TV

Sharp LC-40FI7EA 40" HD Ready LCD Android TV

  • 40" HD Ready
  • Android TV
  • Active Motion
  • Dolby Digital/Dolby Digital+
  • HDMI-innganger
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Sharp logo

Sharp TV LC-40FI7EA

40FI7EA er en HD Ready LED Android TV™ med eksepsjonell multimediefunksjonalitet.

Active Motion 400
Ikke mer uskarphet eller uskarphet: med Active Motion vil du oppleve bevegelige bilder med en skarphet som ingen vanlig LCD-TV kan gi deg. Hva gjør den dramatiske forskjellen? Kraftige prosessorer og en overlegen LCD-skjerm med kort responstid. Perfekt for sport, filmer og action.

HEVC/h.265
Med denne aller nyeste videokodeken er du klar for morgendagens kringkastingsstandarder i dag. Og når handlingen begynner, er du i sentrum av handlingen med din Sharp TV helt fra starten.

Dolby Digital/Dolby Digital+
Alle er kjent med begrepene og bak dem ligger lydkoder for overføring av lyd. Dolby Digital kan gi lyd med 5 kanaler og subwoofer. Med Dolby Digital+ forbedrer to ekstra kanaler lyden ved å legge til flere detaljer og skape en imponerende surroundlyd.

DTS HD-kodeker
5 høyttalere pluss en subwoofer: du kan finne innhold med denne surroundlyden på for eksempel Amazon Prime og Google Play Movie. Med DTS-HD kan du bruke dem til å forbedre lytteopplevelsen.

DTS Virtual:X
Underholdning på høyeste akustiske nivå: DTS Virtual:X skaper følelsen av lyd over hodehøyden din. Det forbedrer også klarheten i dialogen og forbedrer basslyden. Bare len deg tilbake og la TV-høyttalerne levere en enestående lydopplevelse.

HDMI-innganger
Koble den til, sett den opp, gå: Med HDMI-innganger kan du koble til alle typer enheter – Blu-ray- eller DVD-spillere, strømmebokser, digitale mottakere eller spillkonsoller. Nå er filmer, musikk og spill tilgjengelig på TV-en din.

Chromecast innebygd
Fra mobiltelefonen, nettbrettet eller bærbar PC direkte til den store TV-skjermen: Med den innebygde Chromecasten kan du overføre favorittfilmene, videoene, appene, spillene og mye mer for å nyte alt i stort format. Du kan også vise feriebildene fra smarttelefonen din på TV-en med Chromecast – i høy oppløsning og strålende farger.

Android TV-app for fjernkontroll
Med denne appen strekker du deg etter smarttelefonen eller nettbrettet for å få tilgang til TV-en. Det er opp til deg om du bruker D-pad, touchpad-modus eller stemmefunksjon eller foretrekker å skrive inn teksten med tastaturet. Eller en måte i dag og en annen måte i morgen, hva du vil.

Android TV
Slik fungerer TV i dag: Med den smarte Android TV-plattformen har du direkte tilgang til et bredt spekter av strømmetjenester med over 400 000 filmer og programmer. Eller overfør videoer, musikk eller bilder trådløst fra smartenhetene dine til TV-en med den innebygde Chromecasten. Den integrerte stemmekontrollen gjør det enkelt for deg – enten du bruker Google Assistant til å søke etter favorittprogrammet ditt eller dempe lyset i rommet.

Spillemodus
Når du kobler konsollen til en vanlig TV, er det unødvendige forsinkelser som bremser deg når du spiller. Spillmodus er annerledes: denne spillmodusen gir deg best mulig responstid med skarp 4K- eller Full HD-oppløsning og naturlig kontrast. Favorittspillene dine vil fascinere deg igjen, og du vil fordype deg enda dypere i spillene dine.

Netflix
Se det du er interessert i når som helst, ubegrenset og uten reklame: med Netflix kan du streame et stort antall filmer, serier og dokumentarer – inkludert store storfilmer og forseggjorte egenproduksjoner. Bare ta et betalt abonnement og du kan velge mellom tusenvis av tilbud.

Google Play Filmer
Vil du kunne snakke om dem med en gang og se filmer og serier før de kommer på Blu-Ray? Ser du etter spesifikke filmer som for øyeblikket ikke vises noe sted? Kjøp eller lei deretter favorittene dine med Google Play Film. Bare stream direkte på den store TV-en din og gjør stuen om til en kino for familie eller venner. Eller last den ned og se den når tiden er inne for deg.

Amazon Prime
Med Amazon Prime Video har du tilgang til et stort utvalg av (originale) filmer og TV-serier. Se serien alle snakker om og de beste filmene, inkludert de siste storfilmene. Den betalte strømmetjenesten bringer rett og slett alltid god underholdning til skjermen din.

 

Energi informasjon
Energiklasse i SDR-modus F
Energiforbruk i SDR-modus 38 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 101 cm
Horisontal oppløsning 1920 px
Vertikal oppløsning 1080 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 40 tum
Merkenavn Sharp
EAN 5903802469479
Display Name Sharp LC-40FI7EA 40" HD Ready LCD Android TV
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 121075

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris