Ljud/Radio & stereo/Radio SANGEAN MMR88DAB 118961
Bordsradio

SANGEAN MMR88DAB

  • Dynamo sveiv Solcellelading
  • DAB+ / FM RDS
  • Lommelykt med SOS morsekode og forskjellige lysmoduse
  • Innebygd klokke og høyttaler
  • 20 forhåndsinnstilte stasjoner
Full produktbeskrivelse
Pris
Special Price 999 ,- Regular Price 1 290 ,-

Nødradio Sangean Survivor MMR-88 DAB



Sangean Survivor MMR-88 DAB er en robust nødradio som kan motta DAB+ og FM-signaler. Den er designet for bruk under tøffe forhold og kan lades via håndsveiv, solceller eller mikro-USB-inngang. Automatisk avstenging etter 90 minutter. Sangean Survivor MMR-88 kan også brukes til å drive andre enheter, noe som gjør den til et viktig produkt å ha hjemme i tilfelle strømbrudd. Den egner seg både til beredskap og prepping, samt til bruk i sommerhytta eller på stranda eller reise.

Enkel tidsregistrering med innebygd klokke
Den innebygde klokken på Sangean Survivor MMR-88 gjør det lettere for brukeren å holde styr på tiden, selv i vanskelige situasjoner når annen teknologi kan være vanskelig tilgjengelig eller ikke fungerer.

Innebygd høyttaler - enkel og praktisk radiolytting i nødssituasjoner
Den innebygde høyttaleren gjør det lettere å høre radiomottaket uten å måtte ha ekstra hodetelefoner eller høyttalere tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig i akutte situasjoner når det er viktig å raskt kunne få tilgang til viktig informasjon.

Innebygd lommelykt og forskjellige lysmoduser
Sangean Survivor MMR-88 har en innebygd LED-lommelykt som kan brukes i forskjellige lysmoduser. Hi-modusen gir sterkt lys for normal bruk, Low-modusen gir et svakere lys for å spare batteri og blinkingsmodusen er nyttig i nødssituasjoner da den kan fungere som et varselsignal. Den fjerde lysmodusen, SOS Morse Code, er spesialdesignet for nødsituasjoner da den sender ut en forhåndsprogrammert morsekode for å få hjelp. Disse ulike lysmodusene gjør nødradioen svært nyttig i ulike situasjoner og gjør den lettere å finne i mørke eller dårlige lysmiljøer.

Crank radio Sangean Survivor MMR-88 DAB er perfekt å ha i nødboksen!

Artikkelnummeret vårt: 118961
Merkenavn SANGEAN
EAN 4711317993942
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 0 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 0 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 0.38 kg
Annet
Bluetooth Nei
Artikkelnummeret vårt: 118961

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris