Köksapparater/Elvispar Bosch Styline MFQ4025NE Vit 124225
Håndmikser

Bosch Styline MFQ4025NE Håndmikser

  • Kraftig 550 W motor
  • Effektive FineCreamer-visper
  • Slitesterke deigkroker i rustfritt stål
  • Fem hastigheter pluss turbo
  • Komfortabel, ergonomisk design
Full produktbeskrivelse
Pris
899 ,-

Erstattet av Bosch MFQ2520B

Bosch logo

Bosch logo

Bosch Styline MFQ4025NE Håndmikser

Bosch Styline MFQ4025NE håndmikser er den allsidige hjelperen som løfter bake- og matlagingsopplevelsen til nye høyder. Med sin effektivitet, komfort og allsidighet er den en uvurderlig komponent på ethvert kjøkken.

Kraftig presisjon for enhver oppskrift

Med en kraftig motor på 550 W og avansert motorteknologi kan du forvente effektiv miksing hver gang, uansett oppgave. Motoren er kraftig, samtidig som den er lett og stille i drift.

Rask miksing på rekordtid

FineCreamer-vispene gir deg et luftigere resultat raskere, noe som betyr mindre tid ved benken og mer tid til å nyte skapelsene dine. Disse vispene er designet for å maksimere effektiviteten og minimere anstrengelsen.

Tunge deiger - ingen problem

De robuste rustfrie deigkrokene håndterer enkelt selv de tyngste deigene. Takket være den lave vekten og det gummibelagte håndtaket er håndmikseren komfortabel og trygg å bruke, selv over lengre perioder.

Fleksibilitet og kontroll

Med fem hastighetsinnstillinger pluss en ekstra turboknapp har du full kontroll for å finne den perfekte hastigheten for hver oppskrift, fra sakte blandinger til rask miksing.

Brukervennlig og komfortabel

Håndmikseren er designet med brukervennlighet i tankene. Det ergonomiske håndtaket passer komfortabelt både i høyre og venstre hånd. I tillegg gjør spiralkabelen bruken mer fleksibel, og med en separat knapp kan du enkelt løsne visper og deigkroker. Etter bruk kan disse delene enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen.

Sikker og enkel oppbevaring

Sikkerhet er viktig, og derfor er alle plastdeler som kommer i kontakt med mat BPA-frie. Når du er ferdig, kan du enkelt rulle sammen kabelen og bruke klipsfestet for praktisk oppbevaring.

Utvidet funksjonalitet for kreative kjøkkenopplevelser

Håndmikseren Styline MFQ4025NE er ikke bare utmerket for miksing og knaing. Den har også en tilkobling for stavmikserfot. Dette smarte tillegget lar deg blande og mikse med samme produkt, noe som åpner opp for en hel verden av nye oppskriftsmuligheter. Vær oppmerksom på at stavmikserfoten ikke er inkludert i dette grunnleggende settet, men er et separat tilbehør.

Energi informasjon
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 550 W
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Lydnivå 65 dBa
Spenning 230 V
Merkenavn Bosch
EAN 4242005413775
Display Name Bosch Styline MFQ4025NE Håndmikser
Ersatt av artikelnummer 113406
Generell informasjon
Farge Hvit
Turbo-funksjon Ja
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antall trinn 5 st
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 200 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 75 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 142 mm
Anger sladdens längd i meter. Ledningslengde 1.4 m
Produktens vikt i kg. Vekt 1.129 kg
Artikkelnummeret vårt: 124225

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris