Mobiltelefon

Samsung Galaxy A35 5G 128GB Light Blue Smarttelefon

  • Linær kameralayout
  • Trendy farger
  • 50 MP høyoppløste vidvinkelkamera
  • 5000 mAh-batteri
  • 6,6 tommer
  • 128GB
Full produktbeskrivelse
Pris
4 490 ,-
Samsung logo

Samsung Galaxy A35 5G 128GB Yellow

Fantastisk fra innsiden og ut

En herlig blanding av enkelhet og nytelse. Designen til den ikoniske Galaxy A35 har en lineær kameralayout, elegant bakside i glass og flate sider som gir den et sofistikert preg. 


Trendy farger som ser fantastiske ut

Vis frem din unike stil med fire trendy farger. Light blue, Light violet, Yellow og Black Navy.
Tilgjengeligheten av farger kan variere avhengig av land eller forhandler.

Skjønnheten ligger i detaljene

Ta vakre bilder med telefonens 50 MP høyoppløste vidvinkelkamera. De levende fargene og detaljene vil gi deg fantastiske bilder det er verdt å dele. 

Utrolige bilder også i mørket

Lek deg med Nightography. Galaxy A35 har en forbedret NPU og sensor som gir deg skarpe bilder i mørket også. Fra nattbilder til nattportretter – nå får du flere detaljer enn noensinne i hvert bilde. 

Ta skarpe og stabile videoer

Med Super HDR får du rike farger, skarpe videoer og bedre synlighet i flere ulike lysforhold. Kombinert med OIS og VDIS får du stabile videoer når du filmer i bevegelse.
*OIS: Optisk bildestabilisering.
*VDIS: Digital bildestabilisering av video.

Rediger bilder enkelt

Ta bildene dine til neste nivå ved å forbedre dem med Edit Suggestion, som Background blur, Remaster, Erase shadows med mer.
*Faktisk UX kan variere.
*Edit Suggestion er kompatibelt med formatene JPG, PNG, GIF og MP4. Redigeringsresultater og kvalitet kan variere avhengig av foto- eller filmforhold. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.

Lyssterk og livfull skjerm

Møt den lyssterke 6,6-tommers FHD+ Super AMOLED Infinity-O-skjermen med opptil 120 Hz smidig og rask oppdatering og 1 000 nits. Vision Booster kan gi deg større synlighetsgrad også i direkte sollys. 

Simulert bilde for illustrasjonsformål.
Målt diagonalt er skjermstørrelsen 6,6" som helt rektangel og 6,4" når de avrundede hjørnene er trukket fra. Faktisk visningsområde er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.
1 000 nits ved HBM (høy lysstyrke).
Galaxy A35 (SM-A356)-skjermen er SGS-sertifisert for øyepleie basert på evnen til å redusere skadelige effekter av blått lys.

Kraften ligger i dine hender

Lås opp prosessorkraften i Octa-core med forbedret GPU og NPU, og gjør multitasking, spilling og strømming superenkelt. Galaxy A35 har et stort damp kammer med kjølesystem, klar til å håndtere nesten hva som helst. Internminne på 128 GB eller 256 GB og med støtte for et microSD-minnekort på opptil 1 TB.

Opptil to dagers batteritid

Større frihet med et 5 000 mAh-batteri. Designet for å holde deg tilkoblet i to dager og lade med Super Fast Charging. 

Vegglader for hurtiglading (25 watt) selges separat.
Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede middelverdien med tanke på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i samsvar med IEC 61960-standarden. Nominell kapasitet på 4 905 mAh.
Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, funksjoner og apper som brukes, samtale- og meldingshyppighet, antall ganger batteriet lades og en rekke andre faktorer. Beregnet mot den gjennomsnittlige brukerprofilen utarbeidet av UX Connect Research. Uavhengig vurdert av UX Connect Research mellom 11.01.2024 og 20.01.2024 i Storbritannia med betaversjoner av SM-A356 under standardinnstilling med LTE og 5G Sub6-nettverk. IKKE testet med 5G mmWave-nettverk.

Beskyttet mot uhell og vannskader

Telefonen er støv- og vanntett med IP67-klassifisering. I tillegg er skjermen laget av slitesterkt Corning® Gorilla® Glass Victus®, slik at du kan føle deg trygg. 

Støtte for å holde informasjonen din trygg

Samsung Knox Vault, med EAL5+-sertifisering, er designet for å holde sensitiv informasjon som PIN-kode, passord og mønster trygg. Dine krypterte data kan trygt overføres til lagring i Samsung Knox Vault, som er helt isolert og atskilt fra operativsystemet. 

Merkenavn Samsung
EAN 8806095457604
Display Name Samsung Galaxy A35 5G 128GB Light Blue Smarttelefon
Artikkelnummeret vårt: 8282_62269

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris