Kjøleskap

Elvita CKS3146V Kjøleskap

  • Høyde: 143,4 cm
  • Vendbar dør for økt fleksibilitet
  • Jevn temperaturkontroll
  • LED-belysning gir god oversikt
  • Kapasitet på 242 liter
Full produktbeskrivelse
Pris
5 290 ,-

Erstattet av Elvita CKS3145V

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Elvita logo

Elvita logo

Kjøleskap CKS3146V Elvita

Elvita CKS3146V - ditt enkle og effektive kjøleskap for et ryddig og organisert kjøkken. Med Elvita CKS3146V får du en pålitelig og brukervennlig kjøleskap som tilbyr effektiv matlagring til en gunstig pris. Gi kjøkkenet ditt det kjøleskapet det fortjener og nyt praktisk plass og stilig design med Elvita CKS3146V.

Vendbar dør for fleksibilitet

I trange kjøkken kan plass være en mangelvare, men Elvita CKS3146V kjøleskapet har løsningen. Med sin vendbare dør kan du tilpasse kjøleskapet etter din kjøkkenlayout og maksimere plassen. Enten du trenger å åpne døren til venstre eller høyre, gir denne fleksibiliteten deg friheten til å optimalisere plassen på kjøkkenet.

Enkel temperaturkontroll

Elvita CKS3146V er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkelheten i å justere temperaturen kan du enkelt tilpasse kjøleskapets innstillinger for å passe dine behov. Enten du vil holde drikkene ekstra kalde, kjøttet ferskt eller grønnsakene sprø, er dette kjøleskapet en pålitelig partner på kjøkkenet ditt.

Generøs kapasitet

Med en kapasitet på 242 liter har kjøleskapet god plass til å organisere og oppbevare matvarene dine enkelt. Med flere hyller og en skuff innvendig har den en oversiktlig interiør som gjør det enkelt å holde styr på matvarene dine. Den innvendige LED-belysningen gir en klar og tydelig oversikt, noe som gjør Elvita CKS3146V til et godt valg for effektiv og praktisk matlagring.

Energi informasjon
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 104 kWh/år
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 40 dBa
Anger kylens nettovolym i liter. Volum kjøleskap 242 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) E
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse C
Merkenavn Elvita
EAN 7332150612448
Display Name Elvita CKS3146V Kjøleskap
Ersatt av artikelnummer 114598
Generell informasjon
Farge Hvit
Anger om produkten har en display. Display Nei
Døralarm Nei
Belysning Ja
Flaskestativ Nei
Grønnsakskuff Ja
Justerbare føtter Ja
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Kan hengsles om Ja
Hjul på baksiden Ja
Type belysning LED
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 550 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 588 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 1434 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 38 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 122283

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris