Dingsene som gjør påsken til en suksess

Påsken er i gang, og påskefrokosten skal på bordet. Her er fem kjøkkenapparater som forenkler matlagingen, forbedrer resultatet og imponerer gjestene dine.  

 

1. Perfekte egg med eggekoker

Egg er en er klassiker på påskefrokosten, og vi har alle vår måte å koke egg på. Iblant kan imidlertid veien til det perfekte egget være lenger enn man skulle tro. Et par minutter for lenge og noen grader forskjell skiller det bløtkokte egget fra det hardkokte.  
Med en eggkoker kan du koke flere egg samtidig, og du bestemmer selv om de skal være bløtkokte, hardkokte eller smilende. Når eggene er ferdige, hører du et signal, og de er klare til å spise.  
En bonus er at du bruker mindre vann og energi med en eggkoker enn når du koker egg i en kasserolle. Stemmer dette?

2. Kokkeler på en flyttbar platetopp 

Skal du tilbringe påsken på hytta eller er det på tide å innvie utekjøkkenet for sesongen? Med en flyttbar induksjonsplate kan du lage påskeklassikerne uansett hvor du befinner deg.  
Elvitas induksjonsplate har et digitalt display og touchknapper for enkel håndtering. Du trenger ikke droppe noe fra påskebuffeten fordi du ikke har komfyr i nærheten. Pakk bare ned den lille platetoppen på 35 centimeter, og så kan du koke poteter akkurat som du pleier uten problemer.  

 

 

3. Hold maten varm med varmeplate 

For at du selv skal kunne delta på påskefeiringen, er det smart å forberede maten før gjestene kommer. Med Elvitas varmeplate kan du holde maten varm til det er på tide å spise den, uten å gå glipp av verken påskerenn eller brettspill.  
Hvis dere skal spise i hagen, er varmeplaten perfekt å ta med ut. Du kobler den bare til strøm på utekjøkkenet eller uteplassen.  

 

4. Mørt kjøtt med slow cooker

Hemmeligheten bak det perfekte kjøttet er tilberedning og putring i flere timer, og det er en slow cooker perfekt til. Dette er en matlagingsmaskin som fungerer på samme måte som langtidskoking i en gryte. Du fyller slow cookeren med råvarene, setter på timeren og lar maten lage seg selv mens du gjør noe annet.  
Perfekt å starte på morgenen eller kvelden for å sikre et godt resultat! 

5. Lag familiens favoritter i airfryeren 

En airfryer «friterer» maten med raskt sirkulerende varmluft – helt uten at du trenger å tilsette olje. Den kan brukes til betydelig mye mer enn bare fritering, men er et skikkelig multiapparat. Den fungerer som kasserolle, stekepanne og bakerovn, og det er den perfekte kjøkkenmaskinen til påskelunsjen. Lag sprø fiskepinner, saftig laks eller bak muffins til kaffen. Alt med samme apparat!  

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris