Bluetooth-högtalare Harman Kardon HKGOPLAY3GRYEP 122656
Bluetooth-högtalare Harman Kardon HKGOPLAY3GRYEP 122656
Bluetooth-högtalare Harman Kardon HKGOPLAY3GRYEP 122656
Bluetooth-högtalare Harman Kardon HKGOPLAY3GRYEP 122656
Bluetooth-högtalare Harman Kardon HKGOPLAY3GRYEP 122656
Varianter
Trådløs høyttaler

Harman Kardon Go+Play 3 - Grå Høyttaler

  • Enestående lydkvalitet med treveis høyttalere
  • Signaturdesign elegant utformet med førsteklasses materialer
  • Innebygd batteri
  • Musikkstrømming via Bluetooth
  • USB-ladekontakt
Full produktbeskrivelse
Pris
3 990 ,-

Harman Kardon Go+Play 3

Harman Kardon Go+Play 3 er aldri langt unna den perfekte lyden, enten du er inne eller ute. Høykvalitetsdesign møter overlegen lydkvalitet i denne kompakte men kraftige Bluetooth-høyttaleren.

Elegant design og enestående lyd – inne eller ute

Harman Kardon Go+Play 3 har en raffinert design, høykvalitets aluminiumshåndtak og berøringsfølsom glasskjerm. Den er vakker å se på og låter enda bedre, takket være høy utgangseffekt og krystallklar tredelt stereolyd. I tillegg tilpasser den seg automatisk til nye omgivelser, slik at musikken din alltid låter best mulig. Det innebygde batteriet varer i åtte timer, og den praktiske USB-ladekontakten sikrer at telefonen din ikke går tom for strøm midt i spillelisten din. Selv om du sitter på den andre siden av bordet under neste konferansesamtale, blir du hørt klart og tydelig takket være de innebygde doble mikrofonene. Vil du ha mer? Koble to Go+Play 3 trådløst sammen for neste fest. Harman Kardon Go+Play 3 er høyttaleren som alltid er der for deg.

Enestående lydkvalitet med tredelt høyttaler

Harman Kardon Go+Play 3 har en tredelt konstruksjon som gir en detaljert, klar stereolydbilde. Den nedovervendte subwooferen gir dyp, presis bass. Doble diskant- og mellomtonelementer gir feilfri gjengivelse av sang og instrumenter, mens et ekstra passivt element foran gir kraftig effekt.

Signaturdesign elegant produsert med førsteklasses materialer

Harman Kardon Go+Play 3 har en velkjent form, men den nyeste generasjonen har en berøringsfølsom glasskjerm som er responsiv og helt intuitiv å bruke. Gittermaterialet er subtilt iøynefallende, og det elegante men robuste håndtaket i høykvalitets aluminium er ergonomisk utformet for enkel flytting av høyttaleren.

Innebygd batteri

Med det oppladbare innebygde batteriet kan du nyte Harman Kardon Go+Play 3 hvor som helst hjemme og enkelt flytte den mellom forskjellige rom i opptil åtte timers spilletid.

Musikkstrømming via Bluetooth

Harman Kardon Go+Play 3 kan kobles til med to mobile enheter samtidig. Bytt på og del spillelister og musikk med forbedret, dynamisk lyd.

USB-ladekontakt

Du trenger aldri å bekymre deg for at telefonen din går tom for strøm mens du strømmer favorittlydboken din. Med USB-ladekontakten er du og enheten din alltid klar for alt.

Automatisk tilpasning

Nyt perfekt lyd uansett hvor du er. Ved hver oppstart justerer Harman Kardon Go+Play 3 seg automatisk etter sine nye omgivelser, noe som garanterer best mulig lyd uansett hvor du plasserer den.

Doble mikrofoner med bred opptaksområde

Innebygde doble mikrofoner gir klar lyd på lang avstand, og du blir hørt krystallklart selv om du ikke står ved siden av høyttaleren.

Trådløs kobling

Koble to Harman Kardon Go+Play 3 trådløst sammen for en fyldig stereolyd i større innendørs eller utendørs rom.

Delvis laget av resirkulerte materialer

Høyttalergrillen på Harman Kardon Go+Play 3 er vevd av 100 % resirkulert polyestertråd og har et støpt håndtak av 90 % resirkulert aluminium og 85 % resirkulert plast i den indre og nedre kabinettet. Den er også pakket i FSC-sertifisert papir, trykt med soyabasert blekk.

Merkenavn Harman Kardon
EAN 1200130001109
Display Name Harman Kardon Go+Play 3 - Grå Høyttaler
Produktlinje harman/kardon
Merke JBL
Förpackad kvantitet 1
Anslutningsteknik Trådlös
Strömkälla Batteri
Strömkälla Batteri
Typ Laddningsbart
Modell GO + PLAY 3
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 0 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 0 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 4.71 kg
Artikkelnummeret vårt: 122656

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris