Solcellsbelysning Star Trading 480-80 Bordslampa Cervia Vit 126513
Solcellsbelysning Star Trading 480-80 Bordslampa Cervia Vit 126513
Solcellsbelysning Star Trading 480-80 Bordslampa Cervia Vit 126513
Solcellebelysning

Star Trading 480-80 Cervia Bordlampe

  • Bærehåndtak
  • Vippbar lampeskjerm
  • Drevet av solen
  • Varmt hvitt lys
  • Lysrelé
Full produktbeskrivelse
Pris
279 ,-
Star Trading logo

Star Trading logo

Solcellebelysning 480-80 Bordlampe Cervia fra Star Trading

Det er på tide å snakke om en virkelig smart lampe - Bordlampe Cervia fra Star Trading. Denne solcellelampen er ikke bare laget for å se stilig ut, den er også superpraktisk. Med sitt håndtak kan du enkelt flytte den dit du vil ha den. Og vet du hva? Den bruker solceller, noe som betyr at den er bra for både miljøet og lommeboken din.

Lyser opp livet ditt

Cervia avgir en koselig, varmhvit belysning på opptil 40 lumen. Perfekt for å skape en hyggelig atmosfære hjemme. I tillegg er lampeskjermen utformet slik at du kan vinkle den akkurat slik du vil. For eksempel, hvis du vil lese en bok, kan du rette lyset akkurat dit du trenger det.

Enkel å flytte

Takket være det smarte håndtaket kan du enkelt ta med deg Cervia dit du måtte trenge litt ekstra lys.

Smart teknologi for enkel bruk

Denne lampen er smart designet med en innebygd lysrelésensor som automatisk slår av og på lyset basert på omgivelseslysforholdene, noe som gjør den både praktisk og energieffektiv. Med et kraftig 14500Li-Ion oppladbart batteri, som er inkludert, kan Cervia lyse i opptil 4 timer på en full lading.

Hvorfor velge Cervia?

Cervia er mer enn bare en lampe. Den kombinerer design med brukervennlighet på en måte som gjør livet ditt både lysere og enklere. Og siden den drives av solceller, er den både miljøvennlig og enkel å bruke. Ingen komplisert installasjon eller ekstra kostnader for strøm.

Energi informasjon
Spenning 3.2 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt 0.06 W
Merkenavn Star Trading
EAN 7391482027733
Display Name Star Trading 480-80 Cervia Bordlampe
Generell informasjon
Farge Hvit
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampesokkel Fixed
Type lyspære LEDSMD
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimmes Nei
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Lysstyrke 40 lm
Dimensjoner
Anger produktens bredd i mm. Bredde 175 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 160 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 360 mm
Produktens vikt i kg. Vekt 0.683 kg
Artikkelnummeret vårt: 126513

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris