Integrert stekeovn

Samsung NV7B4030YCK/U1

  • Innebygd ovn
  • Stor kapasitet på 76 liter
  • Smart matlaging
  • pyrolytisk rengjøringssystem
  • Steketermometer
Full produktbeskrivelse
Pris
9 990 ,-
Samsung logo

Innebygd ovn NV7B4030YCK/U1

Kok mye mer
Tilbered større og flere retter i den romslige ovnen, som har en kapasitet på 76 liter. Det åpner for nye muligheter for matlaging. Du kan lage flere store retter samtidig, f.eks. mat til et stort middagsselskap. Den har plass til f.eks. stek store retter som en hel kalkun.

Mer glede, mindre innsats
Gjør kjøkkenopplevelsen din morsommere. SmartThings Cooking sparer tid og reduserer innsatsen ved matlaging. Ved å forstå dine behov, anbefaler den personlige oppskrifter og lager en ukentlig måltidsplan. Den tilbyr også en guidet matlagingsopplevelse og muliggjør jevn mathåndtering.

Hold ovnen konstant ren med varme
Hold innsiden av ovnen din pen og ren uten å kaste bort tid og krefter på å skrubbe eller bruke dyre rengjøringsprodukter. Et pyrolytisk rengjøringssystem varmer opp interiøret for å brenne bort fett og rester fra matlagingen.

Kok maten nøye etter din smak
Sjekk innvendig temperatur på rettene lettere og sørg for at de er tilberedt etter din smak. Termometeret gjør det enkelt ved å tydelig indikere når selv store stykker mat er riktig tilberedt. Det er ikke nødvendig å kaste bort tid og varme ved å åpne ovnen for å sjekke.

Lukkes mykt, forsiktig og stille
Nyt en roligere matlagingsopplevelse med Soft Close Door. Den lukker seg forsiktig og stille. Hengslet gjør at døren beveger seg jevnt de siste centimeterne, så den lukkes sakte og stille, uten vibrasjoner eller smellelyder.

Energieffektivitet uten kompromisser
Gjør hjemmet ditt mer energieffektivt. Du kan bruke hele ovnen og nyte eksepsjonell A+-klassifisert energieffektivitet med Eco Convention-modus. Det sparer energi ved å bruke mindre strøm, men du har fortsatt bekvemmeligheten av en veldig stor og fleksibel ovnsplass. Og det reduserer skadelige CO2-utslipp.

 

Artikkelnummeret vårt: 121508
Energi informasjon
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiforbruk 1.05 kWh
Energiforbruk varmluft 0.71
Type varmekilde El
Ugnstorlek Stor
Energieffektivitetsindeks 81.6
Antall ovnsrom 1
Anger ugnens nettovolym i liter. Volum ovn 76 liter
Merkenavn Samsung
EAN 8806094500042
Generell informasjon
Farge Svart
Type rensing Pyrolytisk
Varmluft Ja
Matlagingstermometer Ja
Mikro Nei
Damp Nei
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grill Funksjon Ja
Barnesikring Ja
Timer Shutdown Ja
Teleskopskinner Ja
Type styring Touch
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antall bakeplater 2 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antall ovnsrister 1 st
Dobbel stekeovn Nei
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 595 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 570 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 596 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 38.4 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 121508

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris