Loading...
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Köksmaskin Bosch MUM5XW10 Annan 116885
Kjøkkenmaskin

Bosch MUM5XW10

  • Kjøkkenmaskin
  • Kan håndtere større og tyngre deiger
  • Designet for elting
  • Syv trinn
Full produktbeskrivelse
5490 ,-
Bosch logo

Bosch kjøkkenmaskin MUM5XW10

Man kan supplerer med ekstra tilbehør til både baking og matlaging
Nyttig kjøkkenmaskin uansett om du baker eller lager mat. I tillegg til det som er inkludert, er det en rekke ekstra tilbehør som ismaskin, kornmølle, pastamaskin, kjøttkvern, kakesprit og mer å supplere med. Det er et tilbehør til de fleste oppgaver på kjøkkenet.

Kan håndtere større og tyngre deiger
Har du høye krav til baking. Takket være den kraftige motoren blir baking og matlaging enklere. Det gjør det enkelt å elte tyngre og større deiger eller kakedeig.

Designet for elting
Kapasiteten er ikke den samme som størrelsen på haugen. For best resultat bør skålens design og formen på deigkroken tilpasses hverandre. Skålen i rustfritt stål på 3,9l er både tilpasset mindre mengder, men kan også enkelt håndtere en større deig - fermentert deig på opptil 1,0 kg mel / 0,75 l deigvæske eller en kakedeig på opptil 2,7 kg. For et perfekt resultat må alle ingrediensene eltes sammen. Med 3D PlanetaryMixing som behandler deigen både sidelengs og vertikalt for å etterligne en elting for hånd. Dette fører til at hele deigen blir riktig behandlet for den beste glutenekstraksjonen.

Hastigheten kan justeres i syv trinn
De forskjellige redskapene krever forskjellige hastigheter. Takket være de syv forskjellige hastighetene kan hver oppgave utføres raskt og effektivt med høyeste presisjon. Hvis en høy hastighet midlertidig er nødvendig for å blande ingredienser, er en pulsfunksjon tilgjengelig.

Integrert husholdningsvekt
Hvorfor bruke flere maskiner enn nødvendig? Takket være den integrerte husholdningsskalaen kan ingrediensene fra oppskriften måles direkte i bollen eller annet tilbehør. Det vil være effektivt, tidsbesparende og ingen ekstra skål å vaske.

Timer
Ingen kjenner din favorittoppskrift bedre enn deg. Bare du vet hvor lenge ingrediensene skal eltes, blandes eller blandes. Med den integrerte timeren ser du alltid hvor lenge maskinen behandler ingrediensene.

Profesjonelt kringlesett er inkludert
Ikke la deg begrense fordi du mangler de riktige verktøyene. Det profesjonelle kringlesettet med ballongvisp med justerbar høyde, rører med silikonkant og deigkrok for alle typer baking. Med disse verktøyene kan du piske marengs, blande røre i svampekake eller elte en gjærdeig. Alt kan også vaskes i maskin. I tilbehørsposen oppbevares kringle-settet praktisk sammen med skivene til grønnsakskutteren. Posen passer perfekt i kjøkkenmaskinens bolle, slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig.

Enkel fylling takket være automatisk parkeringsmodus
Ikke la unødvendig søl ødelegge stemningen når du baker. Den automatiske parkeringsmodusen for deigkrok og visp skaper rom for fylling. Verktøyene holder seg alltid på baksiden av bollen, så det er mer plass til enkel fylling foran.

Automatisk snorvikler
En ledning skal være usynlig. Takket være den automatiske ledningsvikleren er det mulig. Et kort trekk i ledningen og den trekkes automatisk inn i maskinen, akkurat som på en støvsuger. Nå blir det så mye lettere å legge fra seg kjøkkenmaskinen etter bruk.

Står trygt og godt på benken
Takket være gummisugeføttene står den godt på benken selv under kraftigere elting. Stikkontaktene er dekket for ekstra sikkerhet, og en elektronisk lås forhindrer at maskinen starter uønsket.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn Bosch
EAN 4242005185191
Farge Annet
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antall skåler 1 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antall trinn 7 st
Produktens vikt i kg. Vekt 7.062 kg
Variabel hastighetskontroll Nei
Puls funksjon Ja
Bakekapasitet 3.9 liter
Anger produktens bredd i mm. Bredde 280 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 271 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 282 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 1000 W
Så mycket rymmer produkten i liter. Volum 3.9 liter
Artikkelnummeret vårt: 116885

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.