Loading...

4 fordeler med høyhastighetsblendere

Med en høyhastighetsblender får supper og smoothier fyldigere konsistens, du sparer tid og kaster mindre mat.

 

1. Lag smoothies med fyldigere konsistens

Er du fan av smoothies? En god smoothie skal være kremete i konsistensen, litt tykk, men lett. Smoothies er en av hovedgrunnene til at vi kjøper oss blender, og med en høyhastighetsblender får du en perfekt smoothie på rekordtid, hver gang. Resultatet vil forbløffe deg.

Les også: 3 oppskrifter du kan lage i blender

Og om du ikke er den største smoothie-tilhengeren fra før av, er sjansen stor for at du vil endre mening med en slik blender. En høyhastighetsblender kan imidlertid brukes til langt mer enn bare å lage smoothie.

Selv om høyhastighetsblendere kan koste litt mer enn en vanlig blender, får du virkelig valuta for pengene. Du kommer til å blende mye oftere enn hva du har gjort tidligere, og du vil raskt finne ut at du kan erstatte noen apparater du har stående i skapet.

 

2. Spar tid med enkle og gode matretter

Er du allerede en som bruker blender regelmessig, er sjansen stor for at du vil spare tid ved bruk av en høyhastighetsblender. Du kan spare så mye som fem minutter hver dag, og totalt er det nesten en hel dag i løpet av et år. Det kan være både stressende og frustrerende å finne på noe å ha til middag hver dag. Hva med en god gazpacho-suppe? Kast alle ingrediensene i blenderen, og voilá! På null komma niks har du en deilig, kald suppe klar til servering.  

Les også: 5 favorittsmothies

 

 

En god blender gjør det enkelt for deg å lage gode og sunne måltider.En god blender gjør det enkelt for deg å lage gode og sunne måltider.
En god blender gjør det enkelt for deg å lage gode og sunne måltider.

 

3. Kast mindre mat

Vi har blitt veldig bevisste på matsvinn, og jobber hardt for å kaste mindre mat her til lands. Fordelen med at miksen blir så jevn og fin, ved bruk av en høyhastighetsblender, ser også ut til å føre med seg at det blir mindre avfall. Du kan bruke hele frukten og grønnsakene, uten å skjære bort eller skrelle av. Du får i deg viktige vitaminer, og du kaster mindre mat. Klassisk vinn-vinn!

Les også: Prøv en smoothie-bowl

 

4. Alltid et jevnt resultat

Høyhastighetsblenderen er den perfekte kjøkkenhjelp. Du kan lage ditt eget peanøttsmør, eller kanskje du ønsker å kverne kaffebønner Her er det kun fantasien som setter grenser. Slike blendere kommer ofte med flere hastighetsinnstillinger. Ulik hastighet for ulike ønsker, og forskjellige typer mat.

Se på det som en investering, for på lang sikt vil du spare tid og penger. På toppen av det hele kan du lage fløyelsmyke supper og de beste smoothiene. Bon appetit!

 

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.