TV

TV

Er du på utkikk etter ny TV? Hos oss finner du alt fra små 12 volts apparater til de helt store nyhetene med OLED og QLED-teknolog, ... Les mer

Finn ditt produkt
Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.

Er du på utkikk etter ny TV? Hos oss finner du alt fra små 12 volts apparater til de helt store nyhetene med OLED og QLED-teknolog, fra kjente produsenter som Samsung, LG, Panasonic, Grundig og TCL. Velg og vrak i vårt brede utvalg.

Størrelse

Vi har alt fra små TV-er som passer på hytta eller i båten til enorme TV-er som gjør seg utmerket i TV-stuen. Filtrer på størrelse for å finne det du er ute etter.

Oppløsning

Med flere piksler presset inn i skjermen, får du flere detaljer. Forskjellen mellom 4K og full-HD er stor og syns særlig godt på de større skjermene. På de mindre TV-ene er ikke forskjellen like markant.

Smart TV

Smart-funksjoner har revolusjonert måten vi ser på TV på. Du kan ikke bare se direktesendt TV. Strøm, surf og benytt applikasjoner for en komplett underholdnings-opplevelse. Dersom TV-en ikke har smart-programvare, kan du allikevel tilføre den samme funksjonaliteten ved hjelp av tilbehør som Chromecast eller Apple TV.

Skjermteknologi

De aller fleste TV-er i disse dager er LED TV-er. I tillegg til dette har vi de mer moderne QLED og OLED-tvene som gir rikere farger og dypere kontraster. Du kan filtrere på disse for å se vårt sortiment.

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris