Spelkonsoll & tillbehör Playstation CFI-ZVR1 121056
Spillkonsoller & spill

PlayStation®VR2 for Playstation 5

  • Neste generasjon VR
  • Dypere detaljer
  • Forbedret komfort
Full produktbeskrivelse
Pris
6 990 ,-

Bli ett med verdener utenfor virkeligheten
Opplev neste generasjon VR-spilling med utrolig 4K HDR-grafikk, sjangerdefinerende gameplay og unike sensasjoner takket være Playstation VR2-headsettet og Playstation VR2 Sense-kontrolleren – som bryter helt ny mark.

Neste generasjon VR
Innovativ PlayStation VR2 Sense™-teknologi gir liv til følelser med subtile headsetvibrasjoner, 3D-lydteknologi og intelligent øyesporing kombinert med berøringsføling, haptisk tilbakemelding og adaptive triggere på PS VR2 Sense-kontrolleren

Spill som du aldri har sett dem
Neste generasjons ytelse til PlayStation®5-konsollen kombinert med de nye optiske funksjonene gir hvert øyeblikk en utrolig rikdom av detaljer – i alt fra små detaljer til vidstrakte utsikter, realistiske ansiktsuttrykk og fascinerende fremtidsverdener.

Dypere detaljer
De to OLED-skjermene på 2000 x 2040 gir utrolig 4K HDR-grafikk med opptil 120 bilder/sekund1, og fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med den første PlayStation®VR.

Intelligent øyesporing
Vis andre hva du føler på nye naturtro måter takket være øyesporing1 som simulerer økt emosjonell respons fra spillavataren din. Det forbedrer realisme og personlige interaksjoner i samarbeidsspill og teamchatter.

Super skarpt fokus
Ta inn alle detaljer ved hjelp av avansert gjengivelse, som får spillområdene til å fokusere på utrolig grafikk – uten å påvirke ytelsen.

Utforsk utrolige verdener
Føl deg mer tilstede i virtuelle spillmiljøer enn noen gang med et 110-graders synsfelt og en justerbar Fresnel-linse som lar deg stille inn avstanden mellom linsene for å matche avstanden mellom øynene og få best mulig sikt.

Fordyp deg i 3D-lyd
Føl en karakters tilstedeværelse når den hvisker i øret ditt, hør plasseringen til vennene dine eller fiendene dine fra skudd eller skritt, og bli innhyllet i imponerende realistiske lydlandskap1 med lyd som dynamisk tilpasser seg posisjonen din og hodebevegelser1 takket være Tempest 3D AudioTech.

Opplev en ny spilldimensjon
Spennende nye verdener bringes til live på unike, oppslukende og emosjonelle måter med PlayStation VR2 Sense™-teknologi.

Headset tilbakemelding
Føl subtile og responsive vibrasjoner i headsettet takket være en innebygd motor som skaper smarte og håndgripelige inntrykk mens du spiller - enten det er en pil som suser forbi hodet ditt eller følelsen av kjøretøyet ditt som kjører fremover.

PlayStation VR2 Sense-kontrolleren
Besøk virtuelle verdener på fantastiske nye måter med haptisk tilbakemelding1, adaptive triggere1, presisjonssporing og berøringsføling1 – alt integrert i en unik og ergonomisk design.

Haptisk tilbakemelding
Føl realistiske svar på handlingene dine i spillene1. Et bredt spekter av sensasjoner, alt fra subtile og presise vibrasjoner til intense pulsasjoner, kan overføres fra spillverdenen til hendene dine, slik at du kan oppleve PS VR2-spill på en helt ny måte.

Adaptive triggere
Føl en stram bue, en våpenlås eller en gjenstand knuse i hendene dine med adaptive triggere som gir hver kontroller dynamisk motstand.

Berøringsføling
Berør den virtuelle verden rundt deg med kontrollere som registrerer hvor du plasserer fingrene – selv når du ikke trykker på en knapp.

Smart design
Verden er i dine hender med den nye innovative PS VR2 Sense-kontrollerballdesignen, som muliggjør presise bevegelser og gester med begge hender.

Presisjonskontroll
Ta tak i utstyret ditt og samhandle intuitivt med den virtuelle verdenen rundt deg med analoge pinner og handlingsknapper, samt en gripeknapp som lar deg plukke opp gjenstander.

Sporing fra innsiden og ut
Utforsk nye verdener fritt takket være fire sporingskameraer som er innebygd i headsettet og fanger opp alle bevegelsene dine uten behov for et eksternt kamera.

Forbedret komfort
Spill lenger med den lette og velbalanserte Fresnel-linsen, ventilasjon som gir luftstrøm og reduserer dugg, og justerbare hodesettstropper for en mest mulig komfortabel passform.

Hopp rett inn
Bare koble USB-kabelen til PS5-konsollen for å komme i gang. Tilpass lekeområdet ditt, hopp inn i et spill, opplev ikke-VR-innhold i filmmodus, eller sjekk ut hva som skjer i det virkelige liv ved å trykke på en knapp.

Artikkelnummeret vårt: 121056
Merkenavn Playstation
EAN 711719454090
Display Name PlayStation®VR2 for Playstation 5
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CCS4541VN_sv-SE
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 0 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 0 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 1.227 kg
Artikkelnummeret vårt: 121056

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris