Vaffeljern

Lengter du etter ordentlig sprø vafler med rømme og syltetøy? Begynner det å nærme seg vaffeldagen og du mangler vaffeljern? Vil du ... Les mer

Finn ditt produkt
Merkenavn
 1. Wilfa 5 vare
Vis alle Vis færre
Pris
Vis alle Vis færre
Bredde
Vis alle Vis færre
Dybde
Vis alle Vis færre
Effekt
Vis alle Vis færre
Høyde
Vis alle Vis færre
Nummer drags
 1. 1 3 vare
 2. 2 2 vare
Vis alle Vis færre
Slippbelegg
 1. Ja 5 vare
Vis alle Vis færre
Indikator ved riktig temperatur
 1. Ja 5 vare
Vis alle Vis færre
Sorter etter
Viser 5
Mer data Inspiration
 1. 113905_1.jpeg
  Vaffeljern Wilfa WSWA-516
  399 ,-
  Enkelt vaffeljern
  Nett Noen butikker
 2. 105217_1.jpeg
  Vaffeljern Wilfa CC-1
  429 ,-
  Krumkakejern i børstet stål
  Nett Noen butikker
 3. 104743_1.jpeg
  Vaffeljern Wilfa WAS-623B
  690 ,-
  Testvinnende vaffeljern
  Nett Noen butikker
 4. 110316_1.jpeg
  Vaffeljern Gaufres BW-1000B
  599 ,-
  Belgisk vaffeljern fra Wilfa
  Nett Noen butikker
 5. 113904_1.jpeg
  Vaffeljern Wilfa WDWA-516
  599 ,-
  Dobbelt vaffeljern
  Nett Noen butikker
Viser 5
Mer data Inspiration

Lengter du etter ordentlig sprø vafler med rømme og syltetøy? Begynner det å nærme seg vaffeldagen og du mangler vaffeljern? Vil du lage egen kjeks til isen?
I vårt sortiment finner du vaffeljern og kjeksjern i ulike størrelse og modeller som lager perfekte sprø vafler og kjeks hver gang.

Vaffeljern med 4 eller 12 biter

Det første di skal bestemme deg for når du ser på vaffeljern er hvor mange vafler ditt vaffeljern skal kunne lage om gangen. Det fins både enkel- og dobbeljern i ulike størrelser. Et enkeljern gir oftest en vaffel med 4-6 hjerteformede biter og et dobbeljern gir to vafler med 8-12 biter per runde.

Jevn og rask

En ordentlig god vaffel er sprø og har en jevn fin farge når den er ferdiglagd. Kontroller derfor at det vaffeljernet du har bestemt deg for kan steke vaflene jevnt.

Det er også en god idé å kontrollere steketiden. Et godt vaffeljern varmes opp raskt før første vaffelen og skal kunne steke hver vaffel raskt. Et enkeltjern kan være raskere enn et dobbeltjern, avhengig av steketiden til jernet.

Enkel å bruke og oppbevare

Et vaffeljern skal være lett å bruke. De fleste vaffeljern har en lampe som sier ifra når vaflene er ferdige. Jern bør også ha et non-stick belegg som gjør at vaflene slipper lett når de er ferdigstekte. På enkelte vaffeljern kan du selv stille inn temperaturen.
Vil du kunne gjemme bort ditt vaffeljern? I vårt sortiment finner du vaffeljern som kan stilles på høykant, noe som gjør den enklere og smidigere å oppbevare i kjøkkenskapet.

Sikre vaffeljern

Gamle vaffeljern kunne få veldig varme håndtak og det var lett å brenne seg på den varme dampen når man løfter på lokket. De fleste vaffeljern i dag har dampbeskyttelse og spesialhåndtak som minimerer risikoen for å brenne fingrene.

Stek annet enn vafler

Drømmer du om hjemmelagd iskjeks med godt fyll eller vil du kunne lage egne vaffelskåler? I vårt sortiment finner du mer enn de standard vaffeljernene.