Smartwatch Samsung SM-A336BZWGEUB 8282_48680
Smartwatch Samsung SM-A336BZWGEUB 8282_48680
Smartwatch Samsung SM-A336BZWGEUB 8282_48680
Mobiltelefon

Samsung A33 128GB 5G Hvit

  • 128GB
  • 5G
  • 48 megapiksler
  • Hvit
Full produktbeskrivelse
Produktet er ikke tilgjengelig på nett
Samsung logo

Tre Galaxy A33 5G-mobiler, vises bakfra for å illustrere fargene Awesome Black og Awesome Blue.  Mobilene er omgitt av striper av vann, mens mobilen i midten, som vises forfra, viser et horisontalt speilbilde av en mann som smiler og holder seg for munnen, som får en vannsprut, sammen med hvit tekst i midten som sier Awesome.

5G-klar. Vi er allerede oppkoblet.

I neste generasjon mobilnettverk endrer 5G måten du opplever og deler på innholdet på. Fra utrolig smidig gaming og streaming til lynrask deling og nedlasting.

Ren kraft

Din Galaxy har en 5nm Octa Core-prosessor, og er dermed beregnet for intensiv multitasking. RAM Plus tolker bruksmønsteret ditt og gir deg ekstra virtuelt RAM-minne som øker hastigheten ytterligere.

*8 GB RAM-modeller vil støtte opptil 8 GB intern lagring og 6 GB RAM-modeller vil støtte opptil 6 GB intern lagring som kan god ytelse for å øke appens. 
**Sammenlignet med Galaxy A32 5G. Beregnede verdier bygger på resultater fra interne laboratorietester.

Masse minne. Plass til mer.

Med 128 GB lagringskapasitet er det alltid plass til bildene og filmene dine. Og med plass til et microSD-kort på opptil 1 TB får du plass til en minneverdig øyeblikk.

Ikonisk enkel

Gjør mer med mindre. Galaxy A33 5G er nå enda tynnere og mer sofistikert, med en matt utførelse, elegante kanter og et sømløst kamerahus med Ambient Edge.

Utrolig bh-skjerm med livaktige farger

Utvid visningsområdet til en 6,4-tommers Infinity-U-skjerm på Galaxy A33 5G og oppdag hva du har gått glipp av. Også utendørs midt på dagen kan du oppleve alt du elsker i livaktige, høyoppløste og realistiske farger med FHD+ Super AMOLED-skjermteknologi.

Imponerende følelse

Se hva som helst i displayet til Galaxy A33 5G 90 Hz og la deg imponere av følelsen. Flere detaljer og levende kontraster skaper en opplevelse det er vanskelig å finne til.

Utrolig bra kamera, fanger alle detaljer

Multilinsekameraet på Galaxy A33 5G løfter fotografiene til neste nivå. Få skarpere og tydeligere bilder med OIS-kameraet på 48 MP. Øk vinkelen med ultravividvinkelkameraet, tilpass fokus med dybdekameraet og kom nærmere detaljene med makrokameraet.

Bedre bilder med AI Image Enhance

Fotoredigeringsfunksjonens kraftfulle AI forbedrer bildene dine automatisk, slik at de kan oppgraderes på en, to, tre.

Enda morsommere med Fun mode

Fang dine morsomste øyeblikk med nye Snapchat-linser som stadig oppdateres i Fun Mode. Bla og prøv nye favoritter som du kan dele med vennene dine.

Til Galaxy A33 5G-mobiler, beg i Awesome Blue, vist bakfra og forfra.  Til venstre viser baksiden av enheten 5MP F2.4 makrokameraet, 8MP F2.2 ultravidvinkelkameraet, 48MP F1.8 hovedkameraet og 2MP F2.4 dybdekameraet.  Til høyre viser forsiden av enheten 13MP F2.2 frontkameraet og et bilde på skjermen av en kvinne som ler.

*OIS: Optisk bildestabilisering. 
**Skjermbilde simulert for illustrasjonsformål

Ansiktet i fokus

Med doble linser på dybdekameraet, som også er forsterket med AI, får du med alle trekkene som gjør hvert ansikt unikt. Gjør bakgrunnen litt uskarp med bokeh-effekter og fremheve detaljene i portrettet.

Omsluttende lyd i hånden

Du trenger ikke lengre et studio for å skape en romlig opplevelse. Hengi deg til favorittfilmen eller sangen din med Dolby Atmos, som forsterker hver tone med imponerende detaljer og klarhet.

Utrolig bh-batteri, holder i opptil dager¹

Et batteri på 5 000 mAh (typisk)² for mer streaming, deling og spill. Fyll Samsung Galaxy med mer strøm raskt med opptil 25 W superhurtiglader, og aktiver adaptiv energisparing for å øke batteriets totale ytelse.

To hender som holder i en liggende Galaxy A33 5G-mobil og spiller et fotballspill.  Bakgrunnen viser et stadionmiljø fra spillet som strekker seg utenfor skjermen.  Fra innsiden av skjermen gjør en fotballspiller og dykk mot en fotball, og begge stikker litt utenfor skjermen.  Over står teksten Temperatur, Minne og Batteritid.

Game Booster gir deg overtaket

Gå for seier. Game Booster tyder spillmønsteret ditt og optimaliserer mobilens batteri, temperatur og minne. Samtidig stenger alle bakgrunnsaktiviteter og meldingsvarsler ute, slik at du ikke skal miste konsentrasjonen.

Din Samsung Galaxy. På din måte

Ei noe som er ditt på ordentlig. Tilpass din Samsung Galaxy med One UI 4 og gir telefonen et utseende som matcher din stil. Skap et skreddersydd verktøy som gjør at du kan utføre oppgavene dine sømløst og få enkel tilgang til favorittfunksjonene dine.

Alltid til tjeneste, hvor som helst og når som helst

Få ro i sjelen når du velger å kjøpe en Samsung Galaxy-mobil. Den interaktive diagnostikken og optimaliseringen i Samsung Members-appen gjør det enkelt å stille inn ytelsen til enheten, mens hjelpelinjen vår gjør at du kan feilsøke problemer når du trenger ekstra hjelp.


 
Artikkelnummeret vårt: 8282_48680
Merkenavn Samsung
EAN 8806094067699
Display Name Samsung A33 128GB 5G Hvit
Andre kamera 8 megapiksler - ultrabredvinkellinse - f/2.2
Beskyttelse Vannbestandig, støvbestandig
Dimensjoner (BxDxH) 74 mm x 8.1 mm x 159.7 mm
Fabrikantgaranti 2 års garanti
Fabrikantmodellnummer SM-A336B/DSN
Farge Kul hvitt
Fjerde kamera 2 megapiksler - f/2.4 - dybdekamera
Frontkamera 13 megapiksler f/2.2
Hovedkamera 48 megapiksler - f/1.8 - fokus: automatisk
Kontakter USB-C
Minne RAM 6 GB / 128 GB
Operativsystem Android 12 med One UI 4.1
Produktbeskrivelse Samsung Galaxy A33 5G - kul hvitt - 5G smarttelefon - 128 GB - GSM
Produkttype 5G smarttelefon
Prosessor 2.4 GHz (8-kjernet)
SAR 1,59 W/kg (kropp), 0,574 W/kg (hode), 3,23 W/kg (lem)
Serviceleverandør Ikke-spesifisert
Sikkerhetsenheter Fingeravtrykksleser (under display)
SIM-kort Dobbelt-SIM - nano-SIM
Skjerm OLED-display - 2400 x 1080 piksler - 6.4" - (90 Hz) - Super AMOLED
Støttet minnekort microSDXC spor - inntil 1 TB
Taletid Inntil 2400 minutter
Tredje kamera 5 megapiksler - f/2.4 - makrokamera
Trådløst grensesnitt NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth
Vekt 186 g
Artikkelnummeret vårt: 8282_48680

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris