Köksapparater/Stavmixers Bosch CleverMixx MSM2620B Svart 124227
Köksapparater/Stavmixers Bosch CleverMixx MSM2620B Svart 124227
Stavmikser

Bosch CleverMixx MSM2620B Stavmikser

  • Kraftig 600 W motor
  • Mikserfot, kopp og minihakker
  • Ergonomisk lettvektsdesign
  • Sprutfri, varmebestandig blandefot
Full produktbeskrivelse
Pris
699 ,-

Erstattet av Bosch MSM66135 ErgoMixx 650 W

Bosch logo

Bosch logo

Stavmikseren CleverMixx MSM2620B fra Bosch

I dagens hektiske hverdag leter vi stadig etter måter å forenkle matlagingen på uten å kompromisse med kvaliteten. Bosch har svart på denne etterspørselen med sin nyeste innovasjon, stavmikseren CleverMixx MSM2620B. Med en kraftig motor og smarte tilbehør er den designet for å være den perfekte kjøkkenassistenten, klar til å håndtere alt fra enkle til de mest komplekse kulinariske oppgavene. Med en 600 watt motor som balanserer kraft med en overraskende lav støynivå, står CleverMixx klar til å takle alt fra raske puréer til komplekse blandinger med enkelhet og presisjon.

Designet for brukervennlighet

Bosch har nøye vurdert brukervennligheten ved designen av CleverMixx MSM2620B. Med et ergonomiskt håndtak og lettvektskonstruksjon er stavmikseren både behagelig og enkel å bruke. Den er designet for sprutfri bruk, noe som betyr at du kan mikse direkte i gryten uten bekymringer. I tillegg er mikserfoten varmetålig og blir ikke misfarget, perfekt for å mikse både kalde og varme supper.

Hakk uten tårer

Ingen liker tårer når det er tid for å hakke løk. MSM2620B leveres med en dedikert minihakker og knivblad for rask og enkel hakking av løk, urter, nøtter, kjøtt og ost. Med denne kraftige funksjonen kan du forberede ingrediensene dine på rekordtid, og det beste av alt, mikserfoten, beholderen og minihakkaren (unntatt toppdelen) er oppvaskmaskinsikre, noe som gjør etterarbeidet enklere.

Oppbevar og miks med letthet

En annen fremtredende egenskap ved MSM2620B er dens miksebeholder, som ikke bare er praktisk for å måle opp ingredienser, men også for direkte miksing. Lokket på beholderen lar deg oppbevare kreasjonene dine i kjøleskapet uten ekstra bryderi, noe som minimerer oppvasken og sparer verdifull tid.

Energi informasjon
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 600 W
Merkenavn Bosch
EAN 4242002921938
Display Name Bosch CleverMixx MSM2620B Stavmikser
Ersatt av artikelnummer 118389
Generell informasjon
Farge Svart
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antall trinn 1 st
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 60 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 60 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 385 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 1.276 kg
Artikkelnummeret vårt: 124227

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris