Gode tips til sommerfrisyren

Fletteangst? Ta det helt med ro, det finnes mange andre, flotte sommerfrisyrer.

 

Denne artikkelen er til alle dere som ikke synes det er lett å lage fletter i håret. Det finner nemlig mange andre varianter når du skal vise frem håret på sommeren. 

Les også: Hjelp! vi prøver epilator for første gang

 

Frisyren til sommerfesten MÅ ikke være avansert!

At det skal være vanskelig er ikke noe krav for å føle seg fin. Med enkle tips og triks og de riktige verktøyene kan hvem som helst få en «hair on fleek» følelse til sommerfesten. Visste du at du både kan rette håret og krølle det med en rettetang? Se video under, og ikke glem hårspray. For krøller hopp til 0:26 i videoen. Ønsker du en mer naturlig look, kan du gre håret forsiktig etter at du har krøllet håret. Da unngår du «American prom»-looken.  

 

 

Les også: 7 tips til romantikk på Valentine's Day

Den perfekte «blow dry» 

Mangler du både rettetang eller krølltang? Ikke fortvil, du kommer langt med kun en hårføner og en rund børste. Se bare her: 

 

 

Hvordan style halvlangt hår?

Videoen under er med fordi den har nesten 6 millioner visninger, så denne jenta må jo vite hva hun snakker om. Her viser hun hvordan du kan style halvlangt hår på ulike måter.

 

 

Håper noen av disse videoen var til hjelp, og at du føler deg inspirert. Og husk, ingen er mester uten litt øving. God sommer!

 

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris