PC-skjerm

Lenovo D24-40 Dataskjerm

  • Dynamisk Full HD og IPS-panel
  • Naturtro farger med sRGB og HDR
  • AMD Freesync Premium for en jevn spillopplevelse
  • Ergonomisk Vector V-stativ med justeringer
  • TÜV Rheinland Eye Comfort-sertifisert
Full produktbeskrivelse
Pris
2 290 ,-

Dataskjerm D24-40 fra Lenovo

Lenovo D24-40 er ikke bare en skjerm; det er en port til en verden av levende farger, uovertruffen klarhet og jevn spillopplevelse. Utstyrt med en IPS-panel og Full HD-oppløsning er denne skjermen designet for å levere en visuell fest som holder deg limt til skjermen, enten du spiller, ser på film eller arbeider.

Skjermytelse som kommer til liv

Under intense konkurranser må spillere oppdage fiendene sine først og slå dem ned. Den elegante G24-20 har den dynamiske Full HD-oppløsningen og en IPS-panel som lar deg beholde fordelen med skarpe og levende bilder. Du kan dra nytte av sRGB-fargeområdet, ekte 8-biters farge og enestående lysstyrke, som gir livlige farger. Forbløffende, realistiske og naturtro bilder med HDR-dekoding gjenskaper originalbildet i nøyaktig detalj og gir en engasjerende spill- og multimedieopplevelse.

Enestående spillytelse

Latens kan være den avgjørende faktoren mellom å vinne og tape et spill. En høy oppdateringsfrekvens med mulighet for overklokking gjør at flere bilder kan vises per sekund, noe som fører til rask og jevn videoutgang. AMD Freesync Premium-teknologi reduserer problemet med hakking og etterslep, slik at du kan spille med utrolig hastighet og være ett skritt foran.

Lengre underholdnings tid

G24-20 har et futuristisk, men likevel brukerorientert design som er laget for spill. Den står høyt og stabilt på sitt Vector V-stativ med Wings of Victory-tema som gir litt ekstra stil og tilbyr også et utvalg av muligheter for løft og høydejusteringer for ergonomisk komfort. Denne skjermen er utstyrt med Low Blue Light-teknologi og er sertifisert av TÜV Rheinland Eye Comfort, slik at du unngår å anstrenge øynene når du ser på film, surfer på nettsider, lar deg bli underholdt eller arbeider eller studerer hjemmefra.

Artikkelnummeret vårt: 123768
Energi informasjon
Energiklasse i SDR-modus D
Energiforbruk i SDR-modus 12 kWh per 1000h
Horisontal oppløsning 1920 px
Vertikal oppløsning 1080 px
Skjermstørrelse diagonalt i cm 61 cm
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 24 tum
Merkenavn Lenovo
EAN 196802375344
Display Name Lenovo D24-40 Dataskjerm
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 539 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 201 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 413 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 3.3 kg
Generell informasjon
Färg svart
Typ av produkt Bildskärm
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 123768

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris