Loading...
TV

LG 55" OLED 4K TV OLED55B1

  • Ultratynn OLED
  • WebOS
  • 4K 120 Hz Gaming TV
  • 55" OLED 4K TV
Full produktbeskrivelse
9990 ,-
LG logo

LYS OPP TILVÆRELSEN med SELVLYSENDE PIKSLER

LGs OLED-TV er ren nytelse for øynene. Selvlysende piksler gir spektakulær bildekvalitet, en hel verden av designmuligheter, og de nyeste og mest avanserte teknologiene bidrar til uovertrufne opplevelser. Dette er alt du liker med TV, opphøyd på alle måter.

Hva gjør OLED unikt?

Svaret er selvlysende piksler. En selvlysende skjermteknologi som utgjør hele forskjellen for bildeopplevelsen. I motsetning til LED-TV-er som begrenses av bakbelysningsteknologi, gir LGs OLED-TV-er ekstrem realisme og unike designer.

OLED stiller LED i skyggen.

Kort sagt har OLED millioner av selvlysende piksler som kan slå seg på og av for å oppnå perfekt svart og uendelig kontrast. Det svarte er bedre enn på både mini-LED og LED-TV-er, så det spiller ingen rolle hvor mange tusen bakgrunnslys de har, LED-TV-er vil fremdeles befinne seg i skyggen av OLED.

OLED består med glans.

Det globale testbyrået Intertek har bekreftet at LGs OLED-skjermer har 100 % naturtro fargegjengivelse. Det betyr at fargene du ser på skjermen, er svært like fargene på det opprinnelige bildet. Så alt du ser på, ser ut slik som skaperen hadde tenkt.

En fargesprakende visning.

LG OLED TV-er oppnår fullt fargevolum takket være den førsteklasses teknologien for fargegjengivelse i LG TV-er. Med 100 % fargevolum kan LG OLED uttrykke 100 % av DCI-P3-spekteret i et 3D-fargeområde som dekker hele luminansområdet til TV-en. Dette betyr at fargen forblir levende og naturtro med full metning, uansett hvor lyst eller mørkt bildet er.

LG OLED-TV.
Et unikt syn.

Hvis du er ute etter en helt unik TV, trenger du ikke lete lenger. LGs OLED-TV er et kunstverk, kino på storskjerm, en portal til spillverdener og sete på første rad til de største idrettsarrangementene. Den er alt du ønsker at en TV skal være.

OLED Cinema.
Og prisen for beste bilde går til ...

Det utrolig skarpe bildet på LGs OLED-TV gir en prisverdig opplevelse hver gang du ser på den. Og med perfekt svart og 100 % naturtro fargegjengivelse kan du se på filmer på den måten de er ment å bli sett på.

Hjerner som gir deg bakoversveis.

I kjernen av LGs OLED-TV A1 finnes fjerde generasjon 4K α7-prosessor med AI, en banebrytende brikke som bruker dyplæringsalgoritmer til å analysere og optimere innhold. Alle justeringer av bilde og lyd skjer automatisk, så alt du ser på blir spektakulært.

Mer behagelig titting i en lengre periode

Hvis du er bekymret for dine og familiens øyne, sørger LG OLED TV-er for en mer behagelig måte å se på i lengre perioder. De har blitt sertifisert som skjermer med lite blått lys, uten flimring og uten reflekser av de internasjonale byråene TÜV Rheinland (TUV) og Underwriter Laboratories (UL). LG OLED TV-er også de første panelene av noe slag til å motta Eyesafe®-sertifiseringen utviklet av TUV-Eyesafe®.

Omsorg ligger i blodet.

LG OLED TVer er offisielt snillere mot planeten. Sammenlignet med LED-TV-er er de tryggere fordi de ikke bruker bakbelysning, de er laget av mindre plast, de bruker færre farlige materialer og de har lavere risiko for å produsere innendørs luftforurensning.

Tror du at du kan smart?
Tenk om igjen.

LG ThinQ er her for å maksimere TV-opplevelsen. Velg taleassistent etter eget ønske og kontroller TV-en med stemmen med en splitter ny og mer praktisk startskjerm som gir mer kontroll.
 
Funksjoner
 

Stedet for alle favorittene dine.

Få tilgang til Apple TV-appen, Disney+, Netflix. Velg fra de nyeste filmene, TV-seriene, dokumentarene og direktesendt sport, alt på samme sted.

En forvandlende TV-opplevelse.

Dolby Vision IQ justerer bildeinnstillingene basert på innholdssjanger og omgivelser, mens Dolby Atmos gir flerdimensjonal surroundlyd. En kraftig kombinasjon som gir betagende kinolignende resultater.

Filmregissørens visjon satt ut i livet.

FILMMAKER MODE™ slår av bevegelsesutjevning, men bevarer opprinnelige sideforhold, farger og bildefrekvenser. Denne nøyaktigheten gir deg filmregissørens originale visjon, slik at du opplever filmen på den måten de hadde tenkt.

Få full underholdning.

LGs egen teknologi for dynamisk område, HDR 10 Pro, justerer lysstyrken for å forsterke farge, avsløre hver eneste lille detalj og gi ethvert bilde naturtro klarhet. Den intensiverer også vanlig HDR-innhold. Nå blir alle favorittfilmene og programmene mer levende fra start til slutt.

Utrolig nivå av kontroll.

Game Optimizer plasserer alle spillinnstillingene på ett sted. Den justerer automatisk bildet for å optimere grafikk, uansett hva slags spill du spiller. Du kan også veksle mellom NVIDIA G-SYNC- og AMD FreeSync-teknologier slik at alle spillene blir klarere og jevnere med mindre forsinkelse, hakking og skjermriving.

Gå aldri glipp av kampene til laget ditt.

Sportsvarsel vil varsle deg før, under og etter kampene. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å gå glipp av de viktigste kampene til favorittlagene dine, selv når du er opptatt med å se på noe annet.

En klar hjemmebanefordel

Koble enkelt til Bluetooth-høyttalere for en sann trådløs surroundlydopplevelse. Alt virker fyldigere og mer realistisk og bringer storkampatmosfæren inn i stua.

Sånn ser pro ut.

Med en enorm database med over én million punkter med bildedata kan dyplæringsalgoritmer gjenkjenne innhold, fjerne støy og optimalisere bildekvalitet.
Lyd på et helt nytt nivå.
Med lærdom hentet fra over 17 millioner punkter med lyddata, kan prosessoren identifisere stemmer, effekter og frekvenser for å optimalisere lyden etter sjanger og gi en mer komplett opplevelse.

Velkommen til ditt nye hjem.

Den nydesignede startskjermen viser tilpassede innholdsforslag, gir deg enklere tilgang til favoritter og lar deg kontrollere tilkoblede enheter på ett sted.

Mer som en tryllestav.

Den omkonstruerte magiske fjernkontrollen har en ergonomisk design som gjør den enkel å holde i, og pek-og-rull-systemet gir raskere søk. Innebygd AI gir enkel tilgang til tjenester, mens hurtigtaster for hovedinnholdsleverandører gir deg snarveier til alle favorittene. I tillegg til alt dette har du nå Magic Tap, et nytt og smart triks som kobler telefonen til TV-en.
 

Et sentralt nav som gjør livet ditt enklere

LG ThinQ tilrettelegger for enkel kontroll av IoT-økosystemet i hjemmet ditt ved hjelp av naturlig talegjenkjenning.
 
 
*Skjermens fargevolumområde (CGV) er tilsvarende eller overgår fargevolumområdet til DCI-P3-fargeområdet som er bekreftet uavhengig av Intertek.
**70 % fargevolum henviser til LGs UHD TV-er.
***Bildene er simulerte for å forbedre funksjonsforståelsen.
 
 
*Skjermbildene er simulerte.
 
 
*GT TV og Audio AR Experience er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play.
 
 
*Dette produktet inkluderer ikke antenne eller kabler til å koble til en antenne eller eksterne enheter.

Hente i butik

Beregnet leveringstid: Tilgjengelig innen 2-5 arbeidsdager etter kjøp

Merkenavn LG
EAN 8806091154408
Display Name LG 55" OLED 4K TV OLED55B1
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 55 tum
Energiklasse i SDR-modus G
Anger produktens bredd i mm. Bredde 800 mm
Anger produktens djup i mm. Dybde 1440 mm
Anger produktens höjd i mm. Høyde 200 mm
Energiforbruk i SDR-modus 104 kWh per 1000h
Energiklasse i HDR- modus G
Energiforbruk i HDR-modus 182 kWh per 1000h
Skjermstørrelse diagonalt i cm 139 cm
Horisontal oppløsning 3840 px
Vertikal oppløsning 2160 px
Skjermstørrelse diagonalt i tommer 55 tum

Generelt
Garanti (måneder) 24
Produkttype OLED TV - Smart TV
Energiklasse Klasse G
Energiklasse (HDR) Klasse G
Strømforbruk (på-modus) 104 W
Strømforbruk SDR (på-modus) 104 kWh/1000t
Strømforbruk HDR (på-modus) 182 kWh/1000t
Diagonalklasse 55"
Serier B1 Series
Plattform webOS, LG ThinQ AI
HDR-mulighet Ja
HDR-teknologi Hybrid Log-Gamma (HLG), HDR 10 Pro, Cinema HDR, Dolby Vision IQ
Video Processor ?7 Gen 4 4K
TV-kanalvelgerforekomst Ja
Sensorer Grønn illuminanssensor
Videogrensesnitt HDMI
HDMI-portantall 4 porter
Moduser Bildemodus, hotellmodus, Auto Low Latency Mode (ALLM), Filmmaker Mode, HGIG Mode
Bildeforbedringer Autokalibrering, Perfect Black, Pixel Dimming, HDR Dynamic Tone Mapping, AI Picture Pro, Face Enhancing, Image Enhancing, Bred visningsvinkel
Fysiske mål Uten stativ
Bredde 122.8 cm
Dybde 4.69 cm
Høyde 70.6 cm
Vekt 18.9 kg
Skjerm
Oppløsning 3840 x 2160
Skjermformat 4K UHD (2160p)
Bildets sideforhold 16:9
Bildehastighets- og forbedringsteknologi 120 Hz Refresh Rate, OLED Motion Pro, Variable Refresh Rate (VRR)
Skjermens menyspråk Multilingual
Egenskaper Audio Description (AD), tidsskifte, Quad-Core-prosessor, Wireless TV On, Virtual Reality (360 VR) funksjon, STT (Speech To Text), Time Machine, Ultra Luminance Pro, Freesync, 4K High Frame Rate (HFR), 2K High Frame Rate (HFR), AI Upscaling, G-SYNC Compatible, AI Brightness Control, a7 Gen 4 Processor 4K, 4K Upscaler
Stativer og monteringer
Stativ Inkludert
Stativdesign Tabletop
Feste for flatpanel (VESA) 300 x 200 mm
VESA-kompatibilitet Ja
TV-kanalvelger
Betinget adgang Common Interface Plus (CI+)-spor
Digital TV-kanalvelger
Digital-TV-kanalvelger DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
HDTV-kanalvelger Ja
Videofunksjoner
Teletekst Ja
Teletekstminne 2000 pages
Skjermprogramveileder 8-dagers EPG
Mediespiller
Støttede videoformater HEVC, VP9, AV1
Støttede lydformater MP3, WMA, PCM, AC3, AAC, HE-AAC, E-AC3, MP2, AC4
USB-port Ja
USB-portantall 3
Fjernkontroll
Type Universal fjernk.
Fjernkontrollsmodell LG MR21
Batteriformfaktor AAA-type
Batteri inkludert Ja
Antall batterier inkludert 2
Egenskaper Magic-fjernkontroll
Lydsystem
Digitalt lydformat Dolby Digital-signal
Surround-modus Ja
Lydeffekter OLED Surround, Dolby Atmos
Høyttalersystem 2,2-kanals
Utgangseffekt 40 watt
Andre egenskaper Down-firing Speaker, Lydreturkanal (ARC), SoundAlive, videoskøk, Simultaneous Audio, LG Sound Sync, Intelligent Voice Recognition, Enhanced Audio Return Channel (eARC), støtte for Apple AirPlay 2, AI Acoustic Tuning, AI Sound, WiSA-høyttalere, Bluetooth Surround klar, Clear Voice Pro-teknologi, AI UX, AI Home, AI Recommendation, Intelligent Edit, Sound Mode Sync
Høyttalere 2 x høyttaler - 10 watt
1 x woofer - 20 watt
Nettverk & internettmultimediaer
Funksjonalitet WEB-lesing, Internettvideoavspilling
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth
Wi-Fi-protokoll 802.11ac
Bluetooth-versjon Bluetooth 5.0
Koble og dele Screen Share, Sound Share
Internet Streaming Services Home Dashboard, Sports Alert, Music Discovery, LG Channels
Tilkoblinger
Kontakttype 2 x HDMI - bak
2 x HDMI - side
USB - bak
2 x USB - side
Nettverk - bak
SPDIF-utgang - bak
Hodetelefonsutgang - bak
Internet of Things (IoT)
Kompatibel med Internet of Things (IoT) Ja
Plattform Apple HomeKit, Google Home, ThinQ
Intelligent assistent Google Assistant, Alexa (ikke tilgjengellig for noen språk og land)
Strømforsyning
Strømenhet Strømforsyning
Inngangsspenning AC 100-240 V (50/60 Hz)
Strømforbruk i standby 0.5 watt
Funksjoner Energisparemodus
Størrelses- og vektdetaljer
Størrelses- og vektdetaljer Panel uten stativ - 122.8 cm x 4.69 cm x 70.6 cm x 18.9 kg
Panel med stativ - 122.8 cm x 24.6 cm x 74.4 cm x 19.9 kg
Størrelser og vekt (forsendelse)
Bredde (forsendelse) 144.6 cm
Dybde (forsendelse) 20.7 cm
Høyde (forsendelse) 81 cm
Vekt (forsendelse) 25.5 kg
 
Energiklasse
Artikkelnummeret vårt: 8272_OLED55B16LA.AEU

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.