Fryseskap

Samsung RZ32M7525B1/EF Fryseskap

  • Høyde: 186,2 cm
  • No Frost-teknologi forhindrer oppbygging av frost og is
  • All-Around Cooling kjøler fryseren fra hjørne til hjørne
  • Power Freeze for rask frysing
Full produktbeskrivelse
Pris
17 290 ,-

Gratis hjemlevering for Elon Club medlemmer. Ønsker du å få varen installert? Snakk med en av våre butikker så fikser de det!

Samsung logo

Samsung logo

Kjøleskap RZ32M7525B1/EF Samsung

Mer plass til alle matvarene

RZ32M7525B1/EF er en fryser fra Samsung med en totalvolum på 323 liter. Den har fordelt plass i dørhyller, glasshyller og romslige skuffer med gjennomsiktige frontpaneler, slik at du får god oversikt over matvarene dine.

Ingen frost

No Frost-teknologien øker luftsirkulasjonen, noe som forhindrer dannelse av frost og is. Den når også den innstilte temperaturen raskere og forlenger kjølesystemets levetid.

Kjøl ned alle hjørner med All-Around Cooling

Kjølesystemet overvåker og justerer temperaturforandringer ved å kjøle ned fryseren fra hjørne til hjørne, ved hjelp av dyser på hver hylle.

Metall for naturlig kulde

Metallplaten på innsiden beholder kulden og hjelper til med å opprettholde riktig temperatur i fryseren ved å gjenopprette eventuell varmetap, slik at maten din holder seg frisk lenge, selv om du åpner og lukker døren ofte. Den gir også en premiumfølelse og er veldig enkel å rengjøre.

Rask nedfrysning

Ved å aktivere Power Freeze blåser fryseren intensivt kald luft inn i skapet for rask nedfrysning.

Elegant og harmonisk

Designen har et harmonisk utseende som oppgraderer hele kjøkkenet. Fryseren passer sømløst inn med din eksisterende innredning, og den flate fronten stikker ikke ut, slik at du fritt kan åpne døren og bruke skuffene uten å bli hindret av sideveggene.

Smart Dongle

Kjøp til WiFi Dongle så kan du sette inn temperaturer og kontrollere ulike kjøleinnstillinger på din mobil via tilhørende app. Dessuten får du varselmeldinger når noe har skjedd, for eksempel hvis døren er blitt stående åpen.

Holdbar og effektiv

Nyt mindre støy med den digitale inverterkompressoren. I motsetning til konvensjonelle kompressorer som bare starter og stopper, justerer den digitale inverterkompressoren automatisk sin hastighet i forhold til syv nivåer av kjølebehov. Dette effektiviserer energiforbruket og gir deg en stille, kraftig og holdbar ytelse som støttes av en 20-års garanti.

LED-belysning

Den stilige LED-belysningen fyller skapet med lys og gir deg god oversikt. Lampene sparer energi og blir ikke varme.

Slim Ice Maker

En innebygd automatisk ismaskin er plassert i døren, noe som gir deg mer plass på hyllene. Fyll på med vann, frys og vri på håndtaket for å tømme ut isbitene. En enkel måte å lage is på.

 

 

Artikkelnummeret vårt: 121485
Energi informasjon
Anger hur många kilo du kan frysa in per dygn. Frysekapasitet 14.8 kg/dygn
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiforbruk per år kjøleskap / fryser 329 kWh/år
Säkerhet vid strömavbrott i antal timmar. Temperaturstigningstid 10 tim
Kjølemiddel R600a
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 40 dBa
Anger frysens nettovolym i liter. Volum fryser 323 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklasse (A-G) F
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Støyklasse C
Merkenavn Samsung
EAN 8806094451207
Display Name Samsung RZ32M7525B1/EF Fryseskap
Generell informasjon
Farge Svart
Automatisk avriming Ja
Ismaskin Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Døralarm Ja
Belysning Ja
Hurtigfrysning Ja
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dørhengsel Venstre
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Kan hengsles om Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Integrert Nei
Vifte for luftsirkulasjon Ja
Type belysning LED
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nei
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 595 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 644 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 1862 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 78 kg
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 121485

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris