Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon Samsung SM-A236BZKUEUB 8282_53676
Mobiltelefon

Samsung Galaxy A23 5G 64GB (sort)

  • Smarttelefon
  • 5G
  • 64GB
  • 6.6" LCD-skjerm
  • 50+5+2+2MP kamera
Full produktbeskrivelse
Special Price 2 990 ,- Regular Price 3 390 ,-
Samsung logo
5G. Selvsagt
Kraften i det lynraske 5G-nettet endrer hvordan du opplever og deler innhold – fra superjevn gaming og strømming til lynrask deling og nedlasting.
 
Awesome ytelse! Slik at du kan gjøre mer
Galaxy A23 5G kombinerer kraften fra Snapdragon® med opptil 4 GB RAM for rask og effektiv ytelse. Få 64 GB intern lagring eller legg til enda mer lagringsplass med opptil 1 TB microSD-kort.
 
Finn det vakre i det enkle
Galaxy A23 5G har et ikonisk og stilrent designuttrykk med Ambient Edge-design som knytter kameraet til den matte finishen på baksiden. Den fås i fargene svart, hvit, lyseblå og oransje – tilpasset deg og stilen din.
 
Multilinsekamera gir bilder med multiperspektiv
Multilinsekameraet på Galaxy A23 5G tar bilder på et helt nytt nivå. Få skarpere og tydelige bilder med 50 MP OIS-kameraet, utvid synsvinkelen med ultravidvinkelkameraet, tilpass fokus med dybdekameraet og kom nærmere detaljene med makrokameraet.
*OIS: Optical Image Stabilization.
 
Se hele bildet med ultravidvinkelkameraet
I likhet med det menneskelige øyet vises verdenen i en 123 graders vinkel på 5 MP ultravidvinkelkameraet, noe som gir et bedre perspektiv når du fotograferer.
 
Flotte selfier med frontkameraet
Hvis du legger bokeh-effekt til 8 MP frontkameraet, kan du ta flotte selfier som viser mer av deg og mindre av bakgrunnen.
*Bildet er simulert for illustrasjonsformål.
 
Setter deg i rampelyset
Med et 2 MP dybdekamera kan du justere dybdeskarpheten, slik at du får profesjonelle portrettbilder med motiv som skiller seg ut.
*Bildet er simulert for illustrasjonsformål.
 
Kraft som varer lenge
Med 5 000 mAh-batteriet (typisk)1 kan du holde på i timevis.
 
Game Booster gir deg et fortrinn
Gå for seieren. Game Booster analyserer spillemønsteret for å optimalisere batteritid, temperatur og minne, mens bakgrunnsaktiviteter og varsler blokkeres slik at du kan fokusere på spillingen.
 
Et fantastisk lydbilde med Dolby Atmos
Ta på deg øreproppene og lytt til musikken eller se på film. Med Dolby Atmos får du omsluttende, dyp og ren lyd.
 
*Dolby Atmos støtter kun ørepropper med stereolyd og BT-høyttalere. **Dolby Atmos er kun tilgjengelig når Dolby Atmos-modus er aktivert i Innstillinger. ***Ørepropper selges separat. ****Skjermbildet er simulert for illustrasjonsformål.
 
Beskytt det viktigste
Samsung Knox er innebygd i både maskinvare og programvare – og beskytter mobilen din så snart den slås på. Samsung Knox tilbyr sikkerhet i flere lag og beskytter sensitiv informasjon mot skadevare og andre trusler.
 
Lås opp med fingeren
Få rask og enkel tilgang til mobilen med en fingeravtrykksensor innebygd i strømknappen.
 
Privatlivet tilhører deg
Med sikkerhetsplattformen Samsung Knox beskyttes privat innhold mot skadelige angrep. Legg bilder, videoer, filer, apper og data i Secure Folder. Legg til passord eller fingeravtrykk slik at bare du har tilgang til det som er ditt.
 
Your Galaxy. Your Way
Bare din. Tilpass Galaxy med One UI Core 4.1 og gi mobilen et designuttrykk som matcher deg og livsstilen din. One UI Core 4.1 sørger også for at favorittapper og funksjoner er lett tilgjengelige.
Lytt og snakk ved behov
 
Oppmerksomhet uten anstrengelser
Buds Auto Switching lar deg fokusere på det viktigste. Ser du på film via nettbrettet og få et innkommende anrop på mobilen, overføres dette sømløst slik at du kan besvare anropet. Legg på og fortsett der du slapp.
**Auto Switch er kun tilgjengelig på Galaxy-mobiler og -nettbrett med One UI 3.1 eller nyere. Visse enheter og apper støtter kanskje ikke Auto Switch. ***Auto Switch er kun tilgjengelig med Buds+, Buds Pro, Buds2, Buds Live og Buds2 Pro. ***Galaxy-enheter må være pålogget Samsung-kontoen for å aktivere Auto Switch. ****Buds Pro og Galaxy Tab S7 selges separat.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Samsung
EAN 8806094534085
Display Name Samsung Galaxy A23 5G 64GB (sort)
Artikkelnummeret vårt: 8282_53676

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris