Ti prisgunstige smart-TV-er akkurat nå

Leter du etter en bra TV til en hyggelig pris? Da har du kommet til rett sted! Vi i Elon har valgt ut ti prisgunstige favoritter. 

Leter du etter en billig TV, er det flere alternativer å velge mellom. I dag finnes det en rekke forskjellige varemerker og modeller som oppfyller forskjellige behov, og som ikke tar knekken på budsjettet. 

Prisgunstige smart-TV-er 

32–40 tommer

Med dagens teknologi finnes det en smart-TV for enhver smak, også for deg som ikke er på utkikk etter det aller råeste. En 32–40-tommers TV gir mer plass til andre ting, både i lommeboken og i stuen. Hva med en prisgunstig Panasonic med Google Play og Full HD-oppløsning?

Pris: kr 4000–7000

55 tommer

Her har vi samlet smarte 55-tommers modeller fra Samsung, Sony og TCL. Felles for TV-apparatene er bl.a. 4k oppløsning som er den nye gullstandarden. Noen av TVene kan også fronte med både QLED og MiniLed for å gi deg god bildekvalitet selv i lyse rom.

Pris: kr 9000–14 000

65 tommer 

En høytytende TV med 65-tommers skjerm til en rimelig pris, finnes det? Absolutt. Varemerker som Samsung og Phillips leverer prisgunstige modeller som lover bildekontraster som på kino, ekstra skjermbredde som gir en ultimat spillopplevelse, og innebygde høyttalere som kompletterer TV-ens lydkvalitet. 

Pris: kr 12 000–16 000

75 tommer

Designet på disse modellene må være flatt, men ikke TV-opplevelsen! Ta TV-opplevelsen til nye høyder med Samsungs Quantum HDR- og TCLs Quantum Dot-teknologi. De sjenerøse 75-tommers skjermene gir deg ultimate forutsetninger for å få mest mulig ut av neste storkamp eller storfilm. En 75-tommers TV kan også fungere som en sentral del av et hjemmekinosystem, og kan kobles til andre enheter som lydplanker, høyttalere eller spillkonsoller.

Pris: kr 13 000–15 000

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris