Spishäll Elvita CIH9650S Svart 120242
Spishäll Elvita CIH9650S Svart 120242
Platetopp

Elvita CIH9650s Platetopp

  • Avanserte fleksible soner
  • Berøringskontroller og digitalt display
  • Rask og effektiv med Power Boost og Keep Warm
  • Barnelås
Full produktbeskrivelse
Pris
7 490 ,-

Erstattet av Elvita CIH9661S

Elvita logo

Elvita CIH9650s Platetopp


Forvandle kjøkkenet ditt med Elvita CIH9650S induksjonstopp som kombinerer elegant design med tekniske egenskaper. Matlaging blir enklere og tryggere enn noen gang før.
Hastighet og presisjon på kjøkkenet, nyt rask og nøyaktig matlaging med denne induksjonstoppen. Med berøringskontroller og digitalt display har du full kontroll over oppvasken. Og med 4 induksjonssoner er det raskere enn noen gang å varme opp maten.


Fleksibilitet for alle behov med fleksible soner kan du kombinere to kokesoner til en større, perfekt for gangene du trenger en større kjele eller kasserolle. Uansett behov, dette er løsningen for deg. Bruk kun kokekar med magnetisk bunn.


Smart matlaging med avanserte funksjoner fra Power Boost som akselererer koketiden til Keep Warm-funksjonen som holder maten varm når den er ferdig-denne koketoppen er fullpakket med funksjoner som gjør kjøkkenet ditt smartere og mer effektivt. Hvis du trenger å ta en pause, kan du sette matlagingen på pause med Pause/Resume-funksjonen. Når du er klar til å fortsette, kan tilberedningen gjenopptas med forrige innstilling.


Sikkerhet fremfor alt ikke for utilsiktet bruk eller potensielle ulykker. Med barnesikring og innebygd timer som automatisk slår av sonene, er matlagingen din både trygg og sikker. Siden induksjonen bare varmer opp karet, og ikke koketoppen, er det fare for forbrenning.


Elegant og lett å rengjøre opplev den sømløse kombinasjonen av deilig design og funksjon. Den skinnende keramiske overflaten er ikke bare en fryd for øyet, men også lett å rengjøre, som holder kjøkkenet ditt skinnende rent.

Energi informasjon
Spenning 230 V
Merkenavn Elvita
EAN 7332150612158
Display Name Elvita CIH9650s Platetopp
Anger hur lång garanti produkten har. Warranty Code 5 år
Ersatt av artikelnummer 116496
Generell informasjon
Type platetopp Induksjon
Farge Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antall kokeplater/soner 4 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variable soner Ja
Type styring Touch
Barnesikring Ja
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådløs tilkobling mellom platetopp og vifte Nei
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nei
Integrert kjøkkenvifte Nei
Hurtigstart Nei
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 590 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 520 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 50 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 12.5 kg
Artikkelnummeret vårt: 120242

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris