Laptop Lenovo IdeaPad Pro 5 123767
Laptop Lenovo IdeaPad Pro 5 123767
Laptop Lenovo IdeaPad Pro 5 123767
Laptop Lenovo IdeaPad Pro 5 123767
Bærbar PC

Lenovo IdeaPad Pro 5 - R7/16GB/512GB/16" WQXGA

  • Kraftig AMD Ryzen 7-ytelse
  • Dedikert NVIDIA RTX grafikkort
  • Dynamisk skjermbryter for best bildefrekvens
  • Rask lading og avanserte tilkoblingsporter
  • Militær karakter holdbarhet
Full produktbeskrivelse
Pris
13 990 ,-

IdeaPad Pro 5 R7/16GB/512GB/16" WQXGA Lenovo

Lenovo IdeaPad Pro 5 åpner nye dører til profesjonell ytelse og kreativ frihet. Med 8. generasjons teknologi, NVIDIA RTX-grafikk og banebrytende AI-akselerasjon, er denne bærbare datamaskinen designet for å realisere dine mest ambisiøse prosjekter.

Uttrykk din fulle profesjonelle potensial

Få topp ytelse for spill, innholdsproduksjon eller andre oppgaver med 8. generasjons IdeaPad Pro 5 notebook, med kraftige prosessorer og dedikerte grafikkort. NVIDIA Studio har RTX-teknologi og AI-akselerasjon i ledende kreative apper, med NVIDIA Studio-drivere for maksimal stabilitet og en rekke eksklusive verktøy som gir liv til brilliante ideer. Det inneholder alt du trenger for kreativitet. I tillegg sikrer DDS-funksjonen (Dynamic Display Switch) høyeste bildefrekvens.

Mer visuell overflate

Å se er å ha makt på 8. generasjons IdeaPad Pro 5 notebook. Nyt den store skjermen med høy vertikal oppløsning og levende farger. Lag innhold, spill og strøm raskere enn noen gang med superjevne oppdateringsfrekvenser og knivskarpe detaljer i hver bevegelse.

For dine hastighetsbehov

Utfør hver oppgave med overlydshastighet for dataoverføringer og skjermutførelse takket være 8. generasjons IdeaPad Pro 5-porter, inkludert USB 4.0. Logg inn raskt og sikkert med ansiktsgjenkjenning fra den infrarøde webkameraet i Full HD og jobb mer intuitivt med den bredere styreflaten. Og når enhetens batteri begynner å gå tomt, kan du lade den på bare 15 minutter takket være hurtigladingsteknologien.

Bygget for å vare

Ditt liv på farten fortjener en holdbar bærbar datamaskin. 8. generasjons IdeaPad Pro 5 har et chassis med styrke og motstandsevne i henhold til militære spesifikasjoner for å tåle daglig slitasje.

Smart inndata, bedre resultater

Lenovo AI Engine forbedrer dramatisk din opplevelse og resultater med avansert ytelse og trådløs tilkobling, sammen med et sikrere system og data med flere tilpassbare smarte funksjoner og innebygd sikkerhet. Funksjoner for støyreduksjon og uskarpt bakgrunn forbedrer videokonferanser ytterligere på 8. generasjons IdeaPad Pro 5 notebook.

Energi informasjon
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 16 tum
Merkenavn Lenovo
EAN 197528080185
Display Name Lenovo IdeaPad Pro 5 - R7/16GB/512GB/16" WQXGA
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 356 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 251 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 18 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 1.93 kg
Generell informasjon
Typ av produkt Bärbar Gaming PC
Artikkelnummeret vårt: 123767

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris