Spishäll KitchenAid KHIAS 10900 Svart 116544
Spishäll KitchenAid KHIAS 10900 Svart 116544
Platetopp

KitchenAid KHIAS 10900

  • 10 induksjonssoner
  • 90 cm kokeområde
  • Intuitiv display
  • Dynamisk sensorfunksjon
  • Dynamisk overflate
  • Trinn-for-steg veiledning
Full produktbeskrivelse
Pris
22 995 ,-

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

KitchenAid logo

Induksjonstopp KHIAS 10900 KitchenAid

Induksjonstopp med 10 induksjonssoner
Denne induksjonstoppen gir deg all kraften og plassen du trenger for å lage enestående retter takket være 10 induksjonssoner, 10 uavhengige soner og et 90 cm kokeområde. Du kan dele ovnen i tre eller fire soner og aktivere dem samtidig med et forhåndsinnstilt effektnivå. Ulike effektnivåer kan velges automatisk og brukes samtidig, noe som gjør det enkelt å tilberede flere retter samtidig.

Intuitiv display
Det klare og intuitive displayet har en glidebryter for enkel og direkte kontroll over hver kokesone og en Gourmet biliotex-funksjon for å hjelpe deg med å lage deilige retter.

Dynamisk sensorfunksjon
KHIAS 86500 har en dynamisk sensorfunksjon som setter fart på matlagingen når innholdet i en panne når kokepunktet og justerer automatisk strømmen for å opprettholde temperaturen og unngå søl.

Dynamisk overflate
Den dynamiske overflaten KHIAS 86500 gir deg plass og frihet til å uttrykke din kulinariske kreativitet når du lager mat på tvers av hele koketoppen. Gryter og panner kan beveges fritt over overflaten og med en jevnt fordelt temperatur tilbyr koketoppen en enormt effektiv måte å lage mat på.

Trinn-for-steg veiledning
Med denne banebrytende komfyren kan du også nyte den uvurderlige støtten fra en sous-chef, akkurat som på profesjonelle kjøkken. Sous-Chef-funksjonen gir tilbakemelding via et brukergrensesnitt og trinn-for-steg veiledning gjennom flere funksjoner (koke, småkoke, holde varmen, smelte, mokka, grille, steke, steke). Sensorene registrerer temperaturen i pannen, justerer den til det valgte programmet og fortsetter å justere effektnivået konstant for å lage de mest delikate og krevende rettene.

Merkenavn KitchenAid
EAN 8003437232299
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Generell informasjon
Type platetopp Induksjon
Farge Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antall kokeplater/soner 10 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variable soner Ja
Timer Shutdown Ja
Type ramme Aluminium
Type styring Touch
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådløs tilkobling mellom platetopp og vifte Nei
Hurtigstart Nei
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 865 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 515 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 57 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 22.6 kg
Annet
Timer Nei
Artikkelnummeret vårt: 116544

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris