Default 4 Samsung SM-R965FZSAEUB 8282_57777
Default 4 Samsung SM-R965FZSAEUB 8282_57777
Default 4 Samsung SM-R965FZSAEUB 8282_57777
Default 4 Samsung SM-R965FZSAEUB 8282_57777
Default 4 Samsung SM-R965FZSAEUB 8282_57777
Default 4 Samsung SM-R965FZSAEUB 8282_57777
Varianter

Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm 4G Silver Smartklokke

  • Myke, intuitive bevegelser – i alle retninger
  • Følg med på treningen for å maksimalisere resultatene
  • Forstå vanene dine for å forbedre søvnen
Full produktbeskrivelse
Pris
5 890 ,-
Samsung logo

Større skjerm. Tynnere ramme.

Opplev bedre bilder og tydelig, bevegelig grafikk på den 30 % større skjermen. Takket være en 15 % tynnere ramme og den økte skjermstørrelsen oppstår det et estetisk perfekt forhold mellom bildeskjermen og rammen – og ekstra plass til hver minste bevegelse.

Safirglass. Holdbarhet som tåler å tas på.

Designet for å takle dagens utfordringer – også de mer krevende. Skjermen til Galaxy Watch6 Classic er laget av safirglass som beskytter den tidløse elegansen. Overflaten er både IP68- og 5ATM-klassifisert, slik at du kan bruke klokken i all slags vær.

Fra konferanserommet til treningen – med ett klikk

Bytt rem raskt og smidig. En enkel veiledning viser hvordan du fester den nye remmen – du trenger bare trykke forsiktig til du hører et klikk. Så er du klar for å bytte omgivelser og gå fra jobb til trening uten å anstrenge deg.

Mer kraft til å utnytte hvert eneste minutt

Få gjort mer på mindre tid med Galaxy Watch6 Classics oppgraderte prosessor. Med 18 % raskere CPU-hastighet og kjapp åpning av ulike apper kan du være produktiv og effektiv hele dagen. 

Rekordrask lading

Fulladet kan du bruke klokken i opptil 40 timer. Hurtiglad klokken til opptil 45 % på bare 30 minutter, så er du klar for å utforske naturen eller ta en velfortjent hvil i sengen.

Ta bildene håndfritt

Par klokken med Galaxy Z Fold5 og ta treningsbilder – på nært hold eller på avstand. Galaxy Z Fold 5 med Flex Mode og kamerakontroll gjør at du enkelt kan veksle mellom bilder og video og du kan zoome inn eller ut – direkte fra håndleddet. Når du er klar til å ta selve bildet, trykker du bare på utløseren direkte på klokken.

Samsung Wallet er alltid i nærheten

Du har tilgang til Samsung Wallet direkte fra Galaxy Watch6 Classic – slik at du enkelt kan betale eller skanne medlemskort og billetter, uansett hvor du er. Du kan også velge å ha digitale ID-kort og nøkler lett tilgjengelig, så slipper du å fylle lommene hver gang du skal ut.

Våkne til vår mest avanserte søvnsporing

Få detaljert søvnsporing med forbedrede analyser og grundigere innsikt som kan hjelpe deg med å forbedre søvnkvaliteten. Nå får du dessuten tilgang til søvncoaching på Galaxy Watch6 Classic, slik at du kan få bedre sovevaner. Fabric Band er ekstra mykt og forstyrrer deg ikke når du sover. Husk å stille klokken i sovemodus for å endre PPG-sensorens grønne LED til usynlig, infrarød LED, demp skjermens lysstyrke og slå av varslingslyden.

Hjerteovervåking

Sett til hjerteovervåking med innebygd PPG-sensor som regelmessig måler puls og hjerterytme når du bruker Galaxy Watch6, og som varsler deg hvis pulsen din er for høy eller for lav. Den sender også en melding hvis den oppdager uregelmessig hjerterytme, sammen med en oppfordring om å ta en EKG for å undersøke hjerterytmen enda grundigere.

Måler blodtrykket ditt

Jo mer du vet, desto enklere er det å ta gode valg for helsen din. Klokken kan måle og spore blodtrykket i det daglige, slik at du kan fokusere på velværet generelt.

Nå målene med BIA

Følg med på kroppens sammensetning ved hjelp av detaljert bioelektrisk impedansanalyse (BIA). Vekt, kroppsfett og muskelmasse – se hvordan kroppen er bygd opp og lag optimaliserte programmer slik at du enklere kan nå helsemålene dine. 

Din personlige hjerterytme-sone

Galaxy Watch6 Classic kan hjelpe til med å vurdere kondisjonskapasiteten din og deretter sette opp din personlige HR-sone. Vil du heller oppnå en bestemt sone, kan du angi dette målet manuelt. Når du er i gang med treningen, blir du varslet når du oppnår målpulsen din – enten det gjelder fettforbrenning, kondisjonstrening eller høyintensiv trening. Det samme skjer når du går ut av sonen: Alt for at du skal kunne tilpasse innsatsen etter målene dine.

Følg med på treningen – oppnå maksformen

Samle inn nyttig innsikt om treningsprogresjonen og egne fremskritt med Galaxy Watch6 Classic. Spor noen av over 90 ulike treningsformer, eller tilpass en bestemt treningsøkt for å loggføre den daglige aktiviteten og følge med på utviklingen. Du kan også aktivere automatisk registrering for utvalgte treningsøkter som løping, gåturer og sykling, for å gå direkte fra oppvarming til maksimal innsats.

Nye planer? Bytt både rem og stil.

Skap din egen tilpassede stil med Galaxy Watch6 Classic. Velg mellom ulike klokkeremmer slik at du kan bytte stil på et øyeblikk – fra sporty til elegant, avhengig av anledning og humør. Du kan også bytte motiv og stil på selve urskiven. Hold det stilrent eller velg å ha favorittappene lett tilgjengelig.

Merkenavn Samsung
EAN 8806095076485
Display Name Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm 4G Silver Smartklokke
Artikkelnummeret vårt: 8282_57777

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris