Köksapparater/Elgrillar Severin PG 8541 Svart 120980
Köksapparater/Elgrillar Severin PG 8541 Svart 120980
Köksapparater/Elgrillar Severin PG 8541 Svart 120980
Köksapparater/Elgrillar Severin PG 8541 Svart 120980
Köksapparater/Elgrillar Severin PG 8541 Svart 120980
Elektrisk grill

Severin PG 8541 Elgrill

  • Grillplate med keramisk belegg og både riflede og glatte overflater
  • Stor grillflate på 41 cm Diameter
  • Lokk for effektiv grilling og varmholding
  • Høy effekt og termostat
  • 2,8 m kabel og mulighet for å fjerne grillen fra stativet
Full produktbeskrivelse
Pris
1 390 ,-

Elgrill – kulegrill med stativ og lokk PG 8541 fra Severin

Kulegrillen med stativ og lokk PG 8541 fra Severin er en elgrill som gjør det mulig å grille selv på balkongen eller andre steder der tradisjonelle kullgriller eller gassgriller ikke er passende.

Grill sunt og enkelt

Denne elektriske kulegrillen har en keramikkbelagt grillplate med både rillede og glatte deler som forhindrer at maten brenner seg fast. Dette gjør matlagingen enklere, og siden maten ikke brenner seg fast, blir rengjøringen også enklere og mindre tidkrevende. Med den keramikkbelagte grillplaten kan du også tilberede sunnere mat uten å tilsette ekstra olje eller fett, siden maten ikke fester seg til overflaten. Den rillede og glatte overflaten på grillplaten gir deg muligheten til å grille en rekke ulike matvarer, inkludert grønnsaker, fisk, kjøtt og kylling.

Lag mat til hele familien med en stor grillflate på 41 cm i diameter

En av fordelene med den elektriske kulegrillen er den store grillflaten på 41 cm i diameter. Dette gjør det mulig for deg å lage mat til hele familien eller en større gruppe samtidig. Du trenger ikke å bekymre deg for at maten ikke vil strekke til eller at det vil ta for lang tid å grille alt. Med den store grillflaten kan du enkelt grille en rekke ulike matvarer samtidig og få alt ferdig samtidig. Det er et perfekt valg for grillkvelder eller fester der du ønsker å servere mat til mange personer samtidig.

Effektiv matlaging med lokk og termostat

Den elektriske kulegrillen med lokk er en smart løsning for effektiv matlaging og varmholdning. Den høye effekten og termostaten gjør det enkelt å oppnå perfekte resultater på din grillede mat. Lokkets funksjon for varmholdning gjør at du kan servere maten på riktig temperatur og holde den varm gjennom hele måltidet. Dette gjør grillfesten til en opplevelse for både kokken og gjestene.

Brukervennlig – avtagbar fra stativet og ekstra lang ledning

Denne kulegrillen fra Severin er ikke bare utstyrt med en rekke ulike funksjoner for å gjøre matlagingen enkel og effektiv, den er også svært brukervennlig. Med en ekstra lang ledning på 2,8 m kan du enkelt plassere grillen på ønsket sted på balkongen eller uteplassen. I tillegg kan du fjerne kulegrillen fra stativet. Disse funksjonene gjør grillen svært fleksibel og enkel å bruke, noe som gjør den til et utmerket produkt for både erfarne og nye grillentusiaster.

Energi informasjon
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 2000 W
Merkenavn Severin
EAN 4008146027604
Display Name Severin PG 8541 Elgrill
Generell informasjon
Type grill Elgrill
Farge Svart
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 520 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 440 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 960 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 6.64 kg
Artikkelnummeret vårt: 120980

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris