner. Kameraet kommer med oppgraderte AI-funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av hvert bilde. I tillegg har den flere smarte redigeringsfunksjoner, inkludert Object Eraser, som enkelt fjerner alle ting du ikke vil ha med på bildet, og AI Photo Remaster, som gir gamle fotografier nytt liv.

Selfie-kameraet viser deg fra din beste side

Videosamtaler, møter eller en skikkelig god selfie Galaxy S21 FE har et selfiekamera på hele 32 MP, som sørger for at du ser lik ut i alle posisjoner. Og hvis du vil ha et bilde i studiokvalitet, er det bare å aktivere Portrettmodus og eksperimentere med de forskjellige effektene.

Avstandsskarphet med zoomlås

Er motivet langt unna? Det betyr ikke noe. Ved å bruke den smarte zoomlåsfunksjonen får du mer stabile bilder og filmer når du zoomer. Det gir en større sans for detaljer, selv på avstand.

Fang natten

Gjør deg klar for bedre bilder døgnet rundt. En kombinasjon av stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og avansert AI gjør at Galaxy S21 FE slipper inn mer lys i kameraet og dermed fanger flere detaljer selv når det er mørkt.

Directors View - din snarvei til regissørstolen

Stille, tar. Galaxy S21 FE gjør deg til en regissør. Mens du filmer kan du se hva alle kameraene fanger, velge de fineste perspektivene og lage profesjonelt effektive klipp som er klare til å deles direkte. Du kan også bytte mellom hovedkameraet og selfie-kameraet, og vises på bildet mens du kommenterer det du filmer live.

Kraften

120 Hz endrer hele følelsen

Galaxy S21 FE har en lyssterk, sylskarp og dynamisk 120 Hz-skjerm som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons enten du er en scroller eller en gamer. Skjermen er også dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og øker dermed batterilevetiden.

5G hastigheter

Nå er nettet raskere her – og Samsung har vært klar lenge. Galaxy S21 FE kan utnytte 5G-nettverket hundre prosent¹. Så du kan streame og dele lynraskt, og spille med minimal forsinkelse uansett hvor du er.

Batteriet som tilpasser seg deg

Galaxy S21 FE er utstyrt med et kraftig 4500 mAh batteri slik at du kan gjøre hva du vil hele dagen uten å måtte bekymre deg for batteriprosenten².

Intelligent prosessor

Kraften til en mobiltelefon avhenger av mange faktorer. Galaxy S21 FE er utstyrt med Samsungs raskeste og kraftigste prosessor til dags dato – på kun 5 nanometer. Men det er ikke det eneste som gjør telefonen rask og kraftig. Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for selve opplevelsen.

Galaxy S21 FE har mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også batterikapasiteten og gjør minnet mer effektivt. Siden Samsung produserer de fleste mobilkomponentene selv, kan de optimaliseres både med tanke på opplevelse og kapasitet.

Plass til flere

Bilder, filmer og favorittserier – det er selvfølgelig god plass til alt du setter pris på. Galaxy S21 FE har opptil 256 GB minne.

Skånsom for øynene

For øyets skyld tilpasser skjermen seg automatisk slik at den sender ut minst mulig blått lys – også på dagtid. I tillegg har Galaxy S21 FE et blått lysfilter som du kan aktivere når du vil, som eliminerer så mye blått lys som mulig.

Trygg med Samsung

Sterk, sterkere Gorilla Glass Victus

Skjermen må være holdbar. Derfor er den laget av det solide og slitesterke Gorilla Glass Victus. En av de sterkeste brillene på markedet.

Vann- og støvbestandig

Galaxy S21 FE er naturlig støv- og vannbestandig i henhold til IP68, noe som blant annet betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Privat forblir privat med Samsung Knox

Galaxy S21 FE er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter verdifulle personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerhet integrert i flere lag – fra maskinvare til programvare – slik at kun du har tilgang til det som er ditt.

En åpen verden med Samsung

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Den nye Galaxy Galaxy S21 FE gir enkel tilgang til både Samsungs og andre produsenters tilkoblede produkter og tjenester. Med Galaxy blir du en del av en mer åpen verden!

Inkluderer:

 • USB Type-C-kabel
 • Nål for å fjerne SIM-kortet
 • Hurtiginnføring
Merkenavn Samsung
EAN 8806092585201
Display Name SamsungS21 FE 128GB Grafitt
Annet
Innebygd minne text 128 GB
Skjermstørrelse text 6,4 tommer
Operativsystem Android
Type telefon Smarttelefon
Modellbeskrivelse
Produkttype Smarttelefon
Type mobiltelefon Berøring
Merke Samsung
Modellnavn Samsung SM-G990BZADEUB
Farge Sort
Leverandørens farge Grafitt
Type SIM-kort Nano SIM
Dual SIM Ja
IP-klassifisering IP68 vanntett
Operativsystem og systemkrav
Operativsystem Android
Type operativsystem Android 11
Prosessor
Type prosessor Snapdragon 888
Antall prosessorkjerner 8
Kamera
Antall kameraer 4
Blits/Fotolys LED blitz
Bakkamera 1 - Type kamera Main
Bakkamera 1 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 1 - Største blender f/1.8
Bakkamera 1 - Optisk bildestabilisator Ja
Bakkamera 1 - Autofokus Ja
Bakkamera 1 - Zoom Ja
Bakkamera 2 - Type kamera Ultra wide
Bakkamera 2 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 2 - Største blender f/2.2
Bakkamera 3 - Type kamera Tele
Bakkamera 3 - Bildeoppløsning (megapiksler) 8
Bakkamera 3 - Største blender f/2.4
Frontkamera 1 - Type kamera Front
Frontkamera 1 - Bildeoppløsning (megapiksler) 32
Frontkamera 1 - Største blender f/2.2
Skjerm/display
Display sAMOLED
Oppdateringsfrekvens 120
Størrelse (tommer) 6,40
Skjermoppløsning (i piksler) 1080 x 2340
Lagring og minne
Internminne/RAM (GB) 6,00
Intern lagring (GB) 128
Tilkobling
5G Ja
NFC (Near Field Communication) Ja
WiFi-generasjon Wi-Fi 6 (802.11ax)
3.5mm mini jack Nei
Funksjoner og egenskaper
Biometrisk innlogging (fingeravtrykksleser) Ja
App-distribueringsplattform Google Play
Kapasitet, forbruk og effekt
Batterikapasitet (mAh) 4 500
Mål og vekt
Høyde (cm) 15,57
Bredde (cm) 7,45
Dybde (cm) 0,79
EAN
Strekkode (EAN) 8806092585201
Artikkelnummeret vårt: 8282_47292

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris