Bluetooth-högtalare Marshall 1006004 121784
Bluetooth-högtalare Marshall 1006004 121784
Bluetooth-högtalare Marshall 1006004 121784
Bluetooth-högtalare Marshall 1006004 121784
Bluetooth-högtalare Marshall 1006004 121784
Trådløs høyttaler

Marshall Acton III Bluetooth Black

  • Bluetooth-høyttaler
  • Romfyllende lyd
  • Bluetooth 5.2
  • 3,5 mm-inngang
  • 70 % resirkulert plast
  • Svart
Full produktbeskrivelse
Pris
3 290 ,-

Marshall Acton III Bluetooth Black

Acton III er den mest diskrete Bluetooth-høyttaleren i hjemmeserien og har et enda bredere lydbilde enn forgjengeren, og tilbyr  lyd for en oppslukende hjemmelydopplevelse. Den leverer all den romfyllende Marshall-signaturlyden du kan forvente fra en hjemmehøyttaler.

ROMFYLLENDE LYD
Acton III har et enda bredere lydbilde enn forgjengeren, og leverer romfyllende Marshall-signaturlyd for en mer oppslukende opplevelse. Denne nye generasjonen Acton har diskanthøyttalere vinklet utover og oppdaterte bølgeledere for å levere en konsekvent solid lyd. Acton III har også Dynamic Loudness, som justerer tonebalansen i lyden for å sikre at musikken din høres strålende ut ved hvert volum.

PAR OG SPILL
Med Acton III kan bare pare og spille uten bryet med et komplekst oppsett. Du finner alt du trenger der på enheten, slik at du enkelt kan kontrollere musikken din uten å ta opp enheten.

NESTE GENERASJON BLUETOOTH
Acton III er klar for fremtidens Bluetooth-teknologi og har blitt bygget for å levere neste generasjons Bluetooth-funksjoner i det øyeblikket de er tilgjengelige. Over the Air (OTA)-oppdateringer via appen sikrer at høyttaleren din alltid er oppdatert med den nyeste programvaren og funksjonene. Denne fremtidssikre teknologien vil levere høyere lydkvalitet, samtidig som den øker strømmeområdet og forbedrer lydsynkroniseringen.

IKONISK DESIGN
Marshall har tatt sin karakteristiske rock 'n' roll hjemmehøyttalerlinje og gitt den et avkledd utseende som gir en høylytt uttalelse. Dens ikoniske design slår alle andre høyttalere ut av hylla. Signaturdetaljer som Marshall-manuset og kontrollknappene i messing pryder høyttaleren, og gjenspeiler arven fra rock 'n' roll. Velg finishen som passer deg – original svart, vintage krem ​​eller avslappet brun.

EN MER BÆREKRAFTIG TILNÆRING
Mens han er tro mot det ikoniske designet som taler til merkevarens arv, har Acton III en PVC-fri konstruksjon som består av 70 % resirkulert plast og kun veganske materialer.

KOBLE TIL OG KONTROLLERE
Med neste generasjons Bluetooth 5.2 og 3,5 mm-inngangen har det aldri vært så enkelt å koble til Acton III og lytte til musikken din.

Artikkelnummeret vårt: 121784
Merkenavn Marshall
EAN 7340055384940
Display Name Marshall Acton III Bluetooth Black
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 0 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 0 mm
Artikkelnummeret vårt: 121784

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris