Default 4 Samsung SM-R935FZKAEUB 8282_57782
Default 4 Samsung SM-R935FZKAEUB 8282_57782
Default 4 Samsung SM-R935FZKAEUB 8282_57782
Default 4 Samsung SM-R935FZKAEUB 8282_57782
Default 4 Samsung SM-R935FZKAEUB 8282_57782
Default 4 Samsung SM-R935FZKAEUB 8282_57782
Varianter

Samsung Galaxy Watch 6 40mm 4G Graphite Smartklokke

  • Skap sunne søvnvaner
  • Få detaljert kunnskap om egen kropp og helse
  • En oversiktlig sirkulær visning på håndleddet
Full produktbeskrivelse
Pris
4 290 ,-
Samsung logo

Mer skjerm, mindre ramme

Opptil 20 % mer skjerm viser mer allerede ved første øyekast. Den opptil 30 % smalere sorte rammen har plass til Samsung Galaxy Watchs hittil største skjerm, og mer plass der du kan uttrykke din personlige stil med de tilpassbare urskivene. 

Bytt rem med ett klikk

Trykk på knappen for å løsne klokkeremmen. Bytt rem for å variere stilen når du trener eller skal ut på byen med venner. Veiledningen gjør det enkelt å justere remmen, og du fester klokken med et tilfredsstillende klikk.

Ingen bekymring for riper med Sapphire Crystal-glass

Klar for aktiviteter, enten det regner eller er sol. Slitesterkt Sapphire Crystal-glass gir en motstandsdyktig og robust visning av tiden i henhold til IP68- og 5ATM-klassifiseringen. Tøff nok for eventyrene dine.

Gode dager starter med gode netter

Forstå nettene for å få best mulig dager. Bruk Galaxy Watch6 når du sover og følg med på nattens søvnstadier, søvnresultat og søvnkvalitet. Nå får du dessuten tilgang til søvncoachen på klokken, slik at du kan få tips direkte via håndleddet.

Vær forberedt med Cycle Tracking

Kom i balanse med velværet og kroppen din. Cycle Tracking drives av Natural Cycles˚ og bruker hudens temperatur om natten fra klokken når du sover til å forutsi datoen for neste menstruasjon og andre sykluser. Planlegg på forhånd og lev livet fullt ut med Galaxy Watch6.

Hjerteovervåking

Sett til hjerteovervåking med innebygd PPG-sensor som regelmessig måler puls og hjerterytme når du bruker Galaxy Watch6, og som varsler deg hvis pulsen din er for høy eller for lav. Den sender også en melding hvis den oppdager uregelmessig hjerterytme, sammen med en oppfordring om å ta en EKG for å undersøke hjerterytmen enda grundigere.

Mål blodtrykket ditt daglig

Ha en sunn livsstil ved å foreta en rask blodtrykksmåling hver dag. Mål og følg med på blodtrykket ditt direkte via håndleddet med Galaxy Watch6. Annet utstyr er ikke nødvendig!

Bli kjent med kroppen din innenfra og ut med BIA

Dropp de kjedelige apparatene – få informasjon om kroppen din når det passer deg med BIA-sensoren Bioelectrical Impedance Analysis på Galaxy Watch6. Målingene gir deg en datastyrt metode der du kan følge med på kroppen og helsen din og sette deg personlige treningsmål.

Exercise tracking – følg med på treningen

Lagre fysiske prestasjoner og følg utviklingen med Galaxy Watch6. Spor aktivitetene dine på over 90 treningsøkter, blant annet svømming innendørs og yoga, eller lag dine egne tilpassede treningsøkter. Glemte du å starte? Klokken gjenkjenner automatisk og registrerer utvalgte treningsøkter som løping, gåturer og nå også sykling, slik at du ikke går glipp av nyttige opplysninger.

Perfekt intensitet med personlig HR Zone

Still inn en personlig HR-sone. Eller bare begynn å løpe, så måler Galaxy Watch6 pulsen din basert på kondisjonskapasiteten din og optimaliserer en HR-sone som passer for deg. Når innstillingen er på plass, får du en melding når du går inn i målpulssonen din slik at du kan holde deg innenfor sonen når du er i aktivitet, løper og trener i ditt eget tempo.

Ta bilder med Galaxy Z Flip5 fra klokken din

Par klokken med Galaxy Z Flip5, så kan du registrere velværet ditt både på nært hold og på avstand. Galaxy Z Flip5s Flex-modus og kamerakontroll lar deg enkelt veksle mellom bilde- og videoinnstilling, eller zoom inn og ut, alt fra håndleddet ditt. Trykk deretter på utløseren på klokken for å ta et bilde.

Samsung Wallet er i klokken

Du trenger ikke fikle rundt i lommene eller lete i vesken for å se etter kort eller kontanter – bruk heller Samsung Wallet. Nå kan du betale og reise uten å ta frem telefonen, for alt du trenger er bare et sveip eller trykk unna.

Tilpass etter din personlige stil

Gjør Galaxy Watch6 unik og helt personlig. Velg blant en rekke ulike remmer i forskjellige stiler og materialer. Du kan også tilpasse urskiven med favorittfargen din, motiver eller til og med et bilde av kjæledyret ditt. Det er bare fantasien som setter grenser.

Merkenavn Samsung
EAN 8806095075945
Display Name Samsung Galaxy Watch 6 40mm 4G Graphite Smartklokke
Generell informasjon
Automatisk program Nei
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådløs tilkobling mellom platetopp og vifte Nei
Integrert kjøkkenvifte Nei
Artikkelnummeret vårt: 8282_57782

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris