Eltandborste Philips Sonicare Sonicare Black HX6850/57 Svart 120251
Eltandborste Philips Sonicare Sonicare Black HX6850/57 Svart 120251
Eltandborste Philips Sonicare Sonicare Black HX6850/57 Svart 120251
Eltandborste Philips Sonicare Sonicare Black HX6850/57 Svart 120251
Elektrisk tannbørste

Philips Sonicare Sonicare Black HX6850/57

  • Tre moduser
  • Tettsittende flekkfjerningsbuster
  • UV-renser inkludert
  • BrushSync-teknologi
  • Smart børstehode og håndtak
  • Praktisk reiseveske og lader
Full produktbeskrivelse
Pris
1 690 ,-

Erstattet av Philips Sonicare Sonicare Black HX6850/57

Philips Sonicare elektrisk tannbørste Sonicare Black HX6850/57

Naturligvis hvitere tenner
Fest W2 Optimal White børstehodet for å fjerne overflateflekker og oppnå et hvitere smil. De tettsittende flekkfjerningsbustene i midten er klinisk bevist å bleke tenner på bare én uke.

Tre moduser
Med denne tannbørsten kan du tilpasse børstingen til dine egne behov med tre forskjellige moduser. Rengjøringsmodusen er standard for overlegen rengjøring. Hvit er den perfekte modusen for å fjerne overflateflekker. Og med Gum Care-modusen får du et ekstra minutt med børsting med redusert kraft slik at du kan massere tannkjøttet forsiktig.

UV-renser inkludert
Hold Sonicare-børstehodene rene med den spesialutviklede Philips UV-renseren. Bare plasser 1-2 børstehoder inni og trykk på knappen. Etter 10 minutter er det gjort. Dreper opptil 99 % av alle bakterier og virus, uten noen kjemikalier.

Overvåk børstetrykket
Å pusse for hardt kan skade tenner og tannkjøtt. For å forhindre dette avgir Philips Sonicare ProtectiveClean en mild pulserende lyd for å minne deg på å lette trykket.

BrushSync-teknologi
En mikrobrikkeaktivert teknologi som registrerer og synkroniserer det smarte børstehodet med det smarte håndtaket. Det smarte håndtaket og det smarte børstehodet er en kraftig kombinasjon som aktiverer smart børstehodepåminnelse.

Påminnelse om å endre BrushSync
Alle børstehoder slites over tid. Men med BrushSync-teknologi vil du se hvor lenge du har brukt børstehodet og hvor hardt du har pusset. Når det er på tide å skifte børstehodet, lyser håndtaket og et kort pip varsler deg. På denne måten kan du være sikker på at børstehodet gjør en god jobb.

Praktiske tidtakere
Trenger du en elektrisk tannbørste med timer? QuadPacer informerer deg når du har brukt akkurat passe mye tid på å rense alle tennene i munnen mens Smartimer informerer deg når du har pusset i de anbefalte to minuttene.

Philips Sonicare-teknologi
Philips Sonicares avanserte soniske teknologi sprayer vann mellom tennene, og busten bryter opp plakk og feier den bort for en svært effektiv daglig børste.

Praktisk reiseveske og lader
Med premium reisevesken kan du oppbevare tannbørsten din på en hygienisk måte, og med den kompakte ladeenheten kan du holde enhetene i gang når du er ute og reiser. Du får to ukers vanlig bruk fra én lading, men laderen er perfekt for lange turer.

Artikkelnummeret vårt: 120251
Merkenavn Philips Sonicare
EAN 8710103998501
Ersatt av artikelnummer 118212
Generell informasjon
Farge Svart
Oscilleringer / roteringer 62000
Ladestasjon Ja
Trycksensorn hjälper dig att skydda ditt känsliga tandkött. Den varnar dig när du borstar för hårt och sänker borstningshastigheten. Trykksensor Ja
Så många borsthuvud medföljer. Børster 1 st
En apparat med Bluetooth-funktion kan kommunicera med din smartphone eller surfplatta, ofta genom en app. Bluetooth Nei
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nei
Anger hur många borstlägen du kan välja bland. Børstemoduser 3 st
Dimensjoner
Produktens vikt i kg. Vekt 0.667 kg
Artikkelnummeret vårt: 120251

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris