Nettbrett

Samsung Galaxy Tab S9+ WiFi 512GB Graphite

  • 12,4" Dynamic AMOLED 2X-skjerm
  • Snapdragon 8 Gen2-prosessor
  • WiFi-6E, trådløs S-Pen
Full produktbeskrivelse
Pris
13 790 ,-
Samsung logo

Galaxy Tab S9 Series

Møt nye Samsung Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra.

Vår mest holdbare, allsidige og kraftigste nettbrett noensinne. Fås i en rekke ulike farger.

Vår største dynamiske AMOLED 2X-skjerm noensinne på våre nettbrett. Vårt mest holdbare nettbrett noensinne som også er vannbestandig. Vår kraftigste S Pen. Suveren Snapdragon 8 Gen 2-ytelse.

*Galaxy Tab S9, Tab S9, Tab S9 Ultra er IP68-klassifisert. Basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

Dynamisk AMOLED 2X. Briljant tvers igjennom

Tre størrelser. To farger, inspirert av naturen

Velg mellom diskret, profesjonell grafitt og myk naturlig beige – begge med førsteklasses detaljer og flott finish for et elegant uttrykk.

Få krystallklare bilder med Dynamic AMOLED 2X

Gi liv til visjonen din uansett om du velger Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ eller Galaxy Tab S9 Ultra. Alle tre har en Dynamic AMOLED 2X-skjerm, med fantastiske farger og bilder. Dessuten er skjermen skånsom mot øynene med redusert blått lys.6

Skjønnheten ligger i detaljene

Det er detaljene som teller. Som det flytende kameradesignet på baksiden — utformet som en elegant beskyttelse av de oppgraderte kameraene. Vi har til og med endret sideknappene og høyttalerne for å skape et mer elegant nettbrett.

Livfulle farger. Fantastisk visning.

Galaxy Tab S9-serien leverer en fascinerende, realistisk gamingopplevelse på den store Tab-skjermen for maratonspilling. Opplevelsen forsterkes med omsluttende lyd fra AKG-høyttalersystemet og Dolby Atmos-surroundlyd.

Den første vann- og støvbestandige Samsung Galaxy Tab S noensinne

Tab er både robust og holdbar, også i krevende situasjoner. Det glatte metalldesignet passer perfekt med vår sterkeste Armor Aluminium-ramme – som beskytter nettbrettet mot støt og fall. Galaxy Tab S-serien er også våre første IP68-klassifiserte vann- og støvbestandige nettbrett noensinne.

"* Armor Aluminium på baksiden av metall samt Cam Deco, Pen Deco, sideknapper og SIM-skuffen.
** IP68-klassifisert Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra. Basert på laboratorietester ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent og kan reduseres over tid på grunn av normal slitasje.
*** Støvbestandighetsklassifiseringen er testet av en tredjepart under laboratorieforhold: 2 kg talkumpulver (maks diameter på 0,05 mm) per kubikkmeter ble blåst inn i et testkammer (lufttrykket i enheten ble holdt under omgivelsesluft) i 2 timer.

Bedre synlighet utendørs med Vision Booster

Vision Booster viser skjerminnholdet klart og tydelig selv i dagslys takket være en intelligent utendørsalgoritme som gjenkjenner solskinn og tilpasser skjermen deretter. Det har aldri vært enklere å bytte mellom hjemmekontoret og uteplassen takket være kontrast- og fargeforbedringer for livfulle bilder.

* Den dynamiske AMOLED 2X-skjermen med Vision Booster på Galaxy Tab S9-serien har en sertifisering fra VDE Germany for 100 % fargevolum i DCI-P3 fargeområdet, noe som betyr at bildene dine ikke fremstår som utvasket og gir god fargegjengivelse uansett lysstyrke. Skjermen kan oppnå en maks lysstyrke på 1750 nits, noe som gir bedre kontrast mellom mørke og lyse partier i digitalt innhold og gir en utmerket bildekvalitet, med et kontrastforhold på 3 000 000:1 for en altoppslukende mobilopplevelse.

Neste generasjons prosessor for virkelighetstro gaming

Lynrask Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy-prosessoren leverer høy ytelse og energibesparelser for gaming på høyt nivå. Grafikkmotoren skaper virkelighetstro refleksjoner og skygger i 3D-spillmiljøer for altoppslukende gaming.

Oppretthold kreativiteten på farten med lang batteritid

Oppretthold kreativiteten med lang batteritid. Lang batteritid som varer hele dagen i tillegg til å lade mobilen ved behov. Koble til en Samsung Galaxy-mobil med en USB-C-kabel og la hurtigladefunksjonen ta seg av resten.

* Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede middelverdien med tanke på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i samsvar med IEC 61960-standarden. Nominell (minste) kapasitet er 10 880 mAh for Galaxy Tab S9 Ultra, 9 800 mAh for Galaxy Tab S9+ og 8 160 mAh for Galaxy Tab S9. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmåte og andre faktorer.
** 15 watts hurtiglading fra Galaxy Tab S9-serien er begrenset til visse mobilmodeller. Hurtiglading med Type-C-kabel krever en avslått nettbrettskjerm og minimum 30 % batterinivå.
*** Ladehastigheten kan variere avhengig av ladeforhold og andre faktorer.
**** Type-C-kabel kan selges separat. Vi anbefaler at du bruker original Samsung-datakabel.
***** Samsung Galaxy-mobil selges separat.

Lagre all inspirasjon med microSD-støtte

Velg opptil 1 TB intern lagring, tegn et mesterverk med GoodNotes og bruk deretter microSD for å legge til ytterligere lagringsplass, slik at du har mer plass til videoer, høyoppløste bilder og mer.

Notater på et helt nytt nivå med optimalisert skjerm

La fantasien flyte fritt med kreative apper som GoodNotes – optimalisert for en sømløs S Pen-opplevelse og følelsen av å skrive med penn på papir. Tegn i stående modus og rediger i liggende modus, eller omvendt.

Skriv med S Pen som på papir med Notepaper Screen

Notepaper Screen gir en følelse av å skrive med penn på papir. Legg til S Pen – det ultimate tegneverktøyet for kreativitet. Den er både trykk- og vinkelfølsom, slik at du kan lage detaljerte skisser og illustrasjoner med presisjon og kontroll.

Oppgraderte notatfunksjoner

Øk produktiviteten med oppgraderte notatfunksjoner for S Pen. Skriv raskt ned nye ideer eller lag et diagram for å understreke poenget ditt. Med S Pen to Text kan du sømløst konvertere håndskrift til tekst i et bredt utvalg av apper som Google, Messages, Maps og mer.

Samarbeid i sanntid med Samsung Notes

Inviter kolleger til idédugnad ved hjelp av S Pen og Samsung Notes. Del notater mellom Samsung Galaxy-enheter for å redigere innhold i sanntid direkte i appen. Du kan til og med skanne flersidige dokumenter og lagre dem i Galleri for å vise dem i en videosamtale.

Gjør nettbrettopplevelsen enda bedre

Bruk Book Cover Keyboard for full oversikt over gjøremålslister. Full bakgrunnsbelysning med funksjonstaster og styreplate, med støtte for DeX-modus for en sømløs PC-lignende opplevelse. Tilordne appsnarveier for å øke produktiviteten og koble trådløst til andre Samsung Galaxy-enheter for å skrive på en hvilken som helst skjerm.

* Book Cover Keyboard selges separat. Produktene er tilgjengelige for Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ og Galaxy Tab S9. Produktdesign kan variere avhengig av modell.

Effektiv multitasking og kreativitet

Tegn med suveren pennfølsomhet på nettbrettet med Clip Studio Paint EX og forbedre multitasking med mobilen. Multi Control lar deg dra og slippe kreative tegninger mellom enheter, eller overføre dem direkte fra mobilen for ytterligere redigering på nettbrettet.

Del skjermen. Øk produktiviteten

Gjør flere ting samtidig. Lag plantegninger, velg fascinerende bilder og foreta videosamtaler – alt på samme skjerm uten å lukke noen vinduer.

Oppdag den suverene ytelsen til Galaxy Tab S9-serien

Merkenavn Samsung
EAN 8806095082998
Display Name Samsung Galaxy Tab S9+ WiFi 512GB Graphite
Artikkelnummeret vårt: 8272_SM-X810NZAEEUB

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris