Tillbehör eltandborste Philips HX6064/10 Vit 113476
Tillbehör eltandborste Philips HX6064/10 Vit 113476
Tillbehör eltandborste Philips HX6064/10 Vit 113476
Tannbørstehoder

Philips HX6064/10

  • BrushSync
  • 4 pk
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Philips logo

Tannbørste 4-pakks HX6064 / 10 Philips

Fjerner opptil syv ganger mer plakk enn en manuell tannbørste
HX6064 / 10 W2 Optimal White har en tettsittende børste av høy kvalitet som fjerner opptil syv ganger mer plakk enn en manuell tannbørste.

Diamantformede bust gir deg hvitere tenner på 1 uke
Plakkfjerningsputen på W2 Optimal White, som er laget av tettsittende diamantformet bust, fjerner overfladiske flekker forårsaket av mat og drikke. Du vil få et hvitere smil på bare syv dager.

Velger automatisk den optimale modusen for best mulig resultat
Med vår BrushSync-funksjonparringsfunksjon får du alltid best mulig rengjøring. Philips Sonicare W2 Optimal White børstehode synkroniseres med det BrushSync-aktiverte Philips Sonicare tannbørstehåndtaket, noe som gir deg best mulig penselposisjon og intensitetsnivå for utmerket bleking. Alt du trenger å gjøre er å begynne å pusse.

Du vet alltid når du trenger å skifte børstehode
Børstehoder blir mindre effektive etter tre måneders bruk, men med BrushSync får du en påminnelse før det skjer. Din smarte tannbørste holder oversikt over hvor ofte og hvor hardt du pusser, og signaliserer når det er tid for endring. Har du ikke en smart Philips Sonicare-tannbørste? Ikke noe problem, bare hold øye med den blå utskiftingsbusten- når de blir hvite vet du at det er på tide.

Alle børstehoder fra Philips Sonicare er trygge og skånsomme mot tenner og tannkjøtt. Hvert børstehode testes for å sikre holdbarhet og gi et enestående resultat hver gang du pusser.

Philips Sonicares avanserte lydteknologi sprayer vann mellom tennen.

W2 Optimal Plaque White børstehode passer perfekt til alle Philips Sonicare tannbørstehåndtak, bortsett fra PowerUp Battery og Essence. 

HX6064 / 10 selges i en pakke med 4 hvite børster.

Merkenavn Philips
EAN 8710103850359
Generell informasjon
Farge Hvit
Dimensjoner
Produktens vikt i kg. Vekt 0.03 kg
Artikkelnummeret vårt: 113476

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris