Mobiltelefon

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Phantom Black

  • Film i 8K og fotografer med 200 MP
  • Rask og kraftig prosessor
  • Nightography
  • Vær kreativ med S Pen
Full produktbeskrivelse
Pris
14 990 ,-
Samsung logo

Galaxy S23 Ultra

Tar det lengre. For din skyld.

Med Samsung Galaxy S23 Ultra endres spillereglene, igjen. Den har Samsungs beste kamera noensinne: Film i 8K og fotografer med 200 MP – dag og natt. Med enda bedre Nightography blir nemlig ingen minner borte i mørket. Forevige konserten, kveldsturen eller vennene i baren med enestående skarphet og kontrast. Dessuten er den Samsungs i særklasse beste gamingtelefon. Takket være den hittil raskeste prosessoren i en Galaxy, Snapdragon 8 Gen 2, går alt akkurat så fort du vil. Og sammen med det 5000 mAh store og kraftfulle batteriet kan du fortsette med det du holder på med, lenger enn noen gang. Og den ikoniske designet føles fullendt, med skarpe linjer og integrert S Pen. I tillegg er den slitesterk: Med både IP68-klassifisering¹ og Armor Aluminium er den klar til å bli med på alle dine eventyr.

Kamera

Mobilen som lagrer hvert øyeblikk Samsung Galaxy S23 ULTRA har Samsungs beste kamera noensinne. Igjen. Og ved hjelp av avansert AI blir jobben enkel for deg – nå kan du fotografere og filme som en profesjonell uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Med fire hovedkameraer i imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i alle situasjoner. Rekordmange megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybde. I tillegg har kameraet laserautofokus som sørger for umiddelbar skarphet. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe. 200 MP – for utrolig skarphet og oppløsning Nå blir det enda bedre. Med hele 200 megapiksler leverer Samsung Galaxy S23 ULTRA bilder med en helt utrolig detaljer. Du får ganske enkelt en skarphet og innholdsrikdom som er vanskelig å beskrive med ord. Den høye oppløsningen innebærer blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet vesentlig – og fremdeles ha skarpe og detaljrike bilder som er klare til å deles eller skrives ut og henges opp. 100x zoom bringer deg 100 ganger nærmere Film skiløperen hele veien fra toppen, ta nærbilder av spillerne fra øverste rad på tribunen. Kom 100 ganger nærmere, detaljerik og stabilt. Avstanden forvandles til nærbilder – og storslåtte øyeblikk direkte i mobilen. Med Space Zoom-systemet kan du zoome rett inn i sentrum av hendelsene, også når du befinner deg langt borte! Doble optiske zoomlinser med 3x og 10x optisk zoom gir usedvanlig detaljerte bilder også når de er zoomet inn. Det skyldes avansert AI og enda mer lysfølsomme piksler enn hos forgjengeren S22 Ultra, som allerede hadde Samsung Galaxys beste zoom.

Nightography – natten har aldri vært lysere

De mest magiske øyeblikkene inntreffer ofte etter solnedgang. Fyrverkerier, lysende himmelhvelvinger og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse hendelsene med dybde og skarphet – men ikke med Samsung Galaxy S23 ULTRA, som har Samsungs hittil mest lysfølsomme kamera. Den nye og forbedrede kamerasensoren løfter frem detaljene i natten og gjør det enkelt å ta storslåtte bilder.

Portrettvideo

Lag videoer av profesjonell kvalitet; med portrettvideo skaper du filmatiske videoer med fokus på deg og vennene dine. Aktiver portrettvideo og lag videoer det er verdt å dele Gjenstandsviskelær – Less is More Med gjenstandsviskelær er det enkelt å fjerne objekter eller også personer fra bildene dine. Trykk eller trekk en linje rundt det du vil slette, og trykk på sletteknappen. Ferdig!

Ett opptak

La kameraets AI gjøre jobben: Den plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak – og plutselig kan du dele øyeblikkene du trodde var umulige å fange. På profesjonelt nivå. Funksjonen Ett opptak fanger de beste og heftigste motivene ved at en sekvens automatisk blir filmet når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å senke hastigheten i de actionfylte sekvensene.

Portrettmodus

Bruk portrettmodus, som gir alle detaljer et løft, men lar deg styre sluttresultatet, for å få portretter som gjør mye av seg. Du trenger knapt å gjøre noe selv for å kunne dele en eksepsjonell virkelighet på et profesjonelt nivå med Samsung Galaxy S23 ULTRA. Fang alt med 8K-video – også om natten

Det perfekte øyeblikket er gjerne lett å gå glipp av. Særlig når det er mørkt. Den tid er forbi. Samsung Galaxy S23 ULTRA revolusjonerer filmmulighetene med 8K Video og en utrolig lysfølsom sensor. Og med optisk bildestabilisator er det slutt på uskarpe filmer med mye rystelser. I tillegg blir filmene mer fascinerende enn noen gang med 12 bit HDR, som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR.

Automatisk innramming

Filmer du noe som er i bevegelse? Ikke noe problem. Med automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer, slik at det alltid er i fokus. Pluss det som høres. Mikrofonen vektlegger det som er i fokus, noe som gir et fascinerende og intensivt resultat. 3D-analyse løfter selfiene dine til et nytt nivå En profesjonell fotograf i studioet sitt – eller du i stuen din? Samsung Galaxy S23 ULTRA gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner sørger kameraet for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeheffekt, og ansiktet ditt havner i fokus med glimrende lyssetting.

Kraft

Batteriet som holder ditt tempo. Og vel så det. Batteriet til Samsung Galaxy S23 ULTRA har høy kapasitet – 5000 mAh. Imidlertid er det ikke bare kraftfullt, men også intelligent. Ved å lære seg dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer det på strømmen og varer lenger på én lading¹. Galaxy S23 ULTRA har naturligvis også teknologi for hurtiglading² – der 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til 50 %.³ Naturligvis kan du også dele kraften din med venner ved hjelp av strømdeling.

Bruk kraften

Gi litt ekstra til en venn – med strømdeling lader du andre enheter trådløst. Legg for eksempel en SmartWatch mot din S23 ULTRA og aktiver trådløs strømdeling, så lades batteriet i SmartWatch automatisk uten bruk av ledning. Raskeste noen gang i en Galaxy Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Samsung Galaxy S23 ULTRA er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, Samsung Galaxys hittil raskeste og kraftigste prosessor. Det innebærer enda kortere responstider og raskere håndtering. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og kraftfull: Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for din opplevelse. Galaxy S23 ULTRA har dessuten mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og gjør minnet mer effektivt. Stabil og rask opplevelse Med Samsung Galaxy S23 ULTRA kan du utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt.⁴ Dessuten er den klargjort for Wi-Fi 6E for at du skal kunne streame og dele dobbelt så raskt, og game med minimal forsinkelse uansett hvor du befinner deg.

Design som holder⁵

Sømløse og myke overganger, kombinert med kameralinsene som stikker seg forsiktig ut, gir mobilen en enhetlig og stilren design som skiller seg ut i mengden. Med fargene Phantom Black, Cream, Green og Lavender gjør de mye av seg på en diskré, men direkte måte. Med Samsungs hittil mest solide skjermglass, Gorilla Glass Victus 2, og usedvanlig slitesterk aluminium, Armor aluminium, blir et ”ooops” sjelden mer enn bare et ”ooops”.

Design

S Pen – penn eller pensel?

S Pen overtar der tastaturet ikke strekker til. Ta notater her og nå, direkte på skjermen, eller gi bildematerialet en ekstra dimensjon når du deler det. S Pen er både en penn og en pensel som gir deg en ny kreativ frihet.

Fargerikt lyspunkt

Samsung Galaxy S23 ULTRA har en dynamisk Super AMOLED 2x-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens, som revolusjonerer følelsen og gjengir farger på en helt ny måte. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk og umiddelbar respons når du bruker skjermen, enten du scroller, spiller eller skriver en melding. Og alt dette kan du gjøre når og hvor du måtte ønske, siden den lyssterke skjermen sørger for at du ser alt du vil, også utendørs i sterkt sollys.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – Samsung har naturligvis gjort plass til alt du liker godt. Samsung Galaxy S23 ULTRA har opptil 1 TB minne, noe som gjør at du ikke trenger å slette eller velge bort innhold med mindre du ønsker det.

Artikkelnummeret vårt: 8282_54703
Merkenavn Samsung
EAN 8806094733242
Display Name Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Phantom Black
Artikkelnummeret vårt: 8282_54703

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris