Default 4 Vogels  8217_3820120
Default 4 Vogels  8217_3820120

Vogels TVM 3645 Full-Motion TV-veggfeste (svart)

  • Fra 40 til 77 tommer
  • Tåler opptil 35 kg
  • Kan dreies opptil 180°
  • TV-veggfeste (svart)
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett

Stilig og trygg: TV-veggfeste i full bevegelse for TV-er fra 40 til 77 tommer
Med dette stilige COMFORT Full-Motion+ TV-veggfestet kan du nyte den store TV-en din på veggen. Veggfestet kan dreies opptil 180° og tiltes opptil 20° for optimal seerkomfort. Den er designet for intensiv bruk, så den er ideell for familier med barn. Din TV er garantert montert trygt og sikkert. Veggfestet passer for TV-er fra 40 til 77 tommer og veier opptil 35 kg.

Ekstremt lange armer og brukervennlig
Plassering av TV-en i ønsket visningsvinkel er usedvanlig enkelt. COMFORT Full-Motion+ TV-veggfestet har Vogels unike One-Finger™ Movement-teknologi. Som et resultat beveger veggfestet seg veldig lett og jevnt. Takket være de ekstremt lange armene kan du snu TV-en langt. Vil du vite nøyaktig hvor mange grader? Skriv inn TV-modellen din på denne siden og se umiddelbart den faktiske rotasjonsvinkelen til TV-en.

Sikker montering
For å vippe og feste TV-en på en sikker måte, har veggfestet TiltAnchor™-systemet. Myke lapper på veggfestet beskytter baksiden av TV-en din mot riper mens den monteres.

Enkel å installere
COMFORT Full-Motion+ TV-veggfeste er enkel å installere. En boremal, skruer, Fischer® DuoPower plugger, buntebånd og et vater er inkludert. Bare merk ut det første borehullet med vår gratis DrillRight™ AR-app. Er TV-en din litt skjev? Ikke noe problem. Du kan enkelt gjøre den jevn, selv etter installasjon.

Sikkerhet sikret
Med et COMFORT Full-Motion+ TV-veggfeste kan du være sikker på en sikker løsning. Hvert TV-veggfeste er TÜV-sertifisert og testet til tre ganger sin maksimale vektkapasitet.



Merkenavn Vogels
EAN 8712285347887
Display Name Vogels TVM 3645 Full-Motion TV-veggfeste (svart)
Annet
Trådløs satelitthøyttaler Nei
Støtte for smart tv Nei
Timer Nei
Generell informasjon
Automatisk program Nei
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådløs tilkobling mellom platetopp og vifte Nei
Integrert kjøkkenvifte Nei
Artikkelnummeret vårt: 8217_3820120

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris