TV

LG 83" C3 4K OLED evo TV (2023)

  • 120 Hz, 4x HDMI 2.1, eARC & VRR
  • OLED evo, Brightness Booster
  • Dolby Vision IQ & Dolby Atmos
Full produktbeskrivelse
Pris
49 990 ,-
LG logo

LG OLED - Ingen bakgrunnsbelysning er nødvendig


Piksler kan lyse sterkere, skape mer kraft i farger og skarpere kontraster når de kan lyse med sitt eget lys.

Hva gjør OLED annerledes?


En tradisjonell LCD-LED-TV består av flere lag med bakgrunnsbelysning og ulike fargefiltre, men OLED bruker bare ett lag med selvbelyste piksler, noe som både tillater en uslåelig kontrast og en supertynn design.

Brightness Booster Max - En lysere OLED


LG OLEDs selvlysende piksler lyser sterkere enn noensinne takket være forbedrede algoritmer og ny skjermteknologi, og drives av vår kraftigste α9 AI Processor 4K Gen6-prosessor.

α9 AI-prosessor 4K Gen6 - En utvikling i dybden


Oppdag det vi kaller α-realism; et nivå av innlevelse som får deg til å føle at du virkelig var der. Omgi deg med bilde og lyd av eksepsjonell kvalitet med LG α9 AI Processor 4K Gen6.

Oppskaler med AI


Bildebehandlingen benytter AI til å identifisere hvilken type bildeinnhold du ser på, og velge den beste metoden for å skalere opp innholdet. Dybdelæringsalgoritmer fjerner støy og fremhever detaljer. Farger, konturer og former blir skarpere og mer definerte, men forblir naturlige.

OLED Dynamic Tone Mapping Pro & HDR Expression Enhancer


OLED Dynamic Tone Mapping Pro forbedrer bildet med en prosess som fremhever detaljer i matte områder, styrker de midterste tonene og gir mer kraft til detaljerte og kontrastrike områder. Ved å bruke Tone Mapping-kurver på elementene som blikket bør trekkes naturlig til for å fremheve dem mer og skape et mer uttrykksfullt bilde.

AI Sound Pro


AI Sound Pro forvandler lyden fra enkelt stereo for å levere en virituell 9.1.2 surround-effekt, der lyden fremstår mer tydelig og balansert.

Skjerm og høytalere i harmoni - Oppdag Soundbar SC9


Laget spesielt for LG OLED C3 med perfekt passformfor å monteres enten som fot eller for veggmontering, der soundbar og TV kan monteres med samme veifeste. Høyttalerne blir dessuten ikke krasjet av TV-en, slik at du kan nyte klar og tydelig lyd.

Fantastiske filmopplevelser


Scenen føles virkelig levende med kraften i Dolby Visions farger og Dolby Atmos omveltende 3D-lyd. Bildeprossesering kan noen ganger endre Filmens tiltenkte sjarm, men Filmmaker Mode forsikrer at du får en autentisk filmopplevelse, tro mot filmskaperens visjon. Med 100 % fargegjengivelse og volum gjengis fargene nøyaktig som originalen, med fyldige toner i både lyse og mørke omgivelser.

Nye webOS 23 - Skreddersydd etter din smak


Fra favorittinnholdet ditt til den måten du helst vil se bildet, webOS og nye Home handler om hvordan du vil ha det.

Personlig profil, Et uendelig utvalg av underholdning


Pek ut favorittbildene dine i Picture Wizard og la vår AI analysere valgene dine og lære seg hva du liker. Deretter stiller den inn de bildene og fargeinnstillingene du nyter mest av. Koble til alle strømmetjenestene dine med et bredt utvalg av internasjonale og lokale apper, samt nettlesere . Lag kort som samler dine favorittapper og tjenester, sSorter dem slik de vil og finn det du leter etter raskere. Få oppdateringer med filmtips eller ditt lags neste match, eller dine personlige varsler, Alt fra ett og samme sted som er helt skreddersydd for deg.

Optimal gaming - Begi deg ut på et Episkt Gaming Eventyr


Du har alt du trenger for å vinne. Lynrask 0,1 ms responstid, NVIDIA G-Sync-kompatibel, AMD FreeSync Premium og VRR-støtte som sammen gir et tydelig bilde med myke bevegelser, samtidig som det dedikerte kontrollpanelet Game Dashboard og Game Optimizer-innstillinger lar deg dykke rett inn i en perfekt spillopplevelse.


Spilldashbord og optimalisering


Alt du trenger til gaming på ett sted. Game Dashboard er ditt kontrollpanel, og Game Optimizer samler alle innstillingene en gamer trenger. Velg optimaliserte spillmoduser for RPG, Strategi, First-Person-Shooters eller Sport-spill, slå på Low Latency Mode som minimerer inngangsforsinkelse, eller juster svartnivåene for å lettere se hva som skjuler seg i skyggene.

Dette produktet er en del av en familie som består av OLEDC34, OLEDC35 og OLEDC36. OLEDC34 og OLEDC35 skiller seg fra OLEDC36med et annerledes stativ. OLEDC34 og OLEDC35 har begge samme tekniske spesifikasjoner.

Energi informasjon
Energiklasse i SDR-modus F
Energiforbruk i SDR-modus 150 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 282 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 210 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 83 tum
Merkenavn LG
EAN 8806087097290
Display Name LG 83" C3 4K OLED evo TV (2023)
Generell informasjon
Eprel registrerings nr 1409575
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 100314

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris