-
Stekepanne
Profi stekepanne 24 cm WMF
990 ,-Perfekt steking er garantert med WMFs Profi stekepanne!Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Ikke tilgjengelig i butikkØnskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten. -
Stekepanne
Tefal Renewal Frypan 28 C4260653 Stekepanne
569 ,-(RE)NEWAL-stekepannen fra Tefal er laget av resirkulert materiale med lavere miljøpåvirkning.Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Noen butikkerØnskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten. -
Stekepanne
WMF Profi fry pan 20 cm Stekepanne
499 ,-Med WMF's Profi-stekepanne er perfekt steking garantert!Nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Ikke tilgjengelig i butikkØnskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten. -
Stekepanne
Smeg CKFD2811RDM
1 990 ,-Traktørkjele 28 cm med håndtak på begge sider i rustfritt stål og glasslokkIkke nett I butikklager I butikklager Ikke i din butikk Ikke tilgjengelig i butikkØnskeliste I ønskelisten din Du må logge inn eller registrere deg for å legge til produkter i ønskelisten.
Det her er vårt brede sortiment av høykvalitets stekepanner av alle tenkbare typer, materialer og størrelser. Her finnes alt fra wokpanner til pannekakejern. Vi hjelper deg å finne riktig stekepanne!
Egenskaper som kjennetegner en bra stekepanne
Stekepanner av høyere kvalitet har ofte en tykkere bunn. De som har belegg eller sandwich-bunn har det i flere lag enn alternativene i lavere prisklasser. Det gjør at stekepannen tåler høyere varme samtidig som den leder varmen bedre. På denne måten blir du mer energieffektiv i din matlaging samtidig som pannen har en jevnere varmefordeling.
Noe som er verdt å tenke på er at en stekepanne i litt høyere kvalitet er noe du tjener på, både rent økonomisk og i et energisynspunkt. Dette fordi disse stekepannene isolerer og holder varmen bedre, noe som gjør at du kan bruke platetoppens ettervarme når du lager mat.
Belagte stekepanner
Om du roter rundt i kjøkkenskapene hos nære og kjære er sjansen stor for at du oftest støter på belagte stekepanner. De er kledd i et non stick-materiale som motvirker at noe brenner seg fast, samtidig som det gjør rengjøring enklere. Denne type stekepanner passer best for det som tilberedes på litt lavere- eller middelshøye temperaturer.
Om du vil ha en belagt stekepanne som tåler mer varme anbefaler vi at du velger en med keramisk belegg. Panner av denne typen tåler ekstremt mye varme og lar deg steke på høy varme med betydelig mindre fett.
Rustfritt eller støpejern?
Om livslengde er det du setter mest pris på er det nok den typen stekepanne du skal avgrense ditt valg til. Støpejernspanner passer like bra på alle typer platetopper og holder varmen lenge. De er lette å bruke og har en jevn varmefordeling som resulterer i jevn og fin stekeflate.
Et litt mer profesjonelt alternativ er kokkenes favoritt – en stekepanne i rustfritt stål. De er lette, raske å varme opp og robuste med en veldig jevn varmefordeling. Takket være materialets egenskaper motstår de riper og er lette å rengjøre. I gjengjeld stiller disse stekepannene litt høyere krav på deg når det kommer til matlagingsteknikk og kunnskap.
Å tenke på
Vedlikehold for din nye stekepanne varierer avhengig av hvilken type stekepanne du har valgt. Om det er en belagt stekepanne bør du unngå å bruke redskap i metall for å ikke skade belegget. Spyle heller ikke vann i stekepannen rett etter bruk. Om du gjør det før pannen har kjølt seg ned risikerer du at den blir skadet og blir skjev.