Stort utvalg til uterommet!

 

I Norge bruker vi mye tid på uterommet vårt. Veranda, platting, balkong og terrasse, det finnes mange eksempler. Når våren kommer åpner vi gjerne opp døren til vår bolig slik at uteplassen blir til et ekstrarom der man kan kose seg med god mat og drikke, familien og vennebesøk.

Hos Elon finner man det meste til uteplassen - alt fra praktiske robotgressklippere, griller i ulike størrelser og stilfull utebelysning. På kjølige sensommerkvelder kan det være aktuelt å innstallere terrassevarmere og til festligheter så bør man investere i en kul partycooler og et godt lydprodukt

 

 

 

 

 

 

By på pizza i hagen

Med en pizzaovn lager du enkelt dine egne hjemmelagde pizzaer. Takket være den høye temperaturen på over 500 grader så har du en ferdig stekt pizza på få minutter- perfekt når du skal be dine nærmeste på god mat.

I vårt sortiment finnes pizzaovner fra Coolest, Bortello og Gino. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pizzaovner 

 

 

 

 

Lag maten utendørs

Grillingen blir aller best med en bra grill og godt grilltilbehør! Er du lei av pølser og burgere? Hvorfor ikke prøve å lage en pizza eller et brød ved hjelpe av en pizzasten. 

Velger man å bruke grill og stekeplater kan man f.eks steke pannekaker eller grille fisk og få perfekt resultat hver gang. Stekeplatene er lagd i støpjern noe som gjør at de alltid har en jevn varmefordeling. Den ene siden er gjerne riflet, noe som passer perfekt til fisk - den andre siden er slett noe som vil passe til f.eks pannekaker eller eggerøre.

 

Griller

 

 

Stilige utendørsbarer

Nå trenger du ikke lenger å forlate selskapet for å tilby noe kaldt å drikke når du har gjester i hagen.  Med en mobil bar - Mobar - fra Dometic kan du servere gjestene dine uten å måtte avbryte de morsomme samtalene eller den koselige atmosfæren.

Utendørsbarer og vinglass

 

 

Hold drikken kald med en partycooler

En partycooler er god å ha hvis man ønsker kald drikke på varme sommerdager. Vår Elvita CPC4501S er en partycooler med låsbare hjul, serveringsbord og digitalt display. Kjøleren rommer 50 liter noe som gir god plass til vann, brus, øl og hvitvin.  

Skal du ha sommerfest i hagen? Da er en partycooler noe du bare må ha

elvita partycoolerelvita partycooler

 

Det blir ikke hagefest uten musikk!

Grilling og kald drikke på terrassen er ikke det samme uten musikk!

Det er noen funksjoner som er viktig å ha med når du skal ha en høyttaler til musikk på uteplassen. Først og fremst kan det være nyttig å ha en bærbar høyttaler, i tilfelle man flytter kvelden til bålpannen eller inn senere på kvelden. Samtidig kan det være lurt at den er vanntett og kanskje støtsikker, i tilfelle noen søler eller dulter borti den.  

 

 

 

 

 

Høyttalere

Forleng sommerkveldene og sesongen med en terassevarmer

Ønsker du å forlenge de vakre sommerkveldene med god og behagelig utevarme eller vil du virkelig strekke sesongen i begge ender? Har du utfordrende forhold og trenger en kraftig terrassevarmer? Vil du kanskje ha ekstra varme i sommerstuen, vinterhagen eller i en inn-glasset terrasse? Vi har løsninger som passer til deg

Terrassevarmere

 

 

 

 

Få opp stemningen med utendørsbelysning

På samme måte som flere lyskilder skaper en koselig atmosfære i et rom innendørs – kan ulike typer utebelysning gi hagen din det lille ekstra. Vi har alt fra lamper som ser ut som steiner til hagespotter med solcellepanel.

Sjekk ut disse tipsene for utebelysning på høsten, de er like relevante nå på våren

Utebelysning