Städprodukter & klädvård/Dammsugare Miele SGDF5 00/NE/CompleteC3/P/MART Röd 100238
Støvsuger

Miele SGDF5 00/NE/CompleteC3/P/MART Støvsuger

  • Eksepsjonell sugekraft
  • Komfortabel fotkontroll og enkel kabelhåndtering
  • Effektiv på alle typer gulv
  • Enkel høydejustering og 12 meters rekkevidde
Full produktbeskrivelse
Pris
3 390 ,-
Miele logo

Miele logo

Støvsuger SGDF5 00/NE/CompleteC3/P/MART Miele

Hvorfor Miele Complete C3 er ditt smarte valg for husrengjøring

Miele Complete C3 kombinerer kraftig rengjøring med brukervennlig design for effektiv og komfortabel rengjøring. Den avanserte Power Efficiency-motoren garanterer høyeste sugestyrke for grundig støvsuging på alle typer overflater, fra tepper til harde gulv.

Komfort og fleksibilitet

Denne Miele-støvsugeren er svært brukervennlig og fleksibel. Fra dens ergonomiske design til intuitive kontroller og allsidige munnstykker, er den laget for å gjøre rengjøringen så håndterlig som mulig. Med fotkontroll og enkel kabelhåndtering gjør den rengjøringen din enkel og bekvem. Den unike kabelhåndteringen lar deg mate inn hele kabelen med bare ett knappetrykk, noe som betyr at du ikke trenger å bøye deg.

Enkel støvsuging av større områder

En av de store fordelene med Miele SGDF5 er dens imponerende rekkevidde på 12 meter. Dette gjør det enkelt og effektivt å rengjøre store områder uten å bytte stikkontakt. Dette sparer tid og gjør rengjøringen mer effektiv, noe som er spesielt verdifullt i større hjem eller når du trenger å rengjøre omfattende områder.

Spesielt behagelig høydejustering

Miele SGDF5 00/NE/CompleteC3/P/MART har et innovativt Comfort-teleskoprør, som gjør rengjøringen betydelig enklere. Dette unike røret lar deg justere høyden for å passe din høyde, og gir en ergonomisk rengjøring uten at du trenger å bøye deg eller strekke deg ubehagelig.

Allsidighet og tilbehør

SGDF5 leveres komplett med integrert tilbehør i tre deler, inkludert møbelmunnstykke, spissmunnstykke og en støvborste med plastbørster. I tillegg inkluderer den et effektivt gulvmunnstykke SBD 365-3, noe som gjør den allsidig nok til å takle alle typer rengjøringsoppgaver.

Design og holdbarhet

Denne støvsugeren er ikke bare funksjonell, men også et elegant tillegg til hjemmet ditt med sin iøynefallende røde farge og slanke design. Miele er kjent for sin holdbarhet og kvalitet, noe som betyr at investeringen din vil vare i mange år.

Få mest mulig ut av din Miele Complete C3

For å sikre at du får mest mulig ut av støvsugeren din, er det viktig å regelmessig bytte støvsugerposen (HyClean GN) og AirClean-filteret. Støvsugeren har en indikator for bytte av støvpose, noe som gjør det enkelt å opprettholde optimal ytelse.

 

Artikkelnummeret vårt: 100238
Energi informasjon
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 77 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 890 W
Spenning 230 V
Merkenavn Miele
EAN 4002516555094
Display Name Miele SGDF5 00/NE/CompleteC3/P/MART Støvsuger
Generell informasjon
Farge Rød
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Kapasitet støvpose 4.5 liter
Indikator for utskifting av støvpose Ja
Rekkevidde 12 m
Filtertype HyClean GN
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 496 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 284 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 227 mm
Anger sladdens längd i meter. Ledningslengde 8.5 m
Produktens vikt i kg. Vekt 7.263 kg
Artikkelnummeret vårt: 100238

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris