Spelkonsoll & tillbehör Sony PS5 PULSE™ ELITE Wireless 124389
Tillbehør konsol

Sony PS5 PULSE™ ELITE Wireless Hodetelefoner

  • Realistisk spilllyd
  • Lynrask trådløs tilkobling
  • Opptil 30 timers batterilevetid
  • AI-forbedret støyreduksjon
  • Dobbel enhetstilkobling
Full produktbeskrivelse
Pris
1 990 ,-

PS5 PULSE™ ELITE Wireless Sony Hodetelefoner

Sony PS5 PULSE™ ELITE trådløst headset tar deg dypt inn i spillverdenene med lydkvalitet som får deg til å glemme alt annet. Opplev en ny æra med spilllyd med dette trådløse headsettet, designet for å levere realistisk lyd og lynrask tilkobling til spillkonsollen din og andre enheter.

Studioinspirert lyd i hvert spill

Takket være magnetiske høyttalere som gjengir lyd med nesten perfekt presisjon, tilbyr PULSE™ ELITE Wireless lyd som utviklerne har tenkt. Spillenes lydlandskap blir levende med rike detaljer og dyp bass, mens støtte for 3D-lyd tar opplevelsen til en helt ny dimensjon av realisme.

Uavbrutt spillglede

Med opptil 30 timers batteritid sørger PULSE™ ELITE for at du kan fortsette spillmaratonene dine uten avbrudd. Og hvis batteriet skulle gå tomt, kan en rask lading på bare 10 minutter gi deg opptil 2 timers spilletid, slik at du raskt er tilbake i spillet.

Krystallklar kommunikasjon

AI-forbedret støyreduksjon sørger for at stemmen din alltid høres tydelig, uansett omgivelsene. Den nedfellbare mikrofonen og brukervennlige kontrollene gjør det enkelt å holde seg i spillet og kommunisere effektivt med lagkameratene dine.

Fleksibel tilkobling

PlayStation Link-teknologien gir en tapfri lydoverføring med ultralav forsinkelse, mens muligheten til å koble til flere enheter samtidig lar deg enkelt bytte mellom spill, samtaler eller musikk. Bluetooth®-tilkoblingen utvider bruksområdet, slik at du kan ta med deg headsettet uansett hvor du går.

Designet for spillere

Det elegant designede headsettet er ikke bare en kraftig lydenhet, men også en del av spillutstyret ditt som kan vises stolt frem. Den medfølgende ladeholderen sikrer at headsettet ditt alltid er ladet og klart for neste spillrunde, mens den medfølgende PlayStation Link™-adapteren (USB) forenkler tilkoblingen til PS5-konsoller, PC og Mac.

Artikkelnummeret vårt: 124389
Merkenavn Playstation
EAN 711719572978
Display Name Sony PS5 PULSE™ ELITE Wireless Hodetelefoner
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CCS4541VN_sv-SE
Dimensjoner
Produktens vikt i kg. Vekt 0.413 kg
Generell informasjon
Typ av produkt Gaming Headset
Artikkelnummeret vårt: 124389

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris