Loading...
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrerad diskmaskin Asko DFI5448D 118139
Integrert oppvaskmaskin

Asko DFI5448D

  • 14 kuverter
  • Super Cleaning System ™
  • Aqua Safe
  • Flexiracks™-system
Full produktbeskrivelse
16990 ,-

Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Asko logo

ASKO oppvaskmaskin DFI5448D

Vårt SCS - Super Cleaning System ™
skyller oppvasken og rengjør også innsiden av oppvaskmaskinen inkludert filteret før du starter det valgte programmet. Du velger bare programmer, og maskinen gjør resten for å oppnå den reneste oppvasken og oppvaskmaskinen.

8 Steel ™ - mer stål mindre plast
Ingen andre materialer varer så lenge som stål. Og ingen annen oppvaskmaskin har så mange detaljer laget av stål i stedet for plast som ASKO oppvaskmaskiner. Hovedkomponentene i ASKOs oppvaskmaskiner er laget av høykvalitets stål i stedet for plast, Asko kaller det 8 Steel™. Asko vet at kvalitet er avgjørende ved valg av oppvaskmaskin, derfor er skuffer, spylerør, spylearmer, filtre, utvendige sokler, føtter og varmeelementer i rustfritt stål. Det gir lengre holdbarhet og bedre oppvaskresultat! Det gir lengre holdbarhet og bedre oppvaskresultat!

Ingen ønsker vannskader i boligen
Selv den minste lekkasje som ikke oppdages i tide kan skape store problemer. Derfor har vi laget Aqua Safe-systemet, som avbryter vanntilførselen til maskinen hvis det tilføres mer enn den angitte mengden vann. Maskinens Aqua Detect-sensorer registrerer når vannstanden er for høy i forhold til normalt, og sørger for å pumpe ut vannet før det blir skadet.

Askos unike Flexiracks™-system
består av robuste kurver i nylonbelagt stål som enkelt kan justeres i ulike høyder, avhengig av hva du skal vaske. Asko har det mest fleksible kurvsystemet på markedet og det er selvfølgelig designet etter ditt behov for å kunne fylle så mange oppvask i maskinen som mulig.

XL oppvaskmaskin
Askos XL oppvaskmaskiner har noen av de største kapasitetene på markedet. Den innvendige høyden på 54 cm gir plass til store tallerkener og høye glass. Det betyr også at du kan fylle 40 % mer sammenlignet med en standard oppvaskmaskin.

Hygieneprogram
Hygieneprogrammet vasker og skyller ved 70 °C, og er perfekt for tåteflasker, skjærebrett og glass til hjemmelaget syltetøy. Temperaturen er høy både ved hovedvask og ved siste skylling.

Selvrensende
ASKOs oppvaskmaskiner har et selvrensende program som sørger for at alle vitale deler blir grundig rengjort. Bruk et anbefalt rengjøringsmiddel og programmer regelmessig for best resultat.

Rask disk
Når du trenger rene tallerkener raskt, er det bare å fortelle maskinen hvor skitten oppvasken er og når du vil ha den klar. Programmet justerer deretter vask og skylling etter dine behov. Når du har det travelt, er hurtigmodus veldig nyttig. Den er opptil 50 % raskere, men bruker mer vann og høyere temperatur.

Miljøbevisst?
Er du miljøbevisst og ønsker å spare vann og energi, kan du bruke oppvaskmaskinens Ecodisk-program. Dette programmet brukes til servise som normalt er skittent.

Børsteløs motor
En børsteløs motor, også kalt en BLDC-motor, er ikke bare mer stillegående og mer pålitelig, men den bruker også mindre energi. Den børsteløse motoren er en av de medvirkende årsakene til det svært lave energiforbruket som oppvaskmaskinen bruker per tallerken.

Nattmodus
I nattmodus reduseres lyden med 2 dB, takket være et lavere trykk i spylearmen. Perfekt om natten eller i et hus med åpen planløsning.

Rask vask
er et effektivt program for litt skitne glass, kanner, kaffekopper etc., og lar deg raskt få orden på kjøkkenet igjen.

Med Rewind-programmet
du kan unngå tørkede matrester mens du venter på at maskinen skal fylles på igjen. Det sparer både tid og energi i det lange løp.

Aqua Level sensor
oppdager om vannmengden i maskinen samsvarer med det valgte programmet. Sensoren sørger for at riktig mengde vann alltid brukes uavhengig av vanntrykket i rørene dine. Sensoren overvåker også diskprosessen og retter eventuelle feil under programmet. For eksempel kan vaske en stor plastbolle som snus i maskinen og fylles med vann resultere i for lite vann i oppvaskmaskinen, da sørger maskinen for at det tilføres nytt vann for å sikre et perfekt resultat. Sensorene oppdager også om vannet er lukket og sørger da for at maskinen ikke kan startes.

Aqua Detect™-sensor
overvåker innløpsventilene og vannstanden mens maskinen er i drift. Av sikkerhetsgrunner er kapasiteten til dreneringspumpen fem ganger så høy som innløpsventilen.

Bestikkspray™
er et spesielt munnstykke til bestikkurven, og som sørger for at bestikket er skinnende rent. Det er også en lignende dyse til knivkurven.

Barnesikker
Alle Asko oppvaskmaskiner er utstyrt med Kid Safe™, en barnesikring som gjør det mulig å låse knappene på kontrollpanelet. Dette for å hindre at små fingre starter oppvaskmaskinen eller endrer innstillingene.

Glassplassen
med flere innstillinger er en praktisk holder som kan monteres i tre forskjellige posisjoner - alt avhengig av dine behov.

Oppvaskmaskiner designet for å vare i 20 år
I dag går bærekraft og ansvar hånd i hånd. Så når Asko designer produktene deres, er det deres ansvar å ikke bare lage produkter som varer, men også gjøre ting bedre – for kundene deres og for planeten. Asko utvikler sine oppvaskmaskiner på en ansvarlig måte og designer dem for å gjøre en forskjell. For å sikre at de kan gjøre det lenge, tester de dem i tilsvarende 20 års levetid.

 

 

Merkenavn Asko
EAN 3838782655418
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Diskmaskiner finns i olika typer. Standarddiskmaskiner är 45-60 cm breda och installeras under köksbänken eller inuti bänk- eller högskåp (endast 45 cm bredd). Helintegrerade diskmaskiner kompletteras med en front som är likadan som dina övriga köksluckor. Bänkdiskmaskiner är utformade för att ställas på diskbänken. De är max 50 cm höga för att rymmas mellan bänken och överskåpen. Type oppvaskmaskin Helintegrert
Är vattnet hårt där du bor kan du få fläckar av kalk på dina bestick och glas. även diskmaskinen får en beläggning och kalkavlagringar kan täppa igen spolöppningarna. De flesta diskmaskinerna har idag en inbyggd avhärdare. För att den ska fungera måste du emellertid fylla på med diskmaskinssalt (jodfritt koksalt) regelbundet. Vissa diskmaskinsmodeller har också en elektroniskt styrd avhärdare som aktiveras när det behövs. De allra flesta behöver dock inte aktivera sin avhärdare med salt eftersom vattnet i kranen är mjukare än 7°dH. Innbygget mykner for hardt vann Ja
Du behöver se till att din maskin har någon slags skydd mot vattenläckage och översvämning. Många maskiner har gedigna elektroniska skyddssystem för detta. Här anges huruvida maskinen har översvämningsskydd eller ej. Använd också ett underlägg under maskinen så att du upptäcker ett eventuellt läckage innan stor skada uppstår. Aquastop Ja
Med funktionen tidsinställd start kan du själv välja när maskinen ska starta det valda programmet. En slags timer kan man också kalla det. På så vis kan du se till att maskinen är klar när det passar in i ditt schema och kanske när du kan utnyttja rätt eltaxa. Tidsbestemt start Ja
Ett kuvert innebär dukning för en person – en tallrik, ett glas och bestick. Diskmaskin med plats för 4-6 kuvert är lagom för 1-2 personer. 8-9 kuvert passar till normalstort hushåll. 12-15 kuvert lämpar sig för större hushåll. Antall kuverter 14 st
Maksimal høyde 872 mm
Anger om produkten har en display. Display Ja
Anger om maskinen kan visa hur lång tid av det aktuella programmet som återstår. Resttidsvisning Ja
Automatisk programvalg Ja
Anger om diskmaskinen har en löstagbar korg för bestick placerad i den nedre korgen. Vissa maskiner har en sådan korg, andra har en egen toppkorg längst upp för besticken. En del diskmaskiner kan ha båda. Bestikkurv Ja
Produktens vikt i kg. Vekt 44 kg
Anger om diskmaskinen har en separat toppkorg för bestick. Besticklådan sitter då överst i diskmaskinen och häri lägger du bestick, slevar, decilitermått etc. Eftersom denna ersätter bestickkorgen, som annars brukar stå i den undre korgen, får du också mer plats längst ner för grytor och tallrikar. Toppkurv for bestikk Ja
Barnesikring Ja
Hurtigprogram Ja
Minimum høyde 820 mm
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nei
Innvendig lys Ja
Anger om maskinen har möjlighet att torka disken. Tørkefunksjon Ja
Talar om hur hög snickeriluckan kan vara som mest. Maksimal høyde dør 760 mm
Talar om hur hög snickeriluckan behöver vara som minst. Minimumhøyde dør 680 mm
En professionell produkt är framtagen för att användas där vanliga hushållsmaskiner inte räcker till. T ex inom vård och omsorg, fritidsanläggningar och andra företag. Profesjonell Nei
Anger produktens bredd i mm. Bredde 596 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 554 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 819 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 42 dBa
Flexifit-diskmaskiner har glidskenor eller annan monteringslösning som gör att köksluckor i olika höjder passar samma diskmaskin. Flexifit-funksjon Nei
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) B
Energiforbruk pr vaskeomgang (kWh) 0.64 kWh
Energiforbruk pr 100 vaskeomganger 64 kWh
Programtid pr vaskeomgang 3:15 tim:min
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse B
Vattenförbrukning disk per cykel 9.2 liter
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Alexa Nei
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Smart Home støtte - Google Assistant Nei
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Smart Home støtte - Apple Homekit Nei
Anger sladdens längd i meter. Ledningslengde 1.73 m
Minimum bredde 600 mm
Montasjemål dybde 560
Djup med dörren öppen i 90° 1191
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 118139

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.