Loading...
TV

TCL 43P638

  • 43" 4K HDR TV
  • Dolby Vision
  • Dolby Atmos
  • HDMI 2.1
Full produktbeskrivelse
5790 ,-

TCL 43" 4K HDR TV 43P638

Oppslukende 4K HDR Google TV
TCL P638-serien kombinerer 4K HDR, Dolby Vision, HDR10 og 60 Hz Motion Clarity for en detaljert og konsistent 4K HDR-bildekvalitet. Denne TCL TV-en er flott for å nyte alle HDR-filmer, serier, spill og sport. Den kommer med Game Master, HDMI 2.1, ALLM (Auto Low Latency Mode) og støtte for de nyeste HDR-formatene som Dolby Vision + Dolby Atmos.

Rik fargeforbedring
Dynamic Color Enhancement er utviklet eksklusivt av TCL og er designet for automatisk å optimalisere fargeintensiteten. En egenutviklet algoritme utvider tradisjonelle palettbegrensninger og gir en mer levende, førsteklasses videoopplevelse. Den analyserer videosignalet og den dynamiske beregningen hele tiden for å uttrykke de fleste fargenyansene som filmregissøren hadde sett for seg. Rik fargeforbedring bevarer hudtoner og utvider skyggedetaljer for å gi HDR-lignende bildekvalitet.

Krystallklart
Ikke gå glipp av en eneste detalj, selv ikke under fartsfylte og actionfylte scener. MEMC TCLs proprietære programvarealgoritme tar på seg oppgaven når du ser på sport, raske programmer eller filmer. Det bidrar til å redusere bevegelsesuskarphet og minimere bevegelsesspor. Seeropplevelsen din vil alltid være krystallklar, uansett om kilden er 50 Hz eller 60 Hz.

Fantastisk HDR uansett kilde
Det er mange måter å få den beste 4K HDR-bildekvaliteten på TV-skjermen din: HDR10, HDR HLG, DOLBY VISION Denne TCL TV-en støtter alle! Sørg for at du kan dra full nytte av den maksimale kapasiteten til 4K HDR-TVen din. Enten du ser på Dolby Vision-innhold på Netflix, Disney + eller HDR 10-innhold på Amazon Prime Video, vil denne 4K HDR-TV-en fra TCL alltid støtte det beste formatet.

Din optimaliserte spillopplevelse
For spillere er det viktig å ha både en TV som er responsiv og har god bildekvalitet, med HDMI 2.1 har du garantert kompatibilitet med de siste generasjonene spillkonsoller. Den aktiverer funksjoner som ALLM (Auto Low Latency-modus).

Dolby Atmos
Det har aldri hørt så bra ut. Føl en dypere tilknytning til historiene og musikken du elsker med lyder som beveger seg rundt deg med en fantastisk realisme. Filmer og TV: Føl en sterkere tilknytning til karakterene når du streamer favorittseriene og -filmene dine i Dolby Atmos.

Google TV
Underholdningen du elsker. Med hjelp fra Google kan du se over 700 000 filmer og episoder på ett sted, Google TV samler favorittunderholdningen din fra alle appene og abonnementene dine og organiserer dem bare for deg. Det er enkelt å søke. Bare spør Google. Si «Hei Google, finn actionfilmer» for å søke i alle favorittappene dine.

Finner filmer som du liker
Oppdag nye filmer og serier med forslag basert på det du har sett og det som interesserer deg. Du kan til og med legge til titler til overvåkningslisten din direkte fra telefonen, slik at anbefalingene dine alltid er oppdatert.

Svar direkte på skjermen
TV-en din er mer nyttig enn noen gang. Spør Google om været, sportsresultater og mer, og få svar rett på skjermen. Se og kontroller de kompatible og smarte hjemmeenhetene dine med stemmen din. Bare si "" Hei Google, dimp lyset "" for å gjøre stuen om til en kino.

Google-assistent
Stille spørsmål. Fortell meg hva jeg skal gjøre. Din egen personlige Google-assistent er alltid klar til å hjelpe med over en million kommandoer. Spør hva som helst. Be Google Assistant vise deg den nyeste TV-serien på Netflix, kontroller volumet på TV-en din, åpne en spilleliste fra YouTube og mer.

Tale- eller videosamtaler
Gratis, enkle tale- eller videosamtaler av høy kvalitet med din TCL TV. Samtaler med opptil 32 personer: Samle dine kjære, uansett hvor de er, i en gruppesamtale. Krever pålogging med en Google-konto. Videosamtaler krever at du kjøper et valgfritt kamera.

Alexa
Med Alexa kan stemmen din kontrollere verden. Amazon Alexa er i skyen og blir smartere hele tiden. Be Alexa om å spille musikk, høre på nyheter, sjekke været, justere TV-volumet, endre TV-kanal, kontrollere smarthjemmet ditt og mye mer. Fordi det er kompatibelt med Alexa, kan du bruke Amazon Alexa-enhetene dine, inkludert Amazon Echo, Echo Dot , Echo Show, Echo Spot og Echo Plus (kjøpes separat) og for å kontrollere TV-en.

Ytelse og design i ett
Fordi den ikke har en ramme på fronten, får du en større skjerm for filmene og seriene du elsker, som er ekte metall i denne ultrasmale designen. Det er derfor ikke bare et elegant håndverk, men også et bærekraftig design som vil passe inn i stuen din, et tidløst kunstverk som forsterker og smelter perfekt inn i stuen din.

Ved å angi postnummer i kassen så vil man se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig.

Husk at man alltid kan velge å hente varen kostnadsfritt i din nærmeste Elon butikk.

 

Lykke til med kjøpet!

Merkenavn TCL
EAN 5901292518189
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 43 tum
Energiklasse i SDR-modus F
Nedstengningsknapp Nei
Energiforbruk i SDR-modus 48 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 74 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 108 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 43 tum
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 118097

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.