Loading...

 

TCL TS8111: Immersive Dolby Atmos i en bar

Den prisvinnende nyheten fra TCL gir deg muligheten til å ta med deg den oppslukende hjemmekinolyden til stuen din uten at det ta for mye plass. En fantastisk Dolby Atmos-opplevelse i en enkelt soundbar har nå blitt mulig. Med en nøye konstruert kombinasjon av vinklede drivere og akustiske radiatorer, er den fullpakket med teknologi for å fordype deg i favorittinnholdet ditt. Lydplanken leverer også god bass på grunn av de to innebygde subwooferne. Ørene dine vil rett og slett ikke tro hvor mye ytelse og kvalitet som er stappet inn i denne soundbaren. Hørsel er å tro. Hver gang igjen.

Soundbar TCL TS8111
Special Price 1990 ,- Regular Price 2290 ,-
Lydplanke med integrerte subwoofere og trådløs streaming av musikk via blåtann
Ikke nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker
Soundbar TCL TS8111
Special Price 1990 ,- Regular Price 2290 ,-
Lydplanke med integrerte subwoofere og trådløs streaming av musikk via blåtann
Ikke nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikker

 

 

Maks lydeffekt: Lydutgangseffekt i 260 watt ved maksimalt volum


Når du vil bli overveldet, har power betydning. Maksimal lydeffekt er det som gjør lydopplevelsen oppslukende. Du kan føle eksplosjoner, du kan høre brølet fra helikopteret som flyr forbi og kampscener er bare så intense. Men maksimal lydkraft er også viktig for å gjengi dynamikk i musikk, det gir den øyeblikkelige intensiteten som gjør at det føles som en live forestilling.

 

 

 

 

 

Dolby Atmos: Oppslukende, bevegelig lyd flyter rundt deg


Uansett kanal, er individuelle lyder nøyaktig plassert i rommet og kan bevege seg rundt deg, fordype deg i hver historie og sang. Enten det er intim dialog eller et komplekst lydbilde, blir hver detalj levende i rik klarhet og dybde, slik at du ikke går glipp av noe. Øk følelsene dine med lyd som er så rik, så oppslukende, så ren at du vil føle en sterkere forbindelse til karakterene og musikken.

 

 

 

Stor bass som ikke opptar plass

Den innebygde subwooferen gir god bassytelse samtidig som den sparer plass, ideell for mindre rom eller hvis du foretrekker et stilrent interiør. Med dedikerte komponenter og akustisk plass tildelt, vil du bli overrasket over den flotte bassytelsen den leverer.

 

 

 

 

Trådløs musikkstreaming fra Bluetooth-enheten


Med Bluetooth-støtte er det utrolig enkelt å gjøre lydplanken til et kraftig musikksystem. Få musikken til å fylle stuen og del gleden med venner eller familie.

 

 

 

HDMI med ARC


HDMI med Audio Return Channel (ARC) muliggjør en enkelt kabelforbindelse med lydpanken din for å støtte nesten alle tilgjengelige lydformater. Det gjør det enklere enn noen gang å koble til og bruke lydplanken.

 

 

 

 

Veggmonterbar for den reneste installasjonen

De medfølgende veggfestene gir solid montering for å oppnå stilren installasjonen i ethvert rom.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.